pegaso1 Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 možnost imam kupit ktm 620 lc4 l. 96 zdej pa ne vem kako sploh zgleda ta letnik motorja a ima kdo mogoče kaksne slike tega modela in še nekaj kaksna naj bi bila okvirna vrednost takega motorja, hvala
cypena Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 KTM datenbank Na tej strani poglej tisti letnik ki te zanima. Cena pa ne vem, tudi odvisno v kakšnem stanju je.
Ice Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Ta letnik še nima štarterja! no ja,najbrz ga ima,samo ne elektricnega. ;)
Unknown Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Ta letnik še nima štarterja! se da tud brez elektricnega starterja prezvet. jes ga nimam ze 3. sezono
gas gas Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 (popravljeno) Ta letnik še nima štarterja! se da tud brez elektricnega starterja prezvet. jes ga nimam ze 3. sezono Js ga pa še nkol nism mel!! :P Popravljeno Junij 5, 2003. Popravil gas gas
Unknown Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 ah ti sploh ne ves kaj zamujas! :D sploh v taki vrocini in ko si oblecen do konca pol mors pa se po motorju skakat da uzge :D
denZ Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 ah ti sploh ne ves kaj zamujas! :D sploh v taki vrocini in ko si oblecen do konca pol mors pa se po motorju skakat da uzge :D ne rabš it v fitnes...zastonj rekreacija :D
Zulf Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Če maš taprav motor se ni treba velik matrat. :D
denZ Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Če maš taprav motor se ni treba velik matrat. :D to maš prav...pr starem kolibriju je tok lahko zalaufat motor da se zdi skoraj neverjetn...sam mal pobožaš kurbl pa že brni :D
denZ Objavljeno Junij 7, 2003 Opozori Objavljeno Junij 7, 2003 Elektro je za skuterje! :P sam se tud pr ostalih prileže (npr: kroska ti crkne sred brega (zarad padca), pa namest da bi se še matru s kurblanjem, sam elegantno pritisneš gumb, pa že greš brrrmmm :D )
gas gas Objavljeno Junij 7, 2003 Opozori Objavljeno Junij 7, 2003 Elektro je za skuterje! :P sam se tud pr ostalih prileže (npr: kroska ti crkne sred brega (zarad padca), pa namest da bi se še matru s kurblanjem, sam elegantno pritisneš gumb, pa že greš brrrmmm :D ) Po se morš pa tok znat vozt da ne padš!! :D
magnum123 Objavljeno Januar 22, 2012 Opozori Objavljeno Januar 22, 2012 hej!! Mi lahko pomagate?. Gledal sem motor KTM 620 SC zlo me držio da bi si ga nabavu, pa me zanima kaj vse je potrebno zamenjat če bi nan dal cross gume ,motor bi imel za vožnjo po asfaltu in po brespotjij ampak nobenih ekstrmnih skokov, cross prog...... (mogoče gdaj na gorjance do gospodične) tko bol nedeljske vožne po prezpotjih. Pa pribljižno kolk bi me to stalo. Hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se