Manu Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Ker na našem forumskem koledarju ni vpisan, sem si dovolila stvari vzeti v svoje roke( :rolleyes: ) in vas obvestiti, da smo povabljeni v Poreč k Indijancem..... ta vikend, ki sledi. :) In še nekaj - šef Indiansov sporoča, da je letos prireditveni prostor drugje - če se pelješ proti Poreču čez Buje in naprej po notranjosti ( ne ob obali :( ), (sicer je pa cesta itak čez Buje boljša :) , zaviješ potem pri tabli Poreč proti Poreču ( vem,da se sliši nenavadno :o :D ) in tam nekje ob cesti, kar nekaj km pred Porečem (al se reče Porečom :blink: :unsure: :huh: ) se bo to dogajalo.... No, sam tolk, da vam povem. (za spremembo enkrat tut kej koristnega in uporabnega :D ) p.s. Ah ja, pa še to.... midva greva, ker imava prosti vikend :) in ker nama otroci dovolijo. :D B)
Vale Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 (popravljeno) Bolj natančno VIŽINADA (je tudi tabla s tem napisom <_< ) P.S. Se vidimo! Popravljeno Junij 30, 2003. Popravil Vale
Einherjar Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Dejte kakega firestarterja najti in naj vam mene pokaze. pa bomo kako malo toplo pivo spili.
Vale Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Dejte kakega firestarterja najti in naj vam mene pokaze. pa bomo kako malo toplo pivo spili. Velja samo veliko in hladno :P
Manu Objavljeno Junij 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Dejte kakega firestarterja najti in naj vam mene pokaze. pa bomo kako malo toplo pivo spili. Velja samo veliko in hladno :P Veljajo samo trije (štiri, pet, šest) veliki in hladni.... :P p.s. TNX, Vale.... za tvoj trud z Vižinado (sem vedla, da je nekaj v zvezi z limonado, pa se nism mogla spomnt :P ) dobiš velikega in hladnega..... ... :o PIVO mislim!!!! p.s. Je pa res, da če bi že blo tisto, potem definitivno ne sme biti hladno, pa preveliko tut ne. :lol: p.p.s. Danesimammajhnegamačkapaminaseksvleče :blink: press.
Manu Objavljeno Junij 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Pa res!!!!!!! Kako se bomo pa najdl, ker bo verjetno nekaj več kot 17 ljudi tam???? :o
Vale Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Pa res!!!!!!! Kako se bomo pa najdl, ker bo verjetno nekaj več kot 17 ljudi tam???? :o Manu, pa saj že veš, da smo se zmenli, da mamo vsi čopke :P (tistikijihnemorejometzgorajjihmajospodaj)
Manu Objavljeno Junij 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Pa res!!!!!!! Kako se bomo pa najdl, ker bo verjetno nekaj več kot 17 ljudi tam???? :o Manu, pa saj že veš, da smo se zmenli, da mamo vsi čopke :P (tistikijihnemorejometzgorajjihmajospodaj) Ne bo šlo, draga moja - prejšnji vikend pred odhodom na morje sem zadevo urejala tut spodaj :unsure: :huh: , tako da tudi tam čopki zaenkrat niso izvedljiv projekt. :( :D ;)
Vale Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 OK, ostanejo ti še lasni vložki ... sicer pa tebe poznam ... ostale bomo pa že najdli ... :D A prideta že v petek?
