Dave Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 Včeraj, ob cesti na Lavamundu previdnost ni nikoli preveč Vsaj un orel na sprednji sipci je cel ostal... :P Ne bo treba se enkrat za custom paint job placevat. :)
Dave Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 Evo tkole to mal bezno berem (priznam, ne vsega - je ful prevec moraliziranja) in razmisljam mal o seb. Ko sem si sfukal kriz pri 27-ih, sem v bistvu prvic zacel razmisljat o stvareh, ki so mi jih starejsi od mene nabijal. Spomnim se, ko so mi rekl nej ne sedim na tleh, ker se bom prehladu in nej ne nosim kratih hlac prezgodi spomlad, ker bom dobu revmo in men se je absolutno jebal za vse tovrstne nasvete - zdel se mi je da se vse pizdarije s telesom dogajajo njim, ker so si to pustil in da je moje telo narjeno iz jekla in da ga lahko zlorabljam kolkr mi pase. No pa se sej se mi sploh ni zdel da ga ne vem kolk zlorabljam, sam da uni stari hropci (copyright by Pepe) ful neki katastrofizirajo in da nimajo nobene mere. Zdej vcasih tezko vstanem iz stola, ker me stiha v hrbtu. Vsak dan telovadim, da lahko normalno hodim in mam mal drugacno perspektivo. Vem da nisem neunicljiv. In obenem zelo dobro vem, da ce bom enmu najstniku reku nej paz na svoj telo to ne bo mel ama glih nobenga efekta. Tko kot name ni mel. In si mislim: ej nek vam je sa srecom, sam enkrat si mlad. Te mikajo ekstremni sporti? Go for it! Te mikajo motorji? Voz se! Bi rad skakal s padalom? Kaj se cakas? Bi rad vozu zelo hitro? Kar. Sej nima smisla neki modrovat. Ce mas sreco se ne pokvaris nepovratno in ne zajebes se koga pri tem, ampak hej, sej vsakmu privoscim mal adrenalina. Pred casom sem bil z mulci iz mojga bivsega faksa na nekem kongresu in sem poslusal njihove sanje o tem kaj bojo nardil in kako bojo spremenil svet in ko sem gledal s svoje perspektive mi je blo kr mal zou, ker sem postal tako cinicen (al pa bolj realisticen kaj pa vem), da mi je blo jasno da ful sanjajo in da, s tukaj kjer stojim jaz, to nima nobene veze z realnostjo. Obenem bi se mi zdela grozna svinjarija, ce bi jim sel govort kako hudo se motjo in jim neki razlagat o tem kako se svet zares obraca. Ej, tut jest sem ful sanjal, ko sem mel 20 let in to so bli lepi casi. Se oproscam ce se zdi da sem ful ocetovski, rad bi sam povedu, da ima po mojem vsaka stvar svoj cas in tut ce se komu izmed nas zdi neko razmisljanje neodraslo (in dostkrat se men zdi, sej nic ne recem), mislim, da je ravno pravsnje za tisti cas in se dost let bo na voljo za gledanje nazaj in razmisljanje o tem kako neumni smo bili lani.
Zok Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 men se zdi da je to verjetno nalepka... :huh:
SiR Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 Ko boš starejši boš drugače razmišlajl. Tudi jaz sem bil oh in sploh najpametnejši in najprevidneši voznik v tvojih letih. Ko pa se sedaj zamislim za nazaj, se pa dobro zavedam, da sem bil ena velika budala z veliko sreče, da se mi ni zgodilo nič hujšega. Jep, I know the feeling. Majku, se mi zdi, da sem na loteriji zadel glavni dobitek, da sem sploh še živ... In če se spomnim, kako so mi vsi težili - jaz pa "pa kaj mi težite kot da sem otrok, ki ne zna vozit!!" .. Heh, no, zdaj vidim, da sem res bil detece z nevarno licenco za ubijanje - vozniškim dovoljenjem :) In čez 10 let e bom spomnil svojih današnjih dejanj - bogve, kot kakšnega se bom spomnil sam sebe :)
SiR Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 kdo ti je čez prst zapeljal??? aja pa še tole sem se spomnila...sym je namreč tud šel v MS...ehem.... Niem jaz Einherjarju zapeljal čez prst - PRISEŽEM!!! :lol: (bi mu v tem primeru pulveriziral vse tkivo do komolca :)))
Zok Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 (popravljeno) Dave, respect! Popravljeno Julij 13, 2003. Popravil Zok
Jason Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 men se zdi da je to verjetno nalepka... :huh: A vidiš kako si mlad. Nisi zaštekal da se Dave zajebava. Lahko pa da tudi jaz nisem zaštekal, da se ti zezaš. (V zvezi z orlom na maski govorim.)
Dave Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 men se zdi da je to verjetno nalepka... :huh: A vidiš kako si mlad. Nisi zaštekal da se Dave zajebava. Lahko pa da tudi jaz nisem zaštekal, da se ti zezaš. (V zvezi z orlom na maski govorim.) Nic se ne zajebavam. (razen tisto z orlom seveda).
