Dada Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 3) Ali ni tej situaciji - Vozniško dovoljenje še ni izpisano, obstajajo pa vsi pogoji, da se ga izda - enakovredna zgolj situacija "ups, vozniško pa sem doma pozabil", ne pa "sranje, jaz sploh še nimam tega izpita..."? 4) razno :) Ad3) Če nimaš vpisanega izpita v vozniško dovoljenje pomeni, da nisi v evidenci MNZ, torej policaj ne more preveriti ali izpit res imaš; uradno ga torej nimaš. Ad4) Ali te je kdo prisilil, da si se vozil "brez izpita"? ;)
Nagaya Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) seen dodatek k symovi eskapadi: - zagrozeno je bilo da bo vozilo zaplenjeno čeprav lastnik vozila ni bil niti v postopku, kaj šele v prekršku -gospod policaj je preveril iv centrali n rečeno mu je bilo da je vozniško dovoljenje VELJAVNO tudi za A kategorijo neomejeno.... Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil tejka
Rude Boy Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 Jaz sem samo hotela za mnenje vprašat kaj bi storili oz. delate vi, če vam pridejo policaji domov.. Ni to nobena hvala, sicer si mi pa ti nekaj časa nazaj govoru, ne se ustavljat. ;) Pa to ni bil pobeg pač pa nadaljevanje vožnje. Pač sem presodila, da se nebi mogla varno zaustavit. :P :) Če pridjeo domov, saj tebe ni blo tam... Je mogoče fotografiral? NI... Tudi če bi - kaj pa veš, kdaj in kje te je fotografiral... in na sliki se sploh ne vidi, da je kaj narobe s tvojo vožnjo... UPS - tisto sploh nisi bla ti, ampak si posodla motor enmu frendu... :) Sicer pa - kolk maš še do neomejenga izpita? Mam občutek da imaš svojih "problemov" dovolj ! Pa da jih ostalim ne rabiš "reševat" !! ;) B) Grenka, a do Beata skočiš kaj ?! SKA BIKE
greenninja Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 "Grenka, a do Beata skočiš kaj ?!"- do koga ali kaj ali kam?
marem Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Ninja upam do bo vse kul!! Čez naselja pa ne goni tako!! :P
Brdaus Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Da ne odpiram nove teme: Zanima me, če je med nami motoristi tudi kak pravnik? Da recimo ve pogledat v zakone, če koga kaj zanima :hmm: Recimo: v temi o čeladah sm prebral, da so zatemneni vizirji "KAO" prepovedani za na naše ceste.... a to drži? Anybody???
Frips Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Pravnik nisem, sam kolikor vem nikjer eksplicitno ne piše, da bi bilo prepovedano.
fp4492 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Da ne odpiram nove teme: Zanima me, če je med nami motoristi tudi kak pravnik? Da recimo ve pogledat v zakone, če koga kaj zanima :hmm: Recimo: v temi o čeladah sm prebral, da so zatemneni vizirji "KAO" prepovedani za na naše ceste.... a to drži? Anybody??? Če je vizir homologiran, ga lahko uporabljaš, drugače pa ne. Se pa spomnim, da je na moji prejšnji ćeladi dodaten vizir imel na foliji čez steklo napisano mislim da FOR RACING USE ONLY, medtem ko ima enak vizir kupljen letos za novo čelado homologacijsko oznako in tekst na tej foliji piše FOR DAYTIME USE ONLY al neki takega.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se