Skoči na vsebino

Nove vaje v avto-šolah

Priporočene objave

Objavljeno

vi se hecate, a po polurnem pogovoru z leganom in nekim njegovim "kolegom" je dtjka s 10 km/h več sfurala vse ovinke!!!! :) razen une ki so preostri, pa une kjer je afalt kot led!!

Objavljeno
hmm, o koliko urah je tuki govora: 50, 100, 200?

Po koliko urah boš začetnika naučil obvladati motor?

Oprosti, ampak tole se mi zdi bedasto. Še najbolj bi se strinjau s predlogom hotschko-ta.

Sam to se ne bo pri nas nikol zgodil...

aja, sej vem da nobenga ne zanima, sam pred dobrim mesecem sem naredil A neomejeno z 17 urami... v denarju je to 180k SIT :angry: -> koliko ur bi potem ti predlagau, da bi bilo obveznih?

Bodi vesel, da jih imaš 17, jaz sem pred dvemi leti naredu s 5-imi urami, 6. pa je bla izpitna. Ta teden mi preteče dvoletni rok, tako da dobim neomejeno, meni pa niti ni jasno, če se znam z motorjem pelat, ne da se ob prvem presenečenju ubijem. :( :unsure: Verjetno bom zato takoj po nakupu motorja dal skozi šolo varne vožnje.

Objavljeno
... meni pa niti ni jasno, če se znam z motorjem pelat, ne da se ob prvem presenečenju ubijem. :( :unsure: ...

Lahko te "potolažim" -> ko sem se prvič usedu na er-5 v AŠ, sm mislu da bi šel raje jaz vozit avto pa inštruktor na motor ;)

hec....ki pa vseeno ni daleč od resnice

Objavljeno

Draga gospoda ce ne razmisljate kot motoristi vam po glavi rojijo take misli :blink: :blink:

Mislim to je za pobruhat. na straneh www.nemejebat.com pod temo veno vec prometnih nesrec al tako nekak ti kr kurja koza rata. :angry: :angry:

Tak da v avtošolah bi mogli opozarjat tud voznike - mlade da niso bok i batina na cesti. ;) ;) :angry:

Objavljeno

Moje mnenje je da imajo instruktorji na avtosolah o motorjah tolk pojma kokr ga en povprecn motorist dobi u dobrem letu po opravljenem izpitu pa brez zamere :unsure:

Objavljeno
Tak da v avtošolah bi mogli opozarjat tud voznike - mlade da niso bok i batina na cesti. ;) ;) :angry:

A misliš da zdaj pa to ne delajo??

Sam poglej realno na stvar... mulo nardi izpit (vsaj to :ph34r: ), kupi motor in ... kje so zdaj tiste besede inštruktorja (beri: bog i batina do prvega ovinka :( )

PS: ni iz lastnih izkušenj :P

Objavljeno
Moje mnenje je da imajo instruktorji na avtosolah o motorjah tolk pojma kokr ga en povprecn motorist dobi u dobrem letu po opravljenem izpitu pa brez zamere :unsure:

:lol: B) In ti jih vse poznaš,da imaš tako mnenje :)

Objavljeno

Zlo mejhn procent instruktorjov vozi motor v prostem casu :( izkusne pa skor more nek dobit da enmu neki pokaze Ne vem ce majo organizirane kake siminarje ali pa ce je sploh kaksen poseben test(sola) za instruktorja da sploh lahko postane drugace pa ne recem da so vsi isti

Objavljeno
Zlo mejhn procent instruktorjov vozi motor v prostem casu :( izkusne pa skor more nek dobit da enmu neki pokaze Ne vem ce majo organizirane kake siminarje ali pa ce je sploh kaksen poseben test(sola) za instruktorja da sploh lahko postane drugace pa ne recem da so vsi isti

še dobro, da sem imel inštruktorja hudega motorista, vendar na napačnem področju (hard enduro)... ampak sva se vseeno dobro razumela, čeprav verjamem, da je imel v žepu pripravljenih več endurskih nasvetov kot cestnih..

mogoče ne bi bilo slabo uvest nekakšno kopijo "otroških vrtcov"... enkrat na teden bi policija organizirala skupinsko vožnjo pod nadzorom, vsakič v drugem kraju...

