pikec Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 A ma kdo telefonsko od Kužnerja?
Jure007 Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 A ma kdo telefonsko od Kužnerja? Mam jest, samo ker ne vem zakaj jo rabiš in kdo si ne vem, če ti jo lahko kar dam. praviloma ne dajem tel. št. naprej, če pa mi poveš zakaj rabiš, pa lahko Kužnerja kontaktiram in te obvestim
aljazkuzner Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 ma kdo rabi mojo številko?
bOnZy Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 ma kdo rabi mojo številko? paliska :) andrej sem zdi? :)
Jure007 Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 Ma lej ga lej! Folk kar verjeti ne morem da se je oglasil sam KUŽNER :yea2: :yea2: :yea2: :OK:
beno Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 paliska :) andrej sem zdi? :) erik mu je ime ne andrej ... pomoje :hmm:
pikec Objavljeno November 20, 2003 Opozori Objavljeno November 20, 2003 Ja jaz sem te rabu... (erik - beno ma prav)... Aljaž.... Tvoj foter mi je reku da prodajaš motor... nek tip bi morda kupu, zato sem mu dal tvojo številko....
aljazkuzner Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 dejte no ,full rabim denar ,zato izkoristite priložnost in kupite mojo scutersko raketo.Za ceno se dogovorimo.Ne da semi več voziti s tem sesalcem ,že 5 let ga gledeam.Cajt je za preskok na kaj vec power-ja
Jure007 Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 dejte no ,full rabim denar ,zato izkoristite priložnost in kupite mojo scutersko raketo.Za ceno se dogovorimo.Ne da semi več voziti s tem sesalcem ,že 5 let ga gledeam.Cajt je za preskok na kaj vec power-ja :yea2: Bravo Pufek :OK: :OK:
beno Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 Mislm da se spodob da tut tukej kksno besedo na novo sezono recemo ... Koledar je pa takle --> 09.05. Mičevac - Zagreb (HR) 30.05. Murska Sobota 20.06. Požega (HR) 27.06. AMD Domžale (Lokacija???) 22.08. AMD Sitar Dunlop Racing (Brnik) 29.08. Murska Sobota 12.09. Mičevac - Zagreb (HR) Je pa ene par novincev kar zagretih (3je ubistvu) ... glede bonzija ne vem ker se ze dovgo casa nisva pogovarjala pa tut motorja se nima ... sm se pa z dvema k mata ze motor pogovarjov pa sta zlo zagnana, saj tok da se udelezita saj ene dirke in mal poblizje spoznata nš svet :) Skratka drzim pesti za use pa upam da se vidmo na dirkaških stezah :yea2:
Jason Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 22.08. AMD Sitar Dunlop Racing (Brnik) A se na Brniku resno namerava kaj asfaltirati? Al' bo to off-road scooter tekma. Mimogrede, a to še obstaja? Včasih vem da so tudi to dirkali.
Profi Objavljeno December 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2003 A se na Brniku resno namerava kaj asfaltirati? Al' bo to off-road scooter tekma. Mimogrede, a to še obstaja? Včasih vem da so tudi to dirkali. Tam bo vsekakor zreslo nekaj asfaltnega :yea2: Samo nisem ravno tapravi, da bi dajal kakšne konkretne informacije O:-) moram pa priznati, da komaj čakam :OK:
bOnZy Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 (popravljeno) ... glede bonzija ne vem ker se ze dovgo casa nisva pogovarjala pa tut motorja se nima ... a sele maja se začne use skp? ja lepo...hm... :hmm: Res nwem kuko bo zmano, stari so doma rekl, da majo namen dnar uložit mal za eno invisticjo (vikend na morju. je pa baje 1h stran grobnik, no nej bi biu :? tko da je men to zlo ql invisticija ;) ...zej bistvo je da bom mogoče že letos začeu...v kar ne dvomm, mozno je pa tut dam za 1let prstavu...dvomm <_< :) ...je pa res kuko bo z motorjm, k sred sezone se ga itaq skor ne da dobit an in če nau motorja nau dirkana, idin če peš po stez laufam, alpa koj runnerco uzamem :P :P Beno: kdo pa sta una dva?? :) Popravljeno December 2, 2003. Popravil bOnZy
_Roba_ Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 malossi_oz. Rok je bil nekaj glasen da bi naj bi zacel tekomvat zdaj pa nevem :hmm:
bOnZy Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 malossi_oz. Rok je bil nekaj glasen da bi naj bi zacel tekomvat zdaj pa nevem :hmm: če ma motor potem pa naj zacne :) roba ti si mu pa lahko mehanik :P
aljazkuzner Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 ej full bi bilo fajn če bi imeli eno pravo stezo na domačem!!!!!!
bOnZy Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 se strinjam :) pa da bi bla na voljo tudi ostalim :)
_Roba_ Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 če ma motor potem pa naj zacne :) roba ti si mu pa lahko mehanik :P Ja sej jaz sem ga vprasal z cem bo vozo pa je reko da z Runnerco :blink: Samo da pac kao on nebo dobil pik :blink:
Profi Objavljeno December 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2003 Ja sej jaz sem ga vprasal z cem bo vozo pa je reko da z Runnerco :blink: Samo da pac kao on nebo dobil pik :blink: Seveda jih bo :D dokler ne bo na štartu več kot 15 tekmovalcev, je sigurno da dobi pike vsak ki dokonča dirko :D
Roman Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 Ja sej jaz sem ga vprasal z cem bo vozo pa je reko da z Runnerco :blink: Samo da pac kao on nebo dobil pik :blink: Zadnji na dirki je še vedno boljši od tistega, ki sploh ne dirka <_< :yea2:
_Roba_ Objavljeno December 3, 2003 Opozori Objavljeno December 3, 2003 Zadnji na dirki je še vedno boljši od tistega, ki sploh ne dirka <_< :yea2: Se strinjam :)
beno Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Torej ... podelitev za drzavno prvenstvo 2003 je za nami. Na sliki ... levo: Leban Aljoša (2.), sredina: moja malenkost ;) (1.), desno: Leban Matjaž (3.)
GP ditech Objavljeno December 18, 2003 Opozori Objavljeno December 18, 2003 Torej ... podelitev za drzavno prvenstvo 2003 je za nami. Na sliki ... tvoja mlenkost ČESTITKE :OK: KR TKO NAPREJ :notworthy:
bOnZy Objavljeno December 19, 2003 Opozori Objavljeno December 19, 2003 čestitke vsem! :) sploh pa teb Beno! :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Profi Objavljeno December 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2003 Torej ... podelitev za drzavno prvenstvo 2003 je za nami. Ja je ........ampak kakšno besedo o tem bomo pa še rekli :hmm: :angry: posebej o intervjujih z nekaterimi nagrajenci po podelitvi :BUA: :BUA: :BUA: :fight2: :angry: :angry: :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se