Manu Objavljeno Junij 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 A prideta že v petek? JASNO!!! B) Tudi če bo oblačno. :lol:
Vale Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 A prideta že v petek? JASNO!!! B) Tudi če bo oblačno. :lol: No, pol me pa le pocukaj za čopke :P , če te prej jaz ne požgečkam pod pazduho :P
Manu Objavljeno Junij 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 No, pol me pa le pocukaj za čopke ....... A jih boš mela sam zgoraj??? :rolleyes: :) :D :P ;)
Vale Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 No, pol me pa le pocukaj za čopke ....... A jih boš mela sam zgoraj??? :rolleyes: :) :D :P ;) Spodaj pa ni variante, da jih nardim :rolleyes:
Rude Boy Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Bi človek moral že samo zaradi čopkov prit ! Hm , če na žalost ne bi bili že vsi porezani ! KOJAK & Jull Briner BIKE
Manu Objavljeno Junij 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Spodaj pa ni variante, da jih nardim :rolleyes: A si sploh probala???? :o Mogoče se pa da.... :rolleyes: Bomo pogledali in pregledali, prediskutirali vse opcije in se potem odločili :lol: :lol: :lol: ;) p.s. A bomo skup šotorčke postavl, de se bomo lohk mim klinov za rokce držal??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D :P
divji Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Jaz grem dol že v petek, imam dokaj slabe izkušnje z odhodi v soboto, saj je to zbor ko pride nekaj tisoč ljudi in je bil do sedaj v Tičanu vedno mal problema s dobrim placom za kamp. Nevem pa kako je v Vižinadi. Indiansi pravijo da je še boljše. Bomo vidl.
Rude Boy Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Spodaj pa ni variante, da jih nardim :rolleyes: A si sploh probala???? :o Mogoče se pa da.... :rolleyes: Bomo pogledali in pregledali, prediskutirali vse opcije in se potem odločili :lol: :lol: :lol: ;) Takih dooooolgih sramnih ustnic pa še ne ! Niti na internetu ! :P Pregled ?? Dr. Ska Bike - priporočam !
Vale Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Manu ljubica, povej kdaj odrineta. Jaz priletim z Alko in Volkom, če bomo pozni bosta s tvojim dragim plac za šotor rezervirala. In ne, ni variante za čopke tam spodaj :P
Manu Objavljeno Junij 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Manu ljubica, povej kdaj odrineta. Jaz priletim z Alko in Volkom, če bomo pozni bosta s tvojim dragim plac za šotor rezervirala. In ne, ni variante za čopke tam spodaj :P Midva odrineva okrog dveh , ampak se bova na kratko ustavila še v Umagu, da mal prečekirava situacijo, ker je mladina na dopustu na najinem vikendu... (saj veš - če so kaj zažgali, pobruhali, skratka... te malenkosti :D ;) ), nato pa bova v Limonadi, ups, Vižinadi, med sedmo in osmo zvečer... Sicer pa - maš mobi, pa se slišmo - plac bova defenitivno rezervirala in se bom maksimalno potrudila, da bo NAJLEPŠI PLAC od vseh lepih placov na zboru - prav??? :) :rolleyes: p.s. Vbližinisekretovpress. ;)
Thundercat Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Ja sem bil lani v golden valey...letos tud gremo mogoče....lani je bil ful lep zbor tudi motoristov ogromno.... :ph34r:
Einherjar Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Ja sem bil lani v golden valey...letos tud gremo mogoče....lani je bil ful lep zbor tudi motoristov ogromno.... :ph34r: Full dober zbor, full veliko motoristov, full ogabna hrana :) Prav nam je, zakaj pa nismo sli v mesto na kosilo.
divji Objavljeno Julij 1, 2003 Opozori Objavljeno Julij 1, 2003 Se strinajm s tabo Einherjar. Letos bo treba res kam drugam jest. Pa tud 3 dni nemorš skoz golaš glodat.
Manu Objavljeno Julij 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2003 Eh, fantje brezveze se sekirat zarad hrane - bomo pa par loncev alg skuhal, pa mal okisal. :blink: :blink: :blink: Važno, da bo pivo brez zlatih kroglic. :lol:
Einherjar Objavljeno Julij 1, 2003 Opozori Objavljeno Julij 1, 2003 No nad pivom, pa nisem imel pripomb.
Vale Objavljeno Julij 1, 2003 Opozori Objavljeno Julij 1, 2003 (popravljeno) Evo na kratko kdo bo prisoten v Limonadi :P Manuela & Fifty Alka Bobo Einherjar Divji Vale Thundercat? Volk? še kdo .... Popravljeno Julij 1, 2003. Popravil Vale
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se