Einherjar Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 Moj sodelavec se zanima, ce kdo ve za kaksno garazo, ki bi se jo dalo najeti v Sk. loki, lahko je tudi delitev s kom drugim, ki ze ima motor not.
klimbra Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 Evo.....jest pa eno u ŠIŠKI okol slovenija avta rabm.Plačam 10000sit/mesec,pa zapou leta naprej!!!!!!!
BIG YELLOW Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 Moj sodelavec se zanima, ce kdo ve za kaksno garazo, ki bi se jo dalo najeti v Sk. loki, lahko je tudi delitev s kom drugim, ki ze ima motor not. Pokliči 041 233 503 STANE ,to je moj brat in ima garažo v najemu. Se mogoče kaj zmenita. LP Vine
Einherjar Objavljeno Junij 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2003 Moj sodelavec se zanima, ce kdo ve za kaksno garazo, ki bi se jo dalo najeti v Sk. loki, lahko je tudi delitev s kom drugim, ki ze ima motor not. Pokliči 041 233 503 STANE ,to je moj brat in ima garažo v najemu. Se mogoče kaj zmenita. LP Vine Thenk ju veri gracije... Bom sporocil naprej, pa naj se pozanima...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se