2384nsdf83 Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Samo cene pa niso preveč ruske. <_< Preracunaj v rublje, pa bodo ruske. Stvar je sicer lepo homologirana, ceprav ne dosega E3 norm... Ker so majhen izdelovalec (majn kot 5000 kosov letno) zacne zanje ta direktiva veljati sele leta 2008. Aja, na INTERMOTU novih modelov niso predstavili ;)
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Samo cene pa niso preveč ruske. <_< kako ne .) za miljon štirsto dobiš ruski motor z bočno prikolico :blink: moraš pogledat malo, kakšne so drugače cene prikoličarjev :wacko:
palomas Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Nadam se da Vam ne smeta što govorim hrvatski O:-) URAL motori imaju 4 stupnja prijenosa unaprijed, ali i rikverc brzinu (4 ступенчатая с задним ходом) :eek: Više tehničkih detalja možete pročitati ovdje, ako vam ne smeta čirilica i ruski jezik..
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 se ni treba matrat z cirilico in ruščino :grrr SLO zastopnik ima poleg vsakega modela tudi napisane karekteristike le tega....
SiR Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 za kruzanje turistično ... idealna destinacija osrčje Slovennskih goric ... na kak špricer ...
Zdrawc Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Meni je tudi wšeč...... :grim sploh tisti beli špricer :D Na takem motorju jih lahko spiješ nebroj, pa se nea obrneš :grrr @SiR - a ima še kurbl tudi, za vžiganje :hmm:
bmwslo Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Ima [attachmentid=95117] Tole bi moralo biti tole
SiR Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 @SiR - a ima še kurbl tudi, za vžiganje :hmm: jep, za primer, da elektroštarter nea vžge :)
HHV Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 za kruzanje turistično ... idealna destinacija osrčje Slovennskih goric ... na kak špricer ... :hmm: Unga tipa na zadnji slik pa od nekod poznam. "... ko bi to mogo bitiiiii..." :whistle:
brojedan Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 (popravljeno) Kaj menite o teh sodobnih starodobnikih, ki so edini na svetu delani brez resnih posodobitev tehnologije in seveda kup drugih filmov na YTube Popravljeno Junij 24, 2011. Popravil brojedan daneb in dotem 2
Dr_Jakob Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Kot prvi in edini motor je vprasljivo, ker so performanse precej betezne. Ce pa imas denar in ce ze imas doma motor, je to super alternativa avtomobilu za pozimi. Nekoc ga bom imel. daneb in thumper 2
hajoktejn Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Like the bike , don`t like the price.
Avatar Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Izgleda kot BMW R75:) Kolikor vem vgrajujejo neke stare BMWjeve mašine, ampak res upam, da ne ob R75. Drugače mi je pa všečen.
bmw Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 malo več o teh motorjih tukaj....upam da ni jezikovnih ovir.
bmw Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 (popravljeno) drugače pa legenda Wulfy iz drugega foruma piše o Uralu (in njegovih izvedenkah seveda) kljik tukaj pa čitaj Popravljeno Junij 24, 2011. Popravil bmw
brojedan Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 (popravljeno) Mene je zastrupil Symtchy (Symru) s svojim doživetjem beri tukaj tale tablica me pa še vedno čaka Popravljeno Junij 25, 2011. Popravil brojedan dotem 1
motofrik Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 brojedan, wellcome back... Kar pa se tiče Urala... zakon. No, prvič sem ga videl v živo 1989 v Trebnjem, Kolmanov brat ga je imel -sinjemodrega.
FLY Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 Ko slišiš "Ural" pomisliš na špartanski prikoličar,čeprav delajo tudi dvokolesnike (mislim da je model "Wolf").2WD sidecar ima veliko prednost na terenu,absolutno v snegu in ko je treba s sabo vlačit veliko prtjage,kamp opremo,PAM...Zgodba sega v leto 39 ko so Ruskoti do zadnjega vijaka razstavili nekaj švabskih R71 in jih začeli sami "licenčno" delati,v 60tih so postali dostopni civilistom.Razen kake disk zavore in boljše elektrike se 70 let ni kaj dosti spremenilo,tudi poraba je za dva mopeda.Cena je kar huda ,samo kaj ko je povpraševanje večje od ponudbe.Hubert Kriegel in Mr.Cob bi imela veliko povedati o teh triciklih.LP dotem 1
brojedan Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 (popravljeno) @ Motofrik, živijo spet! A' zmrzljenko še samo forumaše? @ Fly - hvala za info. Dejstvo je, da mojim letom tale stroj več kot odgovarja. In če ga nabavim .. ja bom pogoltnil ceno. Se ti kaj sanja kako je z deli? Po moje se jih lahko dela doma v garaži s pilo in "šraufštokom". Popravljeno Junij 26, 2011. Popravil brojedan daneb in dotem 2
moto rider Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 (popravljeno) Iz prve roke sem izvedel, da v Rusiji na podeželju v glavnem prevladuje Iš (mašin) - kot nekoč fičko, yugo, 101 pri nas. Ural pa je (bil) za "petične" uporabnike, kot so npr. v razvitem svetu honda, Kawa, Suzy ipd. Res pa je, da se tudi pri njih časi silno hitro spreminjajo na bolje - predvsem v slojih povzpetnih bogatašev. . Popravljeno Junij 26, 2011. Popravil moto rider
FLY Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 @ Fly - hvala za info. Dejstvo je, da mojim letom tale stroj več kot odgovarja. In če ga nabavim .. ja bom pogoltnil ceno. Se ti kaj sanja kako je z deli? Po moje se jih lahko dela doma v garaži s pilo in "šraufštokom". daneb, dotem, thumper in 1 other 4
trojan69 Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 Na bolhi je nekaj starodobnih Uralov z certifikati. Cene dost bolj prijazne..okol 3000 eur. Tale ponudba ga pa itak zmaga (če se misliš resno posvetit tem starim prikoličarjem) http://www.bolha.com/Ostali-motorji/druge-znamke-k750m-dnepr-z-deli-oldtimer-starodobnik-izjemna-ponudba-oglas383430193
Ice Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 ce se zanimas za te motorje ti priporocam, da kupis samo homologiranega od uvoznika/serviserja in ne privatnega uvoza. razlika je ocitna, saj so uradno uvozeni na vsaj zadovojivem tehnicnem nivoju (mehanske napake odpravljene, tolerance v neki normali itd.). sem na lastne oci videl razdrto masino novega urala (17 km prevozenih), ko je zaribal. model se je se skoraj pol leta hebal z njo, da je odpravil napake montaze.
brojedan Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 Za starejše modele sem tudi sam slišal, da radi zaribajo ... tam nekje do leta 1990. Pripovedovali so mi, da če vsako leto ne zamenjajo batnih obročkov, da je cel hudič. Tista prodaja v Prekmurju pa še vedno živi - no, vsaj na internetu. Pa razni poslovni eminiki so tudi še polni. Tako ali tako bom pa šel v Prekmurje na izlet in gotovo se ustavim tudi tam. Bom poročal o vtisih.
brojedan Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 (popravljeno) Ali ste vedeli, da je to najbolj prodajan motor Planeta Opic? Gotovo še niste videli motorja, ki bi imel pogon na vsa 3 kolesa: - zadnje - prvo (bodite pozorni na kardan prvega kolesa) - in kolo prikolice si lahko ogledate kaj zmore to čudo. Popravljeno December 4, 2011. Popravil brojedan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se