Šusi Objavljeno Julij 16, 2003 Opozori Objavljeno Julij 16, 2003 Ali mogoče kdo ve kje bi mi kdo v okolici Celja izpuh zvaril skupaj (zvar je odstopil od "demferja"--zvar mora biti rostfrei)? :unsure:
bobokrajnc Objavljeno Julij 16, 2003 Opozori Objavljeno Julij 16, 2003 To ti lahko zavarijo samo tam kjer varijo po Tig(Argon) postopku. Vem za veliko firm v MB in okolici, lahko bi ti zavarili tudi mi na Ptuju če ti ni predaleč(smo že "švasali" izpuhe od S.Tenere in AT), v Celju pa žal ne poznam nikogar. LP Bobo B)
Šusi Objavljeno Julij 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2003 To ti lahko zavarijo samo tam kjer varijo po Tig(Argon) postopku. Vem za veliko firm v MB in okolici, lahko bi ti zavarili tudi mi na Ptuju če ti ni predaleč(smo že "švasali" izpuhe od S.Tenere in AT), v Celju pa žal ne poznam nikogar. LP Bobo B) A mi lahko prosim daš kakšen naslov v Mb? Se mi pa kr fejt mudi...(morje) tnx
Diablo Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 Da ponovno osvežim to temo. Rabil bi nekoga iz Ptuja, da bi zavaril izpuh na XVS dragstar.
moto rider Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Če ti ni predaleč, stopi do Jermana v Depalo vas (pri Domžalah). Pa še posluh za motoriste 'ma!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se