klimbra Objavljeno September 20, 2001 Deli Objavljeno September 20, 2001 SAMO NEKAJ ME ZANIMA??????????????? A KDO LOČI S ČIM TE JE AVTOMOBILIST STUŠIROU......al vam je čist vseeno???????????? Uredil - Ice on 26/12/2001 15:15:09 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pegaso Objavljeno September 20, 2001 Deli Objavljeno September 20, 2001 Takoj ko ga prime, da bi to delu zagleda mojo registersko tablico in adijo! LP pegaso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 20, 2001 Deli Objavljeno September 20, 2001 saj zavohas.....cistilno sredstvo ali drek......ce nic ne smrdi,je voda. ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2001 matr pol me je pa en s prfumom poliu....k moja je koj zavohala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 20, 2001 Deli Objavljeno September 20, 2001 bo dalj casa drzalo? ne bo treba lastnega parfema trositi... ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pegaso Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 quote: matr pol me je pa en s prfumom poliu....k moja je koj zavohala Ej, pa si siguren da nis ti s kakąno ovce pasu? LP pegaso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 Ljudstvo, ne razumete. Klimbra rabi izgovor, da ne rečem opravičilo, da se izmaže iz težke situacije. Torej, Klimbra: vozniki zelo radi parfumirajo vodice za pranje veternih stekel. Jaz, ki sem malce starejše izdelave, dodam notri Chanel No.5. Tako, parfum sva razložila. Kako bo pa s šminko na ovratniku? Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 quote: Tako, parfum sva razložila. Kako bo pa s šminko na ovratniku? Brrrm Z lahkoto - med voznjo se je na doticno osebo podelal ptic, nekaj tega steklo za ovratnik;barva - odvisno od prehrane, zakaj ne smrdi? Zaradi parfuma.... ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 V slogi je moč. Klimbra, daj ti to prebrati svoji dragi in zagotovo boš opran utemeljenega suma. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 ali se bodo sumi sele zaceli.......premisli. ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 21, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2001 pišuka.......VI TOLE ZA HEC UZEL.....jest sem biu pa moker pa še skoz KGB zaslišanje sem mogu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 Te je tudi na elektriko priklopila? Saj veš, elektroda tu, elektroda tam ... Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 Klimbra - boljš izgovor bi si pa že lahk najdu . Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 Po mojem je naredila naslednje: 1. zvezala ga je v garaži 2. zlezla na motor 3. prižgala motor 4. v "leru" turirala do konca ca 1 uro lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 Sam čudn pol, da ni zavohala tud vonja po bencinu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 21, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2001 al pa po zažgani gumi hahahahahahaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 Najprej zavohala parfum iz vode za pranje šip, potem videla rdeč flek iz zadnične odptine goloba na srajci, nato mučila Klimbo, šele potem je vse skupaj "dišalo" po bencinu. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 21, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2001 šele potem je vse skupaj "dišalo" po bencinu. in potem je sredi Ljubljane zagorel lep PRVOMAJSKI KRES. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 quote: .. in potem je sredi Ljubljane zagorel lep PRVOMAJSKI KRES ... ... okoli katerega so se zbrali vsi tisti motoristi, ki so se pravkar vrnili z vožnje samo zato, da bi se malo odtalili in pogreli ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 quote: al pa po zažgani gumi hahahahahahaaa Klimbra, lepo in odgovorno od tebe, da na potepih po sosedstvu uporabljaš gumo, vendar, v trgovinah se dobijo tudi taki modeli, ki so že malo navlaženi in podmazani, ravno zaradi tega, da se guma ne prične žgati. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 21, 2001 Deli Objavljeno September 21, 2001 Sam je boljš da natakneš tri, če se kakšen prežge, pa še gas masko, bolan neznaš kako smrdi, kad se guma pali! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se