Blade Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 (popravljeno) Zanimajo me vsi možni podatki ,slike (barvne kombinacije...) po možnosti slika agregata ( načrt.. ) itd L 58. Ena podobna tema že obstaja http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...&t=2822&hl=puch glede na to pa da me zanima samo ta model pa sem si drznil odpreti novo temo. Na tomosovi strani pa se nahaja samo tale slika in nič drugega ( vsaj jest nisem nič našel ) Moderatorji : če mislite da sodi tole v drugo že obstoječo temo pa pač prestavite Popravljeno Junij 29, 2003. Popravil Blade
Zok Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 js mam par podatkov, to ja pe jud vse: modelno leto: '58 kubatura: 147 ccm vrtina x hod bata: 57x57 mm moc: 4.4kW(6KS)@5500 RPM hlajenje: zracno, prisilno prestave: rocne, 3 strom: baterija, 6V, 30W bremze: bobn rust: cevni gume: 12"x3,25" poraba: 2,4/100 najvecji vzpon: 38% nosilnost: 150 kg masa: 102 kg z gorivom mere: 1900x650x940 mm top speed: 80 km/h pol pa se neki pise malga o opremi, bom kasnej napisu, k niam vec casa :( .
Blade Objavljeno Junij 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Sm pozabu prej dopisat. Zanima me zato ,ker ga bo od bolše 1/2 fotr začel rihtat ( ga je dobil od svojega fotra ) je pa baje kakih 30 let počival ( ni bil vožen ) in ga misli totalno obnovit. Pol je pa še en problem. Kako zrihtat papirje za registracijo original se je izgubilo imajo pa baje <_< "nekje" pogodbo nekaj na roke napisano in vprašanje če kakorkoli overjeno.
Zok Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 aaa, pri restavraciji bi pa najbol znal pomagat v Tomosu pa v teh. muzeju v Bistri pa v muzeju v Vranskem! predvsem v tomosu!
Brrrm Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 nekaj takih: prvi drugi tretji tu dobiš ovners manual četrti pa še sam malo pobrskaj po internetu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se