kovcek Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Torej drag race bo tudi za motorna kolesa (upamo, da bo dovolj prijav), tekmovalo bi se naj po istem sistemu kot za avtomobile. Če bo prijav dovolj, bosta dva razreda, in sicer do 750 ccm in nad 750 ccm. Prosim, da se javite morebitni tekmovalci, da vsaj približno vidimo število možnih udeležencev. Če bo udeležencev malo, bo samo en razred oz. ob premajhnem številu je možna tudi opoved dirke oz. draga za motorna kolesa. Podrobnejše informacije bodo sledile!
Furioso Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 ...bom malo raztrobil okoli. Bi nas znalo kar nekaj prit. ;)
kovcek Objavljeno Junij 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2003 ...bom malo raztrobil okoli. Bi nas znalo kar nekaj prit. ;) Daj prosim javi mi kolko bi vas približno bilo in ccm motorjev. Od kod pa si oz. ste?
Gugo Objavljeno Junij 17, 2003 Opozori Objavljeno Junij 17, 2003 OK Ta 4. in zadnjic....ce bi rad kdo derku, posodim eno nafrizerano masino...z avatarja....drgac je to suzuki gs 1000(RAT BIKE) za drag race edin primern.... ;) Tistga k zanima, nej sporoci na PM, pa cimprej, k je treba se kej postimat, pa prikolco najt itd. LP GUGO B)
marem Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 OK Ta 4. in zadnjic....ce bi rad kdo derku, posodim eno nafrizerano masino...z avatarja....drgac je to suzuki gs 1000(RAT BIKE) za drag race edin primern.... ;) Tistga k zanima, nej sporoci na PM, pa cimprej, k je treba se kej postimat, pa prikolco najt itd. LP GUGO B) gugo bom jest raj NOS na R1 namontiral, pol pa ti men govor o drag bike-u, o podaljšanju nihajke se še pogovarjamo,.. ;) :P
Lucky Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 Kje ste zdaj protagonisti lanske THE RACE? Tu mate priložnost sprobat navor vaših mašinc. Zdaj ste pa tih k :ph34r: Hočmo akcijo B)
Pervy Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 OK Ta 4. in zadnjic....ce bi rad kdo derku, posodim eno nafrizerano masino...z avatarja....drgac je to suzuki gs 1000(RAT BIKE) za drag race edin primern.... ;) Tistga k zanima, nej sporoci na PM, pa cimprej, k je treba se kej postimat, pa prikolco najt itd. LP GUGO B) če bom 6.7. doma (bom kmalu zvedel) bi me zanimala stvar. kolko pa ma KM zadevca, so kake predelave?
Zok Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 ce bi bla klasa do 125 ccm, bi ziher prsu!! ;)
mazek26 Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 jst v kategorijo nad 750ccm zmagam z atx-om
Zok Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 kok pa to?? a mas elkota 38 not pa MF-a gor?? ;) :D al mas 5 masin od ZX12R gor?? :blink:
mazek26 Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 e kak elko neki, samo powerca je gor :D :D
pero Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 Enduro drag race klasa bi bila zaželjena pol pa loh še jest nastopam!!! :rolleyes: <_< ;) Čene pridem pa sam firbc past!!! :rolleyes: Ciao,by Pero
kovcek Objavljeno Julij 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 Tekmovalo se bo v dveh klasah, in sicer do 750 ccm in nad 750 ccm. Morebitni udeleženci draga, javite se - ali tu ali pod zasebno. Navedite vaše podatke in podatke motorja s katerim boste tekmovali (vsaj znamka in ccm). V primeru slabega vremena je drag prestavljen za en teden.
Hanzi Objavljeno Julij 2, 2003 Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 Samo pripomba: klase so skrajno neprimerljive. Sicer pa če se bom z mobisuxovci zmenu se mogoče vidimo :)
kovcek Objavljeno Julij 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 Kako pa to misliš - da so klase neprimerljive?
Firga Objavljeno Julij 2, 2003 Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 Prosim za guideline - kje točno se zadeva dogaja in kdaj se začne. Hvala in LP, Firga
greenninja Objavljeno Julij 2, 2003 Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 :) Za podrobnosti: www.opelklub-ms.si
Dirkac Objavljeno Julij 6, 2003 Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 Kako je blo? Od avtomobilistov sem slišal, da so bili nekateri motorji zelo impresivni. Poročajte...
Hanzi Objavljeno Julij 7, 2003 Opozori Objavljeno Julij 7, 2003 Če ti povem da se je Corsa borila za najboljši čas s calibro 4x4 turbo in ji je na koncu zmanjkalo vsega nekaj stotink potem ti je lahko marsikaj znano. Aplavze je požel tudi fičo ki je za šalo opravil z približno serijskimi corsami in yugoti itd. Bil tudi Venturi ki pa ni imel šans proti calibram :blink: Motorji: po mojem mnenju jih je bilo premalo. Tekmovalo je samo 7 motorjev vsi SS. Ne vem kje je razlog tako majhne udeležbe. Samo tule na forumu je lani kakih 30 fanatikov iskalo mesto kjer bi lahko naredili The Race, v murski od njih pa včeraj ni bilo nobenega :unsure: sicer pa je prireditev dvakrat prekinil dež (drugi malo močnejšji) ampak na koncu so prireditev pripeljali do konca, čeprav sem na koncu slišal pritožbe na pravila organizatorjev in to od več udeležencev tko da zna biti tule še vojna in občutek imam da so nekateri tekmovalci jezno zapustili prizorišče bodisi na koncu ali pa že kar sredi tekmovanja (Civic, Mx3, corrado pa še kdo najbrž)
kovcek Objavljeno Julij 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2003 Ja, tudi mene je"prizadela" neudeležba motoristov (samo 7), vendar smo vseeno izpeljali tekmovanje v dveh razredih do 750 ccm (jaz Yamana YZF750R, suzuki GSXR 600, yamaha R6 in kawasaki) ter nad 750 ccm (3 kom yamaha R1). Hodil sem okrog in "moril" motoriste, da se naj prijavijo, ker jih je bilo med gledalci kar veliko število, vendar se jim je zdela prevelika štartnina (3500 SIT, zraven pa je bil še bon za hrano+pijačo). Tak, da dvomim, da bom še kdaj koga v MS prepričal, da bo v sklopu draga naredil še kategorijo za motorje.
Brrrm Objavljeno Julij 7, 2003 Opozori Objavljeno Julij 7, 2003 No, zastavil si pač svoje dobro ime pri organizatorjih in sedem si jih le pridobil. Za začetek po moje ni slabo. Pa še izkušnjo več imaš. Kako pa so kaj potekale dirke motociklistov?
Nagaya Objavljeno Julij 15, 2003 Opozori Objavljeno Julij 15, 2003 to je bila PRVA uradna dirka za motocikle.....važno da se je začelo nekje...lani na rogozi sta bila prijavljena smo dva....letos 7...počasi počasi pa bo :D
no_name Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Sicer staro kakor zemlja ampak vseeno. A se to kaj dogaja pr nas? V MS bo 3.5. za avtomobile. Kakšne ilegalne dirke se pa ziher kje dogajajo al kako? A ma kdo kšn info glede tega? Zasledil sem, da se pri scooteraših nekej dogaja...
Dolenc™ Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Lani je blo na dolenskem organizirano v Prečni če se ne motem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se