gas gas Objavljeno Junij 28, 2003 Opozori Objavljeno Junij 28, 2003 Tejka: Po pa velik skret papirja ponucaš!! :D
Nagaya Objavljeno Junij 28, 2003 Opozori Objavljeno Junij 28, 2003 pa da ne bo pomote.....si ne mažem rok s takšnimi banalnostmi kot je shranjevanje mopeda...I have people who do things 4 me B) ...tko kot recimo tale umetnija :lol: :lol: :lol: btw sem rabila vsaj 10 minut da sem ga odmotala ven :angry: :angry: :angry: :lol:
gebre Objavljeno Junij 28, 2003 Opozori Objavljeno Junij 28, 2003 btw sem rabila vsaj 10 minut da sem ga odmotala ven :angry: :angry: :angry: :lol: Sam pomisl kolko skret papirja je blo porablenga ccccccccccccc :rolleyes: :D :D :lol: :lol: :lol: LP by gebre
Nagaya Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 :lol: :lol: ampak dragi moji je pa tole daleč najboj markantna in najcenejše predelava motocikla v zadnih dveh desetletjih ;) :lol: :lol: :lol:
pero Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Sralci!!! Zdej vama bo pa kake pol leta ritka po bencinu smrdela...........v primeru da sta shranila wc papir!!! :o ;) :P :D :rolleyes: <_< :) :unsure: :blink: :ph34r: Zloba!!! ;) Ampak tudi ideja neki šteje tako da svaka čast!!! :lol: Ciao,by Pero
gebre Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 A je bencin polarn al bipolarn, no vsekakor je dobro čistilno sredstvo :lol: :lol: :lol: LP by gebre
Nagaya Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 kaj bogi...mel je čast ovijat enega daleč najbolje prodajanih motociklov!!! :angry:
erick Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Bogi skret papir! :D :P Kakšna potrata nedolžnega skret papirja... :lol: :P :P :lol: Glede na to, da je bil ovit okoli FZS600 ga je potrebno posebno shranit...nimaš vsak dan papirja ala yamaha za ritko brisat :lol: :lol:
Nagaya Objavljeno Julij 2, 2003 Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 ja ja sej vem da mi zavidate tak KUL moped :rolleyes: :lol: :lol: :lol:
Špilferderber Objavljeno Julij 2, 2003 Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 sekret papir paše k drek pumpam, a ne :D
Nagaya Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 očitno ima nekdo tle pomešane pojme kaj je drek pumpa.
Ice Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 off topic: da vas razsvetlimo: drekpumpa=(originalno güllepumpe) honda CX 500 in derivati z enako masino betonski mixer= vsi guzzlni,ker je osnova bila misljena kot stacionarni agregat za razne delavne masine. vibrator=HD
RAN Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 off topic: da vas razsvetlimo: drekpumpa=(originalno güllepumpe) honda CX 500 in derivati z enako masino betonski mixer= vsi guzzlni,ker je osnova bila misljena kot stacionarni agregat za razne delavne masine. vibrator=HD Svašta. :o :blink: Pejd na motoguzzi.com pa to objavi če se upaš. :D Massaggiatore per le fiche = HD :D :D Skrivnost uspeha HD razvozljana. B)
SiR Objavljeno Julij 3, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 off topic: da vas razsvetlimo: drekpumpa=(originalno güllepumpe) honda CX 500 in derivati z enako masino betonski mixer= vsi guzzlni,ker je osnova bila misljena kot stacionarni agregat za razne delavne masine. vibrator=HD Kako pa lahko potem "ljubkovalno" rečemo raznim DragStarkam in podobnim shakerjem (če očitno niso _drekpumpe_ - ali so??)... PS: kaj je tisto z Guzzijem: a so res bli tko mišljeni prvi agregati?
Ice Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 to o MG sem zvedel od enega zagrizenega guzzista.tudi motorrad je enkrat porocal nekaj o tem. dragstar in podobni so umirjeni motorji napram HD; cruiserji ali power cruiserji.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se