beno Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Ka pa u Ljubečni se da kj pelat, mislim tko turističnio? Upam da se drug let kj vidmo. Lp Zulf Se da pelat. No saj letos so se na kksnh treningh k so jh orjaki organiziral dal vozt tut brez licence, oz. cist turisticno.
spidy Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Kaksni so bli pa kej časi? Mislim pa sta se kucan kot copilot ter spendal pilot peljala 1.05,42. Res kucan se je ful dobr metal na prikolici (ha ha mogoče bo drugo leto prestopu iz SM na sidecar), vsi ostali k smo se zraven vozil smo bili bolj za en k... Jest sem že po treh krogih mahal naj neha tolk sm bil utrujen pa še koncentracija mi je čist padla, tko da sem se v enem ovinku še narobe nagnil. :zzz:
beno Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Mislim pa sta se kucan kot copilot ter spendal pilot peljala 1.05,42. Res kucan se je ful dobr metal na prikolici (ha ha mogoče bo drugo leto prestopu iz SM na sidecar), vsi ostali k smo se zraven vozil smo bili bolj za en k... Jest sem že po treh krogih mahal naj neha tolk sm bil utrujen pa še koncentracija mi je čist padla, tko da sem se v enem ovinku še narobe nagnil. :zzz: Ajaa ... to ste bli z prikolicami. Jes sm mislu kuko so bli kej casi z suprmoto. K en je reku da se je z suprmoto tut vozu... al pa sm spet kej narobe prebrav :unsure: :)
Zulf Objavljeno Oktober 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Se da pelat. No saj letos so se na kksnh treningh k so jh orjaki organiziral dal vozt tut brez licence, oz. cist turisticno. A res, skoda da nism vedu, upam da bo drug let tut. Ajaa ... to ste bli z prikolicami. Jes sm mislu kuko so bli kej casi z suprmoto. K en je reku da se je z suprmoto tut vozu... al pa sm spet kej narobe prebrav Jst bi rad kakga Šterna vidu na mobikrogu, Jerman je že biu(1.06 mislim),pa Beno z skuterjem tut(1.12.3), pravtako sidecar(1.05.42) zdej pa rabmo sam še Šterna alpa Škarjo(1.0x.xx).
spidy Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Ajaa ... to ste bli z prikolicami. Jes sm mislu kuko so bli kej casi z suprmoto. K en je reku da se je z suprmoto tut vozu... al pa sm spet kej narobe prebrav :unsure: :) Ne pa saj smo bili tudi z SM. Večji del sem se vozu jest po pisti z Kučanovo Hondo, ampak jest tko al tko nisem SM voznik tko da nisem imel občutka da ful letim, pa tudi ne vem če me je kdo poštopal.
D.J. Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 dejte mi prosm povedat kje je ta mobikrog a je to v cerkljah, na starem letališču?
gas gas Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 UUU če pa pride D.J. na mobikrog bo koj najhitrejši čas užgal!! :D
spidy Objavljeno Oktober 25, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2003 Se pelješ po glavni cesti Lj - Zagreb. Na izovzu za Krško zaviješ dol. Nato takoj desno - v nasprotni smeri Krškega. Čez cca 500m zaviješ desno (tabla mobikrog), nato pa še kar nekaj časa skozi vasi (cca 3km). Nato sredi polja zaviješ desno (kot da bi zapeljal na še ne dograjeno traso avtoceste - letališka pista) nato pa naravnost že vidiš ogromno tablo MOBIKROG. BTW A se zdej dons doli vozi ali ne?
Zulf Objavljeno Oktober 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2003 Čez cca 500m zaviješ desno (tabla mobikrog Tu moraš zavit LEVO.
Duke666 Objavljeno Oktober 26, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2003 od 1:06 naprej. Cca 1:06 vozi Balin (zx7r SBK), pa Igorja Jermana (Duc 998) je tut en zmeril v isti sekundi, za ostale (najhitrejše) pa ne vem, razen za Mervarja (gsxr750) in Jeršina (A Mille), ki vozita nekje 1:07, 1:08. Rajc Grgovič (yzf750 serijska) je bil enkrat ulovljen na 1:09 in drobiž. Pa te so vsi dirkači, tut Rajc Grgovič (yzf750 serijska)?? Mogoče veš tut kok ma cajt tut ker z supermotom? Najlepša ti dala :P :rolleyes: jest ma 1:09:?? z ropotavnikom Supermotard VOR RC 530 ajt
Duke666 Objavljeno Oktober 26, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2003 ja to mi je jasno in vem an...samo mene zanimajo casi pri drugih firmah za suprmoto?1.18 se mi zdi kr dobr k cestaki majo okol 1.06...12sekund...no ja kr uredu sem zdi... pa vm? jest sm su 1:09:?? z ropotavnikom Supermotard VOR RC 530 LP
Jure007 Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 LEVO! NARAVNOST!!!! :lol1: :lol1: :lol1:
beno Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 LEVO! odvisn iz katere strani se prpeles :doze:
Zulf Objavljeno Oktober 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2003 odvisn iz katere strani se prpeles :doze: Preberi si zadnji post na prejšnji strani, pa sam preceni.
beno Objavljeno Oktober 29, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2003 Men se tut zdi da levo ... pr tabli levo pol pa desno k si ze cist pr mobikrogu
Duke666 Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 Zulf ti si bil v soboto dol in si se tudi vozu po pisti nekaj malega a ne! Jest sem bil tudi s Hondo 450 Supermoto. Jest sem sicer bolj malo vozil, ker je precej dolga pista za mojo Hondo (prenosi) Se je pa vozu moj brat z njim, ga je pa kr dobr tišal, ker pa je navajen cestakov se je v onvikih vozil kar po kolenu zgledal je sicer smešno, letu je pa kr dobr. Imel pa sem se tudi možnost peljati na sidecaru kot sovoznik, mislim to je pa hudo. pa ne d bi povedou!!! k jest bi tud su!
GHOST RIDER 46 Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 MOJ ČAS NA MOBIJU, MERJEN NA ROKE, JE BIL 1.06,50
P182 Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 MOJ ČAS NA MOBIJU, MERJEN NA ROKE, JE BIL 1.06,50 pohvaljen, sedaj pa izklopi caps lock, ker se dereš
Neli-X- Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Kaj pa Albreht? mislim da okrog 1.2... 1.3... :? :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se