DAN Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 In kako veš......da vsega tega nimam??????? :alien1: Če slučajno maš,a sem lohk tvoj prjatu B)
klimbra Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 NEEEEEEEEEEEE Sem preveč egoističen škrtuh..........in nikomur ne poklanjam pozornosti, gostoljubja, itd!!!!!! Pač tak je lajf.......eni mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAN Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 NEEEEEEEEEEEE Sem preveč egoističen škrtuh..........in nikomur ne poklanjam pozornosti, gostoljubja, itd!!!!!! Pač tak je lajf.......eni mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eeeee,glede na odgovor,vsega tega nimaš,tko da no way hose.......... ^_^
klimbra Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Vila......ni ravno v Provansi.....ampak v SLO.......( tam, kjer kupujejo Angleži ) Ferarri....ravno ne..........ampak nekja podobnega, ki tudi sodeluje v F1 . . . . A sem še kaj pozabil????
DAN Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Vila......ni ravno v Provansi.....ampak v SLO.......( tam, kjer kupujejo Angleži )Ferarri....ravno ne..........ampak nekja podobnega, ki tudi sodeluje v F1 . . . . A sem še kaj pozabil???? Kaaaaaaj,tolk hitr si se premislu... Ha,ha žaba hop v vodo,ma ja vidim,da sva oba reveža...
traktor Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) Pikec, se s tabo popolnoma strinjam. Se je tudi meni enkrat zgodilo, da sem normalno (omejitev 50, jaz cca 70) skozi mojo vas, ko padejo mimo mene trije komadi, da sem se brez zajebancije skoraj usral. Pa je res tega treba? Dobro, saj vem, da je tistih 50 včasih res malo počasi, priznam, tudi sam se ne držim najbolj striktno omejitev, ampak pri sebi pa točno vem, kje je pametno malo popremzat, da te ne preseneti kakšen traktor, avto, pešec ali bognedaj otrok. res je. Sem bolj previden voznik in se večinoma držim omejitev, saj si izkušnje šele počasi nabiram. Se pa vsakemu ki je hitrejši rade volje umaknem. Jest grem svoj tempo in me to, da so drugi hitrejši od mene, ne gane :) saj sem konec koncev na izletu in ne na dirkališču :P Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil traktor
bernardek Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 še vedno se išče frajer, ki me je na ovinku pri kamnolomu Razdrto v smeri proti KP prehitel po desni opis debila: SS temne barve, tablica SG ....
stuhec Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 še vedno se išče frajer, ki me je na ovinku pri kamnolomu Razdrto v smeri proti KP prehitel po desni opis debila: SS temne barve, tablica SG .... SG ... in naprej
simonsi Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 še vedno se išče frajer, ki me je na ovinku pri kamnolomu Razdrto v smeri proti KP prehitel po desni opis debila: SS temne barve, tablica SG .... Kaj pa počas voziš. :evilgrin: :P
mikimali Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 vidim da je tema mal zašla u druge vode kar se tiče prehitevanja se čisto strinjam z uvodom nekateri se sploh ne zavedajo da so na 2 kolesih
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se