Skoči na vsebino

LJ-KR

ninochka

Priporočene objave

Zanima me, če kdo pozna kako drugo pot, kako pridt iz centra mesta, LJ ( železniška postaja) do KR. In kontra seveda.

Rada bi se izognila tistem drenu, :angry: :( :o ki je zjutrej 6h-7h, pa popoldne od 15h -16h... ki prevladuje na celovški ali dunajski.

Če ma kdo kako idejo.... naj mi jo prosim zaupa :rolleyes:

Popravljeno . Popravil ninochka
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pogleg: če se jaz prav spomnim je zjutraj gneča na poti v Ljubljano, popoldan je pa gneča na poti iz Ljubljane. V svojem vprašanju pa si bila malo nejasna, in nevem ali se voziš tako ali tako.

Rašitve kakšne zelo dobre ni ,ker je ogormno ljudi, ki jih to matra. Poskušaj različne potei, recimo:

1. Kranj - Čirče - Trboje - Smlednik - Tacen (tu se spet zabaše pri vsopu v Lj.)

2. po avtocesti, predzadnji izhod dol, potem pa po bivši nemški do dunajsek, ali pa malo cik-cak (tudi tukaj se zabaše pri izstopu iz avtoceste, ampak manj čakaš, kot če bi šla po stari cesti v Lj.

3. V center Lj. prideš brez zastojev tudi z vlakom, naperej pa peš ali s skirco.

4. Lahko greš pa tudi z motorjem in previdno vijugaš med avti (tukaj ti bo kmalu postalo žal da nimaš Runnerja 180)

Drugače pa povej, ali sem prav domneval, da se moraš iz Kranja vsak dan vozit v Lj. in nazaj, in ne obratno?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če je možno premakni delovni čas za kako uro in tako pridobiš skoraj uro časa če se moraš voziti vsak dan.

Sam prakticiram možnost 2 iz prejšnjega posta za v Lj, nazaj pa po Celovški.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pogleg: če se jaz prav spomnim je zjutraj gneča na poti v Ljubljano, popoldan je pa gneča na poti iz Ljubljane. V svojem vprašanju pa si bila malo nejasna, in nevem ali se voziš tako ali tako.

Rašitve kakšne zelo dobre ni ,ker je ogormno ljudi, ki jih to matra. Poskušaj različne potei, recimo:

1. Kranj - Čirče - Trboje - Smlednik - Tacen (tu se spet zabaše pri vsopu v Lj.)

2. po avtocesti, predzadnji izhod dol, potem pa po bivši nemški do dunajsek, ali pa malo cik-cak (tudi tukaj se zabaše pri izstopu iz avtoceste, ampak manj čakaš, kot če bi šla po stari cesti v Lj.

3. V center Lj. prideš brez zastojev tudi z vlakom, naperej pa peš ali s skirco.

4. Lahko greš pa tudi z motorjem in previdno vijugaš med avti (tukaj ti bo kmalu postalo žal da nimaš Runnerja 180)

Drugače pa povej, ali sem prav domneval, da se moraš iz Kranja vsak dan vozit v Lj. in nazaj, in ne obratno?

- prevozno sredstvo: motor

- 4.možnost že poznam, zato pa smetim tuki na forumu.... :P :rolleyes:

- runnerja? :blink: ( men je moj čist fin motorček :P :D )vsaksvojgahval :ph34r:

- pot se začne v kranju cca 6:30 in konča v Lj (ob 7h). In potem spet ob 15h iz Lj-center proti Kranju

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

- prevozno sredstvo: motor

- 4.možnost že poznam, zato pa smetim tuki na forumu.... :P :rolleyes:

- runnerja? :blink: ( men je moj čist fin motorček :P :D )vsaksvojgahval :ph34r:

- pot se začne v kranju cca 6:30 in konča v Lj (ob 7h). In potem spet ob 15h iz Lj-center proti Kranju

- če se ne znaš prebijati z motorjem skozi mestni promet, si skoraj na istem, kot z avtomobilom (niobvozadocentralj)

- kdor ni imel Runnerja 180 si težko predstavlja kako prijazen enoslednik je to za mestno gnečo (predpogoj za izkoriščanje tega, je vsaj zasilno obvladanje tistega, kar sem napisal v zgornjem odstavku ;) )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rada bi se izognila tistem drenu, :angry:

Ja kdo se pa nebi?

Verjetno vsi, ki vsak dan prekljinjajo, ