Jure007 Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 70ccm 1. dirka: 1. Lipnik Beno 2. Kozole Luka 3. Leban Matjaž 2. dirka: 1. Lipnik Beno 2. Leban Matjaž 3. Kozole Luka 50ccm ena in edina :hmm: predstavnica: 1. mesto: Katrašnik Tina
pogi Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Bravo beno !!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: pohvele tudu Luku Kozoletu k je dokazov da se lahko kosa z ostalimi tudi v klasi 70 :OK: ;)
Profi Objavljeno Maj 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Treba je rečt, da se je tud Leban Aljoša dobr pelov.... :doze: samo....sreča pa ni bla na njegov stran :wacko:
_OKI_ Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 A v 50ccm klasi je pa samo edn dirkač oz. dirkačica :? :blink: :?
Roman Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 A v 50ccm klasi je pa samo edn dirkač oz. dirkačica :? :blink: :? Ja, tako pač je - verjetno bo tudi ona prestopila v 70, kjer tudi ni ravno gneče. Žal je pač tako, da je na jeziku ogromno hitrih, ko je pa to treba dokazati na dirkališču, v neposrednem dvoboju, pa velika večina stisne rep men noge. Pa da nebi sedaj spet začeli okrog nedosegljivih stroškov, ker je cena rabljenega dirkalnega skuterja podobna ceni (rabljenega) navadnega skuterja, tudi stroški dirkanja ni treba, da so vrtoglavi. Kdor pa misli, da za začetek nujno rabi "špic robo", da bo lahko zmagoval, si pa lahko prihrani denar, ker v motociklizmu (na srečo) še vedno zmaguje predvsem voznik.
Profi Objavljeno Maj 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Še par utrinkov z dogajanja v Zagrebu. Po nekaj zmede na štartu (zaradi čudnega delovanja semaforja, to ni bilo edinkrat, da vozniki niso vedeli kdaj potegniti) je Beno iz "pole position" potegnil precej pozno. Slika prikazuje stanje po prvem ovinku, žal pa najboljšega na štartu Jureta Kozoleta ni na sliki, za tole sliko je bil prehiter.
Profi Objavljeno Maj 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 žal pa najboljšega na štartu Jureta Kozoleta ni na sliki, za tole sliko je bil prehiter. Jure in Luka oprostita malo sem že :wacko: Mišljen je bil seveda Luka Kozole in ne Jure Habat.
Profi Objavljeno Maj 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Malo kasneje je Matjaža odneslo in to (ponovno) tik pred Benotom, ki se je s težavo rešil padca. Potem pa se je za Benota začel divji lov, kajti Luka je kar krepko pobegnil. Na koncu je Benotu vseeno uspelo zmagati, v ozadju pa je po padcu odlično vozil tudi Matjaž. Andrea Spadaro na tretjem mestu je klonil pred Matjažem v zadnjem krogu.
Profi Objavljeno Maj 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 V drugi dirki je Beno potegnil bolje in povedel dirko, kar pa ni bilo všeč Matjažu, ki se je Benotu uspel približati. Pripeta slika ni najbolj kakovostna, a dobro pokaže v kakšnem stilu je potekal boj za zmago :OK: :OK: :OK:
Jure007 Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Jure in Luka oprostita malo sem že :wacko: Mišljen je bil seveda Luka Kozole in ne Jure Habat. Hehe, pri toliko Habatih in Kozoletih ti ne zamerimo Profi :D PS: Drugače sem tudi jaz Kozole, pa vendar spadamo kar v familijo Habat. Smo malo zmiksani skupaj :lol1:
jest Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 ma je, Beno je klasa, mal bolš k druge klase, zaenkrat.
Jure007 Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 (popravljeno) Mene pa zanima, kaj ima to veze z mano, da mi "jest" pošilja takale PM :hmm: Popravljeno Maj 4, 2004. Popravil Jure007
Profi Objavljeno Maj 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Hehe, pri toliko Habatih in Kozoletih ti ne zamerimo Profi :D PS: Drugače sem tudi jaz Kozole, pa vendar spadamo kar v familijo Habat. Smo malo zmiksani skupaj :lol1: :doze: Vse kaže, da bom moral k vam na kakšen tečaj, da ne bom pisal oslarij :hmm: :P :D
Profi Objavljeno Maj 7, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2004 V nedeljo 9.maja je dirka na ljubljanski grad. Tam bodo formule, rally avtomobili, misice, politiki.....in tudi skuterji :OK: :OK: :OK: :OK: Vabljeni
beno Objavljeno Maj 9, 2004 Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 Promocijske dirke na LJ grad - skuteristi smo ganjal kar je dal :yea2: :kva2: -> .)
WacKer Objavljeno Maj 9, 2004 Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 Ja hudo je blo dons na ljubljanskem gradu :yea2: Kuko je folk gledu k si ga vozu po tazadni pa k si ga na kolen zalagu :kva2:
spidy Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 Ja hudo je blo dons na ljubljanskem gradu :yea2: Kuko je folk gledu k si ga vozu po tazadni pa k si ga na kolen zalagu :kva2: Upam, da boste sedaj hodili na dirke državnega prvenstva, in navijali za tekmovalce, ker se to res dogaja.
Markofumi Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 Beno kolk prletet v ovink na gradu, da greš po kolenu?
batzajla Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 črna kronika Ta teden se je na cesti na ljubljanski grad zgodilo več prometnih nesreč,večinoma so poškodovani so skuteristi.Vzroke nesreč še raziskujejo... :lol1:
beno Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 črna kronika Ta teden se je na cesti na ljubljanski grad zgodilo več prometnih nesreč,večinoma so poškodovani so skuteristi.Vzroke nesreč še raziskujejo... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: taj dobra :OK: (upam pa da neresnicna :huh: .) )
beno Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 Beno kolk prletet v ovink na gradu, da greš po kolenu? Uf ... tezko bi ti tocno brzino povedov ... (na dirkalnem nimam merilca brzine) ... po feelingu pc prpizdis, zbremzas na brzino z katero pc upas oz. zmores v ovink, nastavis koleno in zalozis, pol pa skoz ovink lepo stopnujes brzino in to je to ... ti pa priporocam da ce misls it probat da gres nekam na zaprto cesto (kaksen zapuscen parkirplac z dobrim asfaltom al. pa kr kksna proga)
x_darc Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 Zgleda da je blo fajn ja :D Emm kdaj pa je dirka v hajdošah? Je sploh?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se