BOJAN6 Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Gorenjski policaji so očitno spet prišli na idejo, da smo motoristi krivi za vse zlo na slovenskih cestah. Lov na čarovnice se bo dogajal po naslednjem razporedu: - cesta Preddvor - Jezersko: 5.7. in 27.7. - cesta Tržič - Ljubelj: 6.7. - cesta Gorje - Pokljuka: 13.7. - cesta Bled - Bohinj: 13.7. - cesti Šk. Loka - obe dolini: 19.7. Merili bodo hitrost in vse ostalo kar spada zraven. Pazite se!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejans Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Od kje pa teb to :huh: A pol misliš, da druge dneve pa ne kampirajo na teh relacijah :huh: Za ostale kraje nevem ampak v okolici Šk. Loke pa merijo hitrost skoraj vsak dan ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 ...vceri sem naletu na policaje na konc KR (smer Lj), sem sel prepocas da bi me vstavl ...je kdo uletu po položnco? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 če je to res kar govriš najlepša hvala! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 U redu tale akcija, ni kaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Gorenjski policaji so očitno spet prišli na idejo, da smo motoristi krivi za vse zlo na slovenskih cestah. Lov na čarovnice se bo dogajal po naslednjem razporedu: - cesta Preddvor - Jezersko: 5.7. in 27.7. - cesta Tržič - Ljubelj: 6.7. - cesta Gorje - Pokljuka: 13.7. - cesta Bled - Bohinj: 13.7. - cesti Šk. Loka - obe dolini: 19.7. Merili bodo hitrost in vse ostalo kar spada zraven. Pazite se!! Bojan moja denarnica ti bo hvaležna! LP Spidy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Ena patrulja se mi že cel dan voz mim hiše na dolino pa nazaj ( Šk.loka-Železniki ). Sm glih motor pucov zato pa vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 dobro da dobite info iz prve roke...a kdo na notranjskem zna kaj takega napovedat! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Ne klič hudiča že tako sam pride Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Dobro je to, da sem več ali manj na ob teh datumih na morju z avtom, ostale dni se bom pa na škofjeloški moto zbor pripravljal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lupek Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Bojan če to drži pol hvala za opozorilo B) Marja se vidmu u lok na motozboru ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Bojan če to drži pol hvala za opozorilo B) Marja se vidmu u lok na motozboru ;) Upam da me poiščeš, da kakšno rečeva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Maš pir! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 ... in to rosno hladen :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Junij 28, 2003 Deli Objavljeno Junij 28, 2003 jest tud jest tud ( pirček ) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Junij 28, 2003 Deli Objavljeno Junij 28, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 Ql stari! ;) tele informacije so ravno prav prišle, vidm, da so se spravl glih na une ceste kjer se jest največkrat peljem... :rolleyes: Btw od kod ti te informacije?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 Sicer ne vem kje je to izvedel Bojan6, drugače je pa to akcijo najavil policijski inšpektor s kranjske policije v svojem ponedeljkovem javljanju na radiu Triglav (ta inšpektor je tudi član tega foruma). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 Dobr da vemo- pa pozdrav inšpektprju kdor kol že je :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Julij 5, 2003 Deli Objavljeno Julij 5, 2003 Tolk, da ne pozabite, danes radar na: cesti Preddvor - Jezersko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 5, 2003 Deli Objavljeno Julij 5, 2003 Imaš mogoče kake informacije o radarjih na prekmurskem koncu? :P :) Bi bila zelo hvaležna.. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se