fisherman Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 V nedeljo 22.6. ob 11.30 bo na Brezovici, pri cerkvi, prvo tradicionalno žegnanje motorjev. Lepo bi bilo da se vidimo in potem še kam zapeljemo. Lp, fisher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 A ni lani nadpovprečno velik odstotek požegnanih motorjev bil "na boku"? Se mi zdi, kot da se župnik ne potrudi ravno...... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 A ni lani nadpovprečno velik odstotek požegnanih motorjev bil "na boku"? Se mi zdi, kot da se župnik ne potrudi ravno...... :P ... o tale naš Jorge... vedno na vsako stvar pozitivno gleda... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 V nedeljo 22.6. ob 11.30 bo na Brezovici, pri cerkvi, prvo tradicionalno žegnanje motorjev. Lepo bi bilo da se vidimo in potem še kam zapeljemo. Lp, fisher Zmenjnenu... :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 sem letos bil ze parkrat zegnan od najvisje instance...... hvala vseeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 (popravljeno) sem letos bil ze parkrat zegnan od najvisje instance...... hvala vseeno. Papež, the one and only doG (spelled backwards), ali kaj tretjega? :) Popravljeno Junij 20, 2003. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 sem letos bil ze parkrat zegnan od najvisje instance...... hvala vseeno. Papež, the one and only doG (spelled backwards), ali kaj tretjega? :) sem napisal "najvisje instance".papez je samo namestnik sina. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Tm ti sam motor pošpricajo po ga pa morš še pocat! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Če bojo tud nas požegnali s šnopcom pridem ziher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 letos me niso nč žegnali...mogoče pa ja..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 Verjetno se vidimo :D Letos sem vsa žegnanja zgrešil :o Bi blo fino,če bi se srečal :D ;) Lep pozdrav ;) :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 L.P. :D Z boljšo polovico sva bila na žegnanju na Brezovici :D Je blo kar fino :) Motorjev je bilo kar nekaj za prvič(od endur do MV Avguste :rolleyes: ) Župnik je tudi motorist (BMW F 650)in je prav dobro pošprical motorje :lol: Pol je pa še pojedino naštimal :rolleyes: tko da nismo šli ne lačni ne žejni <_< Pol smo pa mal podebatiral z motoristi in motoristkami (ja tud so bile :) ) So bili vsi prav fajn :D :ph34r: Upam da se še kaj vidimo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se