Objavljeno

Po mojem se ne da vse naučit v avto šoli. Ko narediš izpit, ga sicer imaš, ampak vozit se naučiš na cesti. Z avtom je isto. Eni pač to dojamejo in se lepo počasi učijo vožnje, drugi pač ne (teta kosa), eni so pa taki da tega ne dojamejo in imajo pač srečo v življenju.

Objavljeno

...pomoje bi bla dobra vaja: "Kako prepričati policaja, da z radarjem ni nameril mene ampak novo ninjo zx6r k me je takrat prehitevala" :rolleyes:

Objavljeno

Nove vaje... hmm... lahko bi mal naučil folk kdaj je kšn potrošn material za zamenjat... npr. ketne, zobniki, ploščice, diski, nivoji zavorne tekočine, olja, hladilne tekočine, gume, ipd.

Da ne pride potem do tega, da ketna skoč iz zobnikov potem se pa folk sprašuje zakaj... pa sej sem jo skrajšal za dva člena?!?!

LP

Objavljeno

Mislim, da je samih vaj že dovolj saj so učne ure že tako trikrat predrage. Za praktično znanje pa je najboljša kakšna šola varne vožnje vendar se mi zdijo tudi te predrage. Po moje bi morale biti večkrat organizirane za manj denarja, tako da bi bilo dosegljivo marsikateremu.

Objavljeno
Za praktično znanje pa je najboljša kakšna šola varne vožnje vendar se mi zdijo tudi te predrage. Po moje bi morale biti večkrat organizirane za manj denarja, tako da bi bilo dosegljivo marsikateremu.

Če bi bile obvezne za vsakega kanditata, tudi za avto, bi bila cena verjetno temu primerna, oz. bi morala biti, glede na količino. Pa še kakšna šola varne vožnje bi se potem morala odpreti, kar pomeni konkurenco...Če mene vprašate je 30 ur in več za opravljanje izpita za avto popolnoma preveč...to je v glavnem v domeni avtošol za bolšji zaslužek. Saj ne rečem, kdo že rabi več ur, ampak neumno je, da če imaš manj ur težje opraviš izpit <_< :blink: Ure bi morale biti po potrebi, pač opraviš vaje in če znaš vozit, greš pač na izpitno vožnjo.

Pri motorjih je pa nekako 16-20 ur obveznih :blink: :huh: vsaj tako so meni rekli....Spet tu mečejo vse v isti koš, tiste, ki so popolni začetniki motoristi, tiste, ki imajo izpit za avto že pa so začetniki motoristi, tiste, ki imajo izpit za avto pa motor vseeno obvladajo...no in predvsem teh zadnjih je količina ur nesmiselna...CCP poznajo...motor obvladajo...par ur in izpitna vožnja...ende...ne pa 16 :blink: :angry:

Bolje bi bilo, da greš na šolo varne vožnje...se več naučiš...

Objavljeno

Lep pozdrav!

Jest mislm, da takale vaja tut ni napačna, precej rajš bi jo kandidati vadl kukr pa kšno osmico al pa navadno bremzanje in ustavljanje pr stošcih, ane? (upam da se bo sploh kej vidl....)

post-2-1059128707.jpg

Objavljeno (popravljeno)
Lep pozdrav!

Jest mislm, da takale vaja tut ni napačna, precej rajš bi jo kandidati vadl kukr pa kšno osmico al pa navadno bremzanje in ustavljanje pr stošcih, ane? (upam da se bo sploh kej vidl....)

jest grem še dans izpit še 1 X delat !!! B)

Dodaj sliko

Popravljeno . Popravil marem
Objavljeno

:D Jst grem tud takoj nazaj u avtošolo! :D

A si predstavlaš, da bi bejba čez ušla pa bi po asfaltu podrgnla....brrrrr :wacko:

:wacko: kje bi bla pol bradavička - na popku :P :blink:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!