fisherman Objavljeno Junij 9, 2003 Deli Objavljeno Junij 9, 2003 Zame je pa še boljša Rakitna Cerknica. Najprej mal lepega makadamčka, potem pa brusimo po asfaltu. Edino letos je še niso pometli, tako da je kriza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Zame je pa še boljša Rakitna Cerknica. Najprej mal lepega makadamčka, potem pa brusimo po asfaltu. Edino letos je še niso pometli, tako da je kriza. Tisto o lepem makadamčku je verjetno šala? To cesto sem prevozil samo dvakrat ravno zaradi tega makadama, ki je tako rebrast, da te hoče vreči z motorja. Vsaj moja TDM ga bolj slabo prenaša, vključno z mojimi jajci... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 sj si hitro mim. je pa pol tolk boljša cesta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Tudi jaz sem se že vozil na tej relaciji.Super ovinki kaj hitro odtehtajo tiste 4km makedama... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 13, 2003 Deli Objavljeno Junij 13, 2003 Bom dala županu predlog da še tisto asvaltirajo,sicer bi šla jst večkrat skoz sam po makedamu se mi pa ne, da cjazit oz pol motorja pucat.Zdej paše se mal namočit v jezeru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 Hehe, poznam to cesto :D :D , zakon relacija, čeprav skoraj nikoli ne grem do Rakintne, ampak se vozim le po ovinkih, ki so med Otavami in Selščkom :lol: Ovinki so res zakon tam, samo jim pa dam en velik minus, zaradi nepreglednosti, možnega peska na cesti, predvsem pa zaradi tega, ker ni nikjer ob cesti izletne cone, ampak je povsod ograja.. Če bi tam padel, bi bilo precej boleče :blink: :( Zato vsi ki se tam vozite, bodite še posebno previdni in naj vas ovinki ne premamijo, ampak vozite lepo počasi. P.S. Ravno na tem odseku Otave-Selšček je en ovinek, ki zgleda blag, potem pa se zelooooo zapre in za nekoga, ki je malo bol hiter in ceste ne pozna, predstavlja precej veiko nevarnost (pa še pesek je po možnosti v tem ovinku :angry: ).. Srečno vožnjo LP, Dex Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Junij 15, 2003 Deli Objavljeno Junij 15, 2003 @mcdex Bom upošteval tvoje svarilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Junij 16, 2003 Deli Objavljeno Junij 16, 2003 Bom dala županu predlog da še tisto asvaltirajo... Nikar!!! :) :P :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 16, 2003 Deli Objavljeno Junij 16, 2003 okej...eno neumno vprašanje...Kako za boga se pride iz Postojne v Rakitno brez makedama...sem slišal da se ful vozjo po tistih ovinkih s športivami in taki..? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Junij 16, 2003 Deli Objavljeno Junij 16, 2003 Mogoče tolk prletijo, da ne opazijo, da je makadam. :P Na Rakitno se pride tud z druge strani...kolikor vem, je edina relacija, ki ne vključuje makadama: Postojna-Vrhnika-Kamnik pod Krimom-Rakitna. BTW Če se že vozite tam okrog Rakitne, priporočam tudi izlet na Krim (1107m), 8 km kar dobrega makadama, za ortodoksne cestake manj primeren, za vse ostalo pa. Na vrhu je postojanka Slovenske vojske in Planinski dom, ki je ob vikendih odprt (julij-avgust pa tudi med tednom določene dni). Pazite na kolesarje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se