lasagna Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Tip ima carske škornje ! Ovira ga le prikolica.....
brojedan Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 Tip ima carske škornje ! Ovira ga le prikolica..... Imaš prav glede obutve. V Butalah redko vidiš take škornje na motorjih. Ampak trikolesnik premaga vse ovire - tudi prikolične.Meni je not motor - posebej snežne zafrkancije so res užitek. Po zamrznjenih travnikih, ko te nihče ne preganja in vsi motorji v glavnem 'spijo' v garažah.
MiNa Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 brojedan, wellcome back... Kar pa se tiče Urala... zakon. No, prvič sem ga videl v živo 1989 v Trebnjem, Kolmanov brat ga je imel -sinjemodrega. Je to slučajno tale zadeva?
brojedan Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 Je to slučajno tale zadeva? Mislim, da ni. To bo bolj verjetno Dnepr (Kijev/Ukrajina).
brojedan Objavljeno Februar 3, 2012 Opozori Objavljeno Februar 3, 2012 2 lepi fotki - druga je fotošopirana v staro kar lahko vidite po očalih, čevljih, zadrgi ... ampak je res super narejena/postarana
MariborBMW Objavljeno Februar 3, 2012 Opozori Objavljeno Februar 3, 2012 Tista prodaja v Prekmurju pa še vedno živi - no, vsaj na internetu. Majster, če boš komu v Lenartu rekel, da živi v Prekmurju nebovredi...
brojedan Objavljeno Februar 3, 2012 Opozori Objavljeno Februar 3, 2012 Majster, če boš komu v Lenartu rekel, da živi v Prekmurju nebovredi... Pa res .. hvala za opozorilo.
MariborBMW Objavljeno Februar 3, 2012 Opozori Objavljeno Februar 3, 2012 Pa res .. hvala za opozorilo.
brojedan Objavljeno Februar 25, 2012 Opozori Objavljeno Februar 25, 2012 Tole pa je dogodivščina ... voziti pri -25°C po Sibiriji ...
brojedan Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 Pravi motor in prava borka (sanjasvinjakukuruzpress) MARJA 1
simonsi Objavljeno Oktober 14, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 A ima še kdo tukaj gor kakega Dnepra? Pred kratkim sem si kupil en primerek MT 11 v gajbicah, delno obnovljen, pa ogromno dela me še čaka. Zanima me tudi kontakt kake osebe v SLO ki ima kaj delov za te mopede po človeških cenah. Na iternetu se dobi čisto vse možno, ampak mal je pa treba podpirat domače dilerje LP
ciciban Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Eden na bolhi prodaja kar nekaj kosov. http://www.bolha.com/Ostali-motorji/druge-znamke-k750m-dnepr-z-deli-oldtimer-starodobnik-izjemna-ponudba-oglas383430193 BTW čestitke za nakup in veliko veselja pri obnovi!
simonsi Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Sem že kontaktiral tega možakarja pa ni neki resen Čestitaš mi lahko potem ko bo motor končan, upam da mi bo ratalo speljat
ciciban Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Lej... saj je vseeno. Važn, da se v garaži dogaja. A misliš delat predelavo ali boš obnavljal v nulo? Na netu je par zanimivih predelav z BMW motorjem.
simonsi Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 Motor bom generalno obnovil do zadnjega vijaka, ne bo pa čisto original restavriran, ker taka pedantnost me ne zanima. Pa tudi predelave z bmw motorjem me ne zanimajo, ker mi je čisto všeč robustna sovjetska tehnologija. Pa še originalnih dobrih 30 konjev je kar fajn nažrlo zobnik prve prestave v menjalniku. No pa itak so skor vsi mehanski deli narejeni iz putra ciciban in trojan69 2
trojan69 Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 Ne pozabit na slike med in po obnovi Tud men so tele dnepri pa urali zlo všeč-nekoč....
kađiva Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 pusti original ruskega, edino kar pa vsi priporočajo je menjava karburatorjev z BMW-jevimi original, ker pri teh ruskih lohka doktoriraš pa jih ne morš nastavit baje je pa makina, kolega ga ima v garaži tud v fazi restavriranja, prikoličar s pogonom na prikolci
brojedan Objavljeno December 13, 2012 Opozori Objavljeno December 13, 2012 (popravljeno) Ural Yamal Popravljeno December 13, 2012. Popravil brojedan hajoktejn, MARJA in corser 3
simonsi Objavljeno Januar 26, 2013 Opozori Objavljeno Januar 26, 2013 Obnova počasi napreduje, računam da danes dokončno sestavim mašino in menjalnik, potem pa naprej na gištel, da bo v voznem stanju. Ko sem že mislil da me nič več ne more presenetit, pa dobim novo odmično gred, ki ima že tovarniško čist zgrešen timing za ventile in vžig, tako da bo treba vse ročno nastavit ciciban 1
Popularna objava simonsi Objavljeno November 27, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 27, 2013 No, motor je nekje 95% končan, vse je obnovljeno ali zamenjano do zadnjega vijaka in podložke Moram rečt da se mi res fajn zdi da je kar v redu vse skupaj prišlo in pa da je nek rezultat glede vsega vloženega dela. Kupil sem ga v gajbicah, napol razdrtega, sam sem ga še do konca razdrl in začel iz nule, osnova je bila model MT11. Motor laufa super, vžge v prvo, rabi samo še fino nastavitev fergazerjev, centriranje jajčastih feltn, nekaj drugih detajlov, pa bo MariborBMW, hondazok, logarr in 8 others 11
THOMPSON Objavljeno November 27, 2013 Opozori Objavljeno November 27, 2013 Razveseli nas stare revmatike, pa pripopaj še kakšno sliko mopeda iz "cveta naše starosti". a reglar maš še original? lp, andrej
Fantocci Objavljeno November 27, 2013 Opozori Objavljeno November 27, 2013 Priden. S katero barvo si barval auspuhe? Bo zdržala?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se