Mačica Objavljeno September 29, 2001 Deli Objavljeno September 29, 2001 No, jst nazaj med živimi :)) Sm samo to še hotla dodat, da mi ena stvar ni bila nikol jasna. Namreč ko sem gledala zasedbo motorjev, so bile možne variante naslednje: 1. tip vozi, bejba je sovoznica 2. tip vozi, tip je sovoznik 3. tip vozi sam 4. bejba vozi, bejba je sovoznica 5. bejba vozi Nikjer nisem videla kombinacije: bejba vozi, tip je sovoznik Pa mi ni bilo čist jasno zakaj ne. No, od prejšnjega četrtka naprej mi je. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 29, 2001 Deli Objavljeno September 29, 2001 --------------------------------------------------------------------- Nikjer nisem videla kombinacije: bejba vozi, tip je sovoznik Pa mi ni bilo čist jasno zakaj ne. --------------------------------------------------------------------- MACICA TI SI DOKAZALA VESOLJNEMU SVETU,DA JE TUDI TO MOGOCE BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se