DAMI34 Objavljeno Januar 16, 2023 Deli Objavljeno Januar 16, 2023 bo sexal 4.5 ure , sam res, kabino storniraj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 16, 2023 Deli Objavljeno Januar 16, 2023 . ... neeee stornirat kabine ... sej je jasno dal vedet, da bi rad mal užival s svojo na potovanju Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Januar 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 16, 2023 (popravljeno) 1 hour ago, tomash said: Tole pa ne štekam. 27.4.2023 greš na Korziko in tja grede si vzel kabino z dvema posteljama. Day crossing menda pomeni, da je trajekt dnevni. Podnevi je ja dan in ti bi spal v kabini al kk? Kateri trajekt pa si bukiral, ker bolj kot gledam bolj se mi zdi tole čudno. Kar hitro se boste peljali. Night crossing pa pomeni, da boš šel 2.5.2023 ob 19 uri iz pristanišča in boš v Savoni pred 7. uro zjutraj naslednji dan. 53 minutes ago, DAMI34 said: bo sexal 4.5 ure , sam res, kabino storniraj. Men se zdi da znam bit v Livornu že mal zmatran, v Bastiji pa že met pun kufer vsega. Vstala bova okrog 4:00, vozil bom 500km, in pol naj se 4,5h v full moto opremi prestavlam po trajektu? Za 30€? to je 1-1,5% izleta. Če odsmrčim eno urco, in se za dobri 2 uri dam v civilko, opremo pa zaklenem v kabini, sem zmagal. Totalno. Pridem na otok dejansko spočit, lahko zbrano potegnem še urco, dve motoriranja. 2 hours ago, MiNa said: Blagor ti, da bukiraš za tako dolgo vnaprej. Js ne vem, če bom takrat še sploh dihal... HeHe. Bookiraš, in pol veš da ne smeš crknt. A ni to fajn? Resnica? če ne zabookiram, pol zajebem. Najdem izgovor in gredo prazniki mimo. Drug razlog, izogib padcu v debato in iskanju kompromisov. Prazniki zelo lepo padejo, kar sproži precej idej in debat. Frendi in znanci zdej silno planirajo, kam vse naj bi se šlo. Pa jih poznam. Zdej se palijo za Sardinijo, ker Korzika je draga, pa frncosko ne znamo pol se bodo palili za Toskano, marca bi bla že aktualna fura po Bosni...na koncu, po 20 sestankih, 3000 mesidžih in težkih urah usklajevanj, se gredo pelat do Bovca. S temi kartami sem se izločil iz vseh silnih debat in chat grup. Liberte. Popravljeno Januar 16, 2023. Popravil Kugelschreiber Akito, Tedybear, tomaz69 in 12 others 6 1 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Januar 17, 2023 Deli Objavljeno Januar 17, 2023 Šele ob prebiranju tega foruma sem spoznal, da je planiranje dopusta lahko tudi stresno... Luka66, Akito, pik1 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 17, 2023 Deli Objavljeno Januar 17, 2023 pred 3 urami, Joker pravi: Šele ob prebiranju tega foruma sem spoznal, da je planiranje dopusta lahko tudi stresno... zato pa so kabine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjandugi Objavljeno Januar 18, 2023 Deli Objavljeno Januar 18, 2023 Ob 16. 1. 2023 ob 12:36, Kugelschreiber pravi: Jes. V Bologni na SS65 Della futa... Zelo rad bi ponovil. Ker bo tole prvo od treh planiranih pohajanj 23, se zatika z njenim dopustom. Ze tako nisem preprican ce nisem bookiral enega dneva prevec. Na tem zbirališču pa smo bili za 1.november ko smo se vračali iz Siene preko Firenc proti Bologni in naprej proti Benetkam. Kakšnim nasproti vozečim projektilom na ovinkih na mojem voznem pasu sem se moral umikati ni za opisat. nejc74 in Kugelschreiber 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno April 30, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2023 Dva dni morje vec al manj na desni, zdi se mi da gonim do nezavesti. 500km. HeHe. Danes sva zarad preteče napovedi potegnila po glavni Calvi-Bonifacio. Napoved je bla napacna, fura 70% lepa, ostalo ravnine. Lušna kepa kamnja ta Korzika. Minusa sm najdu dva. Prvi je kava, to je koga za ubit. Druga zamera pa, nit ene obcestne mize s klopcami. Joker, Tedybear, Akito in 10 others 11 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 30, 2023 Deli Objavljeno April 30, 2023 @Cartmansem si dovolil popraviti eno fotko, da nista več narobe obrnjena. Pa srečno in uživajta. Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno Junij 20 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 20 Firbec me je dajal. Pa sem šel pogledat na hitrco. On 4/30/2023 at 1:53 PM, Kugelschreiber said: Lušna kepa kamnja ta Korzika. Drži in tud vsi ostali komentarji. Mal zaštrikal z trajekti (ma cincar) a razrešil. Do Savone 742 km 7:20 ure efektive. Do Brescie pranje. Mal več, mal manj. Corsica Fery na nočnega. Potem pa lahko rečem dva ovinka. Levi-desni miljavžntkrat. Asfalt odličen. Zalivke držijo, se ne čutijo. Kultura vožnje pa kaj naj rečem-VRHUNSKA. Se umaknejo, pozdravijo, ne sekajo ovinkov skratka užitek. Presenetljivo polovica zna Angleško polovica ne. Ma lačen nisem bil, izgubil pa se tud nisem. Navdušilo tudi, da za vsakim prelazom je pokrajina drugačna. En dan pihalo da sem svojega Rhinota prot vetru postavil, da ni šel po tleh. Nisem tacal okrog. Sem se šel vozit. In tud sem se. Navozil. Naša vas gre komot vsa tle gor. Do svetilnika zaprto-veriga prek. Porto. Za motoriste na sredini extra parkplac. Pogled z balkona. Hotel imel garažo. Jp tud krulita nafotral. Našel smučišče in sneg po vrhovih. Nek pomemben mož. Komplet ruta. Tole pa samo Savona domu. Lepo po omejitvah. Jp Rhino več da več popapa. Pa še rute po dnevih. Drugo leto pa al Sardinija, al pa Grčija. Odvisno kolk me bo čez zimo nazeblo, da se grem pogret. Marko P., skalar36, Rdeči in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se