Grilzz Objavljeno Julij 2, 2003 Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 Iskalnik mi ni našel nobene podobne teme, tako da če obstaja pa sem le jaz nesposoben mi lahko to zaklenete. Zanima me če ima kdo tako speljane zadnje luči in žmigavce in kako se obnesejo. Oziroma če mi lahko ta plavi kaj morijo, ker bi imel jaz take luči "home made" brez kakršne koli homologacije.
Ice Objavljeno Julij 2, 2003 Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 smerokazi drugace je se mi zdi ghost_R1 nekaj iskal za svoj motor kaksno leto nazaj; malo poisci. dobijo se "zarnice" iz vecih diod (5-9 ali nekaj takega),ki so vgrajene v navadni vtikac za zarnice (stop in zadnja luc).nekater imajo celo TUV-ABE.poglej tudi na stran polo,louis,gericke.prodajajo eno zadnjo luc iz diod.
ak Objavljeno Julij 7, 2003 Opozori Objavljeno Julij 7, 2003 Mam zmontirano LED zadnjo luč. Je homologirana. Cena ca.60 Eur. Motacc.com
D.J. Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 a ima motacc kej tazga za sprejemljivejšo ceno?
Grilzz Objavljeno Julij 9, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Jaz sem se v bistvu že odločil, da bom diode zmontiral sam s pomočjo frenda ki mu je to hobi, saj grem za ta denar raje za čez vikend na morje. Me pa zanima če kdo ve koliko pride poštnina za 2 blinkerja iz louisa in če moram plačati še kakšno carino ali kaj podobnega.
perimund Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 a ima motacc kej tazga za sprejemljivejšo ceno? Saj tole sploh ni drago 4500Sit 1 kom Ce jih gres sam lotat -> visokosvetilne diode pa 2 upora te pride pa 2900Sit brez dela ki ga vlozis + ne vem kako jih bom fiksiral v original luč da ne bo vse tran padalo???
D.J. Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 maš prov, tut meni se ne zdi drago, glede na to da so "plug & play" treba se pozanimat
enduraš Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 jz si jih bom sam naredil ... že zarad tega ,da se kej novega naučim. Mene zanima samo to a mi bojo na tehničnem kej težili zarad tega???
Jerry_exc Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 če ti bo vse normaln delal tko kot so pravila ti ne bojo težil B)
enduraš Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 delalo bo bolje , dlje in lepše kot original B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se