Brrrm Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Radio Val 202 objavil, da je že velik pritisk na ceste v morski smeri in da bo danes popoldne prvič o stanju na cestah poročal tudi član motorističnega društva MAKSI, ki se bo z motociklom odpeljal proti morju in poročal o stanju na cestah. :) Bravo. Dobra ideja. Čestitke pristojnemu v Maksiju. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Pohvaljeni! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Ja, danes starta poskusno nas Bladzo v kontrolo gužve na slovenskih cestah. Prva poskusna trasa bo cesta na primorsko. Menda bo opremljen s fluorescentno (mobitelovo) jakno zato pozor. O akciji bo pa Maksi povedal več, ko bo zadeva tudi redno stekla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Poročal bo tudi o kakšnih specifikah za motoriste, kar bo Val202 objavil. Recimo hud pesek na ovinku nemške ceste (čista resnica včeraj popoldan :angry: :angry: ) Informacije bodo dostopne tudi preko Mobitelovega portala Planet. Toliko da malce več veste kaj se gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 v bistvu ful dobra ideja ... bravo MakSi ... ... priporočam pa, da naj bo na radiu jasno povedano ... član Moto aktivistov Slovenije poroča o stanju na cestah proti morju ... pa na tisti jakni naj bo tudi znak od MakSi-ja itd ... da se ve da migate :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Saj bo. Na začetku pa še malce improviziramo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 .........nebom........bo zopet kdo kekel da pluvam <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 @YZF... ko si že imel na jeziku, da boš eno pripomnil, bi rad samo dodal malenkost, da se ne bo začelo preveč nakladati. Če bo, v kar trdno verjamemo, poročanje steklo, bodo to delo opravljali izključno člani društva MAKSI na prostovoljni ravni. Ne gre pa tu za brezplačni aktivizem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Pametna ideja le tako naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 no in kako je stekla akcija....bladzo javi se....a je kdo slišal kaj po radiu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 JA, jaz sem slišal okoli pol petih poročilo motorista člana ..... In bilo je tudi opozorilo, da je na cestah veliko motoristov, ki prehitevajo, zato naj bodo vozniki osebnih vozil še bolj previdni :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 Ja pošteno.Fajn bi bilo če bi lahko opozorili avtomobiliste v strjeni koloni da dajo plac motoristom oz da se umikajo do roba vozišča,kot jih počne nekaj uvidevnih avtomobilistov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 Na moje vsakodnevno presenečenje je vedno več takih. Se nas mar slovenski avtomobilisti končno zavedajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 21, 2003 Deli Objavljeno Junij 21, 2003 Na moje vsakodnevno presenečenje je vedno več takih. Se nas mar slovenski avtomobilisti končno zavedajo? po glih sem se navadu da me v avtih kurcajo...zdej se bodo pa začeli lepše obnašat... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Super ideja. Čestitam! Le tako naprej! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 Poročal bo tudi o kakšnih specifikah za motoriste, kar bo Val202 objavil. Recimo hud pesek na ovinku nemške ceste (čista resnica včeraj popoldan :angry: :angry: ) Informacije bodo dostopne tudi preko Mobitelovega portala Planet. Toliko da malce več veste kaj se gremo... Naj poroča kar direkt cestarjem, da pesek pometejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šoško Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 :D ideja kul....vse pohvale izvajalcem in organizatorjem ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 22, 2003 Deli Objavljeno Junij 22, 2003 tako naprej ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Res dobra ideja, samo škoda, ker motoristi med vožnjo ne poslušajo radia, da bi lahko spremljali vsa ta poročila. :( Bi bilo pa dobro, da bi se vsako uro sporočalo avtomobilistom, naj bodo pozorni na motoriste, naj se jim umikajo na desno, kakor tudi naj jih ne odrivajo, če se skušajo koloni izmuzniti po levi, saj jim je pod vso opremo neznosno vroče .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Ne narobe razumet tegale poročanja. To je bolj delo motorista za avtomobiliste, nekako tako kot reševalec na motorju. RTV je želel ponuditi ažurne informacije, ki jih je zmožen ponuditi samo motorist zaradi svoje povečane mobilnosti. Dogovorili smo se toliko, da bodo na radiu povedali tudi, da informacije posreduje motorist in pa da bodo opozarjali na kakšne stvari, ki so nevarne predvsemza motoriste. Res je, da na motorju ne moreš poslušati radia, mu pa gotovo prisluhneš pred vožnjo, še posebej če pričakuješ gnečo na cesti. Javljanje bo urejeno samo ob petkih popoldan, sobotah opoldne in nedeljah zvečer. Mislim, da bi bilo pretirano naprošanje avtomobilistov, naj se umikajo, naj pazijo, preveč posiljeno in bi lahko naletelo na povsem nasproten učinek, kot ga pričakujemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king4ever Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Na moje vsakodnevno presenečenje je vedno več takih. Se nas mar slovenski avtomobilisti končno zavedajo? Tudi jaz opazam da se vedno vec osebkov v osebnih avtomobilih umakne desno ko te vidi za sabo, samo qrc, jaz se vedno prehitevam takrat ko sam ocenim da je primerno stanje, ni sans da rinem naprej, kaj pa ce si osebek premisli in mi "potegne" levo v mene? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Srečal bladzota na poti na morje...... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se