spidy Objavljeno Julij 30, 2003 Deli Objavljeno Julij 30, 2003 Mi je zelo zal pikec ni od Kužnerja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikec Objavljeno Avgust 1, 2003 Deli Objavljeno Avgust 1, 2003 Spidy: Ne, kužnerja sem dal le kot primer..... pač pravim da "nošnja" lobvorik ne pove kolko dober ali vzdrževan je motor, prej obratno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno Avgust 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2003 pač pravim da "nošnja" lobvorik ne pove kolko dober ali vzdrževan je motor, prej obratno... Pridobivati lovorike (zmagovati) se da na en sam način, motor, v tem primeru skuter in dirkač kot celota morata biti v pravem trenutku boljsa od VSEH ostalih. Možno je zmagati tudi če imajo drugi nekoliko hitrejši skuter, možno je tudi zmagati če nisi vedno odpeljal vse optimalno, slab dirkač z vrhunskim skuterjem ali vrhunski dirkač z slabo pripravljenim in zanemarjenim skuterjem pa danes v slovenskem prvenstvu v 70 kubičnem razredu, lovorik ne bo pobiral, toliko konkurence pa v tem razredu danes je. Lovorike so vedno povezane z dobrim dirkačem in dobrim skuterjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikec Objavljeno Avgust 2, 2003 Deli Objavljeno Avgust 2, 2003 Pa malce od sreče.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 se strinjam z obema. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Sele zej sm se naucu slike na forum dajat :rolleyes: Slovenska ekipa proslavlja z zmagovalcem Kishido Toshimaso (JPN) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Zadnjo dirko pa sem skozi cilj pripeljal z takim izpuhom :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 ej beno a das ksno sliko tvojga motorja gor prosim? me pa se zanima kasni so kej pogoji za vstop na dirke oz DP! koliko let je starostna meja pa kaksen mora biti motor prosim ce lahko to en napise gor!hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 zivjo, malo odpri oci in pojdi na Benotovo domaco stran, tm mas celo negovo druzino pa motorje pa kr hoc! http://www.megam.si/lipnik.beno/ lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Beno zakaj ma pa ata na slikci lepš kombinezon kot ti? hehehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Beno zakaj ma pa ata na slikci lepš kombinezon kot ti? hehehe... Stran je ze precej stara ... takrat sem imel se tastar kombinezon ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 ej beno a das ksno sliko tvojga motorja gor prosim? me pa se zanima kasni so kej pogoji za vstop na dirke oz DP! koliko let je starostna meja pa kaksen mora biti motor prosim ce lahko to en napise gor!hvala Mislim da je starostna meja za klaso 70ccm 14 let. Vclanit se moras v klub in dobit licenco za dirkanje. Motor pa mora imet pac primerno ustimano masino (polini/malossi 70 kit) ... Luci pa morajo bit prelepljene z samolepilnim trakom zato da ce pades ne lezijo ostanki po stezi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 kje si ga pa tko krivu, k ozadj vidm en prometn znak pa cesto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 (popravljeno) To je avtopoligon v Ljubečni :D Popravljeno Avgust 4, 2003. Popravil beno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 a pa je vazn ker motor je al more bit zip! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno Avgust 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 a pa je vazn ker motor je al more bit zip! Ni treba da je Zip, lahko je katerikoli drug skuter :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno Avgust 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Beno zakaj ma pa ata na slikci lepš kombinezon kot ti? hehehe... Stran je ze precej stara ... takrat sem imel se tastar kombinezon ;) Ejga, SF, ata se je merkov kombinezona, zdej pa tud ni več toko lep, k ga je Beno v roke dobu B) H sreč ma pa ata še enga, še hujšga na lagerju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 a pa je vazn ker motor je al more bit zip! Ni treba da je Zip, lahko je katerikoli drug skuter :rolleyes: Zip je pac najprimernejsi. geometrija podvozja, masa, "overclockabilnost" :D masine, itd. ;) moj frend je recimo dirkal z NRGjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Zip is the best!! Jest sm mu zipa 96.letnik, sam je biu nazalost zracno hlajen, pa mij useen zov da sm ga prodou, k bi lahko mu zej 2 skutrja. ZIPA za zajebancijo pa unict RUNNERJA pa za leps pa merkat :D :D ah jebes... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 5, 2003 Deli Objavljeno Avgust 5, 2003 pa kje ste usi?!? :angry: kr zginl...jest sam vem da morm dobit unga kje neki pravu da lahko zrihta vrhunsko prpravlen skutr, pa se sploh ne jav... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikec Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 Ja... spidy pa je verjetno na dopust poniknil.... me tudi mene prav zanima za kolko se "hoče rešit" tega "vrhunsko" pripravljenega skuterja B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 ja Pikec se strinjam...mene tut to full zanima...baje je pa s Kranja, to je koj 25km od mene...se dalec ni :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 Joj me joj fantje! Kr se skuterja tiče ni moj ogled je možen v Kopru. Bonzija še enkrat pozivam da če je resno resen da me kontaktira na Pm da mu dam številko lastnika. Voznik skuterja je z njim osvojil DP ter nisem pa čist prepričan za AlpeAdria prvenstvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 katerega leta pa je osvojil DP? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikec Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 aha... skuter od Matjaža ali od Aljoše? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se