Aleron Objavljeno Julij 6, 2003 Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 Je kdo kaj hodil zadnje čase po avtosejmu? Se prodajajo tudi kakšni motorji?
Rock-46 Objavljeno Julij 6, 2003 Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 Ja sem hodil ja, ampak o motorjih skoraj da ni ne sluha ne duha....mogoce edino kaksen stoji tam pri ko so stojnice, ampak ponavadi je to do kaksnega lastnika ki je prisel na jutranjo hojo in se ne prodaja, sem pa tudi ze videl da ja bil na njem zataknjen listek prodam. TKo da ce si iz dalec se ti zaradi tega ne izplaca vozit do tja... LP, Rock
Aleron Objavljeno Julij 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 Ravnokar sem se vrnil s sejma, na celem ni bilo niti enega motorja.
Thundercat Objavljeno Julij 6, 2003 Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 jst tud nisem par let že vidu motorja tam......pa tud ponudba z avti ni več kar je bila <_<
rebel Objavljeno Julij 6, 2003 Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 tam sm biu sam enkrat- in zadnjič -vse skupaj se mi zdi ena ciganija, ne najdeš menega dobrega avta, cene so pa tudi mal navite takrat se je prodajal en gsx600f seveda za enih 200.000 več ko je biu vreden <_<
Aleron Objavljeno Julij 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 se strinjam, avto kupovat na avtosejmu je bolj tako tako. Ampak ni še nič v primerjavi s sosednjim boljšjim sejmom. Šel sem malo tja pogledat iz firbca. Katastrofa, kakšna ciganarija. Kaj folk prodaja vse jao jao :blink:
.T. Objavljeno Julij 7, 2003 Opozori Objavljeno Julij 7, 2003 ne najdeš menega dobrega avta, Zato pa lahko jes pleskavice in cevapcice, lahko kupis radkape, pa zavesice za na zadnjo sipo (vzorec NY), pa kromerane nastavke za na avspuh 1 v 2, pa obilo CD-jev (Miso Konjevic, Ceca, Serif Razakavski, Meho Curoric,...), pa neonke za pod avtomobil, pa mucko za na volan in prestavno rocico,.... Tadej
rebel Objavljeno Julij 7, 2003 Opozori Objavljeno Julij 7, 2003 ne najdeš menega dobrega avta, Zato pa lahko jes pleskavice in cevapcice, lahko kupis radkape, pa zavesice za na zadnjo sipo (vzorec NY), pa kromerane nastavke za na avspuh 1 v 2, pa obilo CD-jev (Miso Konjevic, Ceca, Serif Razakavski, Meho Curoric,...), pa neonke za pod avtomobil, pa mucko za na volan in prestavno rocico,.... Tadej ja, ja, res je ena ciganija ki je nism še nikjer vidu pa še en čuden in debiln folk se nonstop smuka okoli s kolegom sva prodajala R19 pa je nek čefur stalno težiu in odganjal ostale kupce, tako da bi on dobu avto ceneje- na koncu smo ga skor sesuli tam zvečer me je kr glava bolela od tega kr tam doživiš
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se