SiR Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 ....ampak jest osebno svojim mulcem mopedov ne bom kupovala.....ni šans, no way.....heck no!...lahko si kupijo sami in jest lahko dodam kako malenkost...popravila zaradi prometnih nesreč krijejo sami....bi pa dala za zaščitno opremo in redni servis. Bo dla ata za razliko med 600 in 1000 ccm oz. za razliko med 80 in 180 PS :P :D :lol: B) /NOT!
Einherjar Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 kdo ti je čez prst zapeljal??? aja pa še tole sem se spomnila...sym je namreč tud šel v MS...ehem.... Niem jaz Einherjarju zapeljal čez prst - PRISEŽEM!!! :lol: (bi mu v tem primeru pulveriziral vse tkivo do komolca :))) Noben mi ni, ampak sem ga mal priprl med predsednikov motor (ki je pokasiral udarc od avtomobila) in moj motor, ko sem nanj zapeljal.
SiR Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 res mi je ta motor bil predvsem takoj na zacetku prehiter, pa tud na zacetku tedna se je v eni situaciji izkazal za rahlo premocnega (al pa s preslabo/pretrdo/hladno zadnjo gumo), drugac pa lahk recem da ga razen v teh dveh primerih nonstop 100% obvladam. Zok, get real. Po 15.000 km da ti "100-procentno" obvladaš motor? haha ... tako zelo se že dolgo nisem smejal... mi kr solze tečejo... upam, da se ne boš razbil, in mi bodo tekle zato, ker se bom spomnil, koliko ljudi ti je skušalo nekaj dopovedati, kar bi ti sicer morali že starši, pa jim očitno ni uspelo... :( :angry: :ph34r:
SiR Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 pizdarija je sranje, k ga ne nardis nalasc. recimo da se z avtom peles, pa da z enim kolesom na bankino zapeles. Ja, in kaj lahko narediš, da do tega ne pride? Think!
Zok Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 men se zdi da je to verjetno nalepka... :huh: A vidiš kako si mlad. Nisi zaštekal da se Dave zajebava. Lahko pa da tudi jaz nisem zaštekal, da se ti zezaš. (V zvezi z orlom na maski govorim.) ja itak da se zajebava, mofa je totalka! :ph34r: sam po moje je vseen nalepka!
Zok Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 Sym, ne vem al ti se zdej ni kapnal da ne vozim R1?!? sj je sam ena kurceva 125ka, mal mocnejsa od povprecja v svoji klasi pa mal bolse bremze!
SiR Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 Sym, ne vem al ti se zdej ni kapnal da ne vozim R1?!? sj je sam ena kurceva 125ka, mal mocnejsa od povprecja v svoji klasi pa mal bolse bremze! In s tem si imele že "samo 3 nesreče" - kaj bo šele, ko si boš pravi motor omislil :ph34r: Ok - dost nabijanja. Zok, faca si. RESPKET! Le tako naprej -
Zok Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 kolkrat je pa tebe sesul z biciklom ko si bil mulc?
Alla Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 Zoki, človeček mali (če že nočeš bit več otrok ;) ), resnično upam, da boš preživel naslednjih 10 let. Varno vožnjo..... B) Alla :ph34r:
Zok Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 uradno priznavam, da sem otrok, da sem norec, kamikaza, ki ne vidi iz svojga baloncka, pa se zafrustriran pa se depresivn po vrhu. obljubim, da bom naciljal drevo, in ne kakega cefurja, ki se bo odlocil preckati cesto v napacnem trenutku. happy? <_< zdej pa se pred svojim pragom pometite. :mellow:
Blade Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 uradno priznavam... No pa ti je pol oproščenega
bobek Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 Mislim, da se vam da folk- ke na forumu je bilo že tolk podobnega folka in bol ste svoje govorili, slabše je bilo!! Vsak vozi sam in za krmilom sedi sam! In vsak od nas ima svoje mnenje !!!! - in če se model misli kot misli - pustite to in ne mu vsiljevati svojega mnenja !!!!! Vsi ste do takega mnenja prišli sami in noben vam ni vsiljeval svojih misli - samo fora je da eni imate možnost to pripovedovati naprej drugi pač ne!!
Pravokotar Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 obljubim, da bom naciljal drevo, in ne kakega cefurja, ki se bo odlocil preckati cesto v napacnem trenutku. happy? <_< Hmmm... :huh: ...pravzaprav NE! <_<
SiR Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 kolkrat je pa tebe sesul z biciklom ko si bil mulc? Nazadnje pred 1 letom, ko sem imel telefon v roki - čelno v asfalt... :lol: B) In takrat mi je spet dalo mislit - in sem postal še za spoznanje bolj previden na cesti, s katerimkoli vozilom že, četudi samo v natikačih...
Zok Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 uradno priznavam... No pa ti je pol oproščenega pol česa mi je oproscenega?? :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se