Skoči na vsebino

rabim varilca

Priporočene objave

Objavljeno

... v okolici Ljubljane.

Dela je za 2 minuti, samo da mi privari gor tisti jeziček, s katerim se tačko izvleče izpod izpuha...

Če kdo koga pozna, prosim.

Lep dan

Objavljeno

Stopi do prve avtomehanične delavnice, na LPP, AMZS, do servisa izpušnih naprav ali zaradi mene do Dinosa... Povsod boš našel nekoga, ki ti bo z veseljem za pivo ali dve pošvasal tačko.

Na dom te verjetno nihče ne bo prišel prosit, če ti lahko zašvasa... <_< :ph34r:

LP

Windsurf

Objavljeno

Na dom te verjetno nihče ne bo prišel prosit, če ti lahko zašvasa... <_< :ph34r:

LP

Windsurf

Glede na objavo na MS...............nikol se ne ve!!!!!! :P :D ;) :P :D

Ciao,by Pero

Vivid:A je sploh nisi mel (palčke) in jo boš sam dovaril ali si jo po srečnem naklučju odlomu???? :P

Objavljeno

Vivid:A je sploh nisi mel (palčke) in jo boš sam dovaril ali si jo po srečnem naklučju odlomu???? :P

Torej. Seveda ne pričakujem, da se mi bo kdo z varilnim aparatom narisal pred vrati. Zanimalo me je samo kdo bi lahko to naredil dobro in takoj, da ne rabim obit 10 delavnic.

Če kdo ve.

Palčka se je po "srečnem" naključju odlomila z nogice,

ko se je motor po lastni zamisli po petih minutah stanja na miru prekucnil PREKO stojala in jo ubrisal na tla v zakotni vasici sredi Madžarske v petek zvečer nekaj po polnoči in v dežju. Skratka, fantazija.

LP

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!