supermico Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 kaj je s temi HUSABERGi kasni motorji so to? mislim, kako se obnasajo pa to. vem da so švedi pa da so rumeni endurci, kaj vec pa ne. rezervne dele se da dobit? pa je treba velik sraufanja? kolk pozre en tak enduro?
WR Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 http://www.ski-sea.si/husaberg/husaberg_slike.htm oni so zastopniki, poklič jih pa praš kar te zanima. drugače sem pa nek slišal da je to ena KTM-ova podružnca. specjalka baje
lightning Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Ja mislim da je vecinski latsnik ktm,samo jim vseeno pustijo dosti svobode.Ja drugace je to ready to race motor.dirkasko trdo vzmetenje(WP) in baje mores imet enega kar dobrega mehanika ,ker je baje stvar dosti zahtevna za sravfat in to pogosto.Povzeto po testu iz avtomagazina,da ne bo kdo kej name rencu!!Je pa meni eden najlepsih endur!Totalka agresivna stvar lp
denZ Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 husaberga so ustanovil ljudje, k so nekoč delal pr husquarni ktm pa je njegov lastnik in husaberge uporablja za testiranje novih reštev povzeto iz Moto kataloga 2003 kater model pa te najbolj zanima....ne delajo namreč le endur, ampak tudi supermotoje in kroske :rolleyes:
gas gas Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Js vm sam rečem da je husaberg dobr motor če maš dnar da ga vsak dan popravlaš! Js mislm da se ga ne splača kupt! B)
mazek26 Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 povejte mi ka je z husqvarnam. se da dobit rezervne dele, predvsem za starejše letnike ali ne.
peterpan Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 povejte mi ka je z husqvarnam. se da dobit rezervne dele, predvsem za starejše letnike ali ne. GIDLa vpraši, če seveda češ informacije iz prve roke, ker "rekla-kazala" jih je tud dovolj :rolleyes: :P http://www.gil-motosport.com/ Telefon: +386 (0)41 643 025 Fax: +368 (0)1 7238 062 Email naslov: gilmotosport@siol.net
gas gas Objavljeno Junij 20, 2003 Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 Seveda se jih da dobit sam kšn let nazaj jih nis dobu zato ker je tovarna štrajkala! Res je pa da je treba mal čakat da dobiš kšn del(mesec)!! :D :D :P
kađiva Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Husaberg FE 450E limited edition :OK:
GP ditech Objavljeno Julij 24, 2012 Opozori Objavljeno Julij 24, 2012 Obujam staro temo ampak saj je vseeno. Bolje kot odpirati novo. LAstniki husabergov, kje kupujete nadomestne dele? Poleg axle koper.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se