Skoči na vsebino

Potovanje v Tunizijo


budi13

Priporočene objave

Zelo bi bil hvaležen če bi mi kdo lahko povedal kje bi našel čim več podatkov o Tuniziji. Ali če kdo ve za morebitne odprave v Tunizijo! Konec septembra bi se rad odpravil. Seveda ne sam.

Hvala! Borut

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zelo verjetno je, da bomo motosvet.com + offroad club mamut organizirali prvo moto odpravo za prvonovembrske praznike... 14 dni tunizije... Več info sledi... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cestnih povezav majo v Tuniziji dost in ceste tud niso tko slabe, kot bi človek pričakoval. Mi smo šli z džipom

tako, da ne bi govorila, kako je z motorjem. Bli smo konc maja začetek junija letos, ko so temperature še kar znosne. Srečali smo samo ene 4 motoriste. Drugač pa je treba na policaje pazit, ki zelo radi turiste ustavljajo in kasirajo podkupnine cca v višini 10 din (1 din = cca 170 SIT). Zakaj so te ustavili - si že neki zmislijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jp, odsrfaj do mojega web page-a

ce te pa kaj specificnega zanima pa PM

glede policajev pa same dobre besede (sploh ce te ustavi in te prosi ce imas kaksno nalepko za dat :) ) Kar nebi mogel reci za bencin kelnarje z "rahlo" predelanimi crpalkami :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...
Drugač pa je treba na policaje pazit, ki zelo radi turiste ustavljajo in kasirajo podkupnine cca v višini 10 din (1 din = cca 170 SIT). Zakaj so te ustavili - si že neki zmislijo.

Jaz imam odlicne izkusnje s policaji tam doli. Sicer jih je ogromno , kar je tudi prav, ampak vsi so zelo veseli ce kdo z motorjem pride mimo. skoraj vedno so me lepo pozdravili.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Srečali smo samo ene 4 motoriste.

Dnevno sem srečeval skupine motoristov, največ iz Italije,Nemčije. Vec jih je na zahodu Tunizije ob Alžirski meji, kjer je tudi največ za videt.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja očitno smo bli mi dol ob enem čudnem času, da nismo vidli toliko motoristov, čeprav smo kar en lep kos Tunizije obredli. Pa očitno so policaji bolj navdušeni nad motoristi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah moja malenkost se je dobrih 10 let nazaj tam okol ganjala. Takrat je bil še 1din cca 2DEM. Temperature visoke, vlage nič, tako da se da zdržat. Barantat je blo treba praktično za vse... Sicer se pa ne kje zabubit, je velik zanimivega za videt. Moja malenkost je bila nekako vsepovsod malo...

Monastir, sousse, sfax, matmata, pa gor do tunisa, kartagine,...

Edino kar mi je žal je to, da se nisem malo več po puščavi potepal. Sicer pa zelo prijazni ljudje, prvi vtis je malo čuden, slabih izkušenj (razen nekaj težav s prebavo) nisem imel. Vseeno je pa za pazit.

Bom pa definitivno še kdaj šel tja pogledat, če bo le šansa.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!