Skoči na vsebino

Posočje

corser

Priporočene objave

Čez vikend se nameravam zapeljati skozi Posočje.

Šel bom čez Vršič do Bovca in potem do Nove Gorice.

Prespal bi nekje okoli Bovca v campu. Gledal sem že nekaj po internetu a me predvsem zanimajo vaše izkušnje. Kje je naj....? Kakšni so cene, toaletni prostori.....?

In pa seveda katere gostilne priporočate (bolj low budget, le je možno)...

LP, Slavc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tako je ... tam je res krasno, ... zraven je še slap kozjak za hladno vodno osvežitev ... pa še kup drugih zanimivosti za katere lahko vprašaš v kampu ...

... za jest imajo pa najboljše palačinke na svetu :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od vznožja Vršiča na soški strani je prekrasna cestica ob kateri je polno prekrasnih in dokaj ugodnih 'kempov' in mislim, da v vsakem lahko najdeš tisto kar je tam najaktualnejše!!! ;)

Mir, tišina, prijeten hlad, Soča,..............mmmmmmm kako se to lepo sliši!!! <_<

Tudi jest bom udarueno tako furco letos obvezno! :P B)

Pa srečno pot!!

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drugače je pa tam blizu tudi kamp ob Nadiži, ki ima sicer samo eno zvezdico, je pa dogajanje zelo pestro, če nisi preveč zaspan. ;) B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V okolici Kobarida sta 2 kampa, prvi je kamp Lazar (lokacija FS12), drugi je kamp Koren (v bistvu samo na drugi strani Soče) Lazar se je odprl kako dobro leto nazaj, mislim pa da sta glede kvalitete zelo podobna! Imas tudi kamp v Podbeli (cca. 12km iz Kobarida proti Breginju), ki je zame v bistvu se najlepsi kamp, ampak to pride bolj v postev ce mislis ostati kake 2 ali 3 dni...imajo pa cist vsi kampi lepo poskrbljeno za toalete itd. Glede zanimivosti, v Kobaridu je muzej, dobit se da zlozenko katera te popelje po vseh zgodovinskih znamenitosti okoli kobarida...in ti vzame kr neki casa B) ce te kaj zanima kr napisi, lahko tudi PM ker sem iz Kobarida pa ti poizvedem kaj ce rabis...

LP Simon

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tako je ... tam je res krasno, ... zraven je še slap kozjak za hladno vodno osvežitev ... pa še kup drugih zanimivosti za katere lahko vprašaš v kampu ...

... za jest imajo pa najboljše palačinke na svetu :)

Nič več, so mu zaprli kuhinjo :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni osebno najlepša pokrajina kar sem jih obiskal....mirno...pa zeleno...super za relaksacijo...edina stvar je da si čas uzameš...ne hiti preveč... :huh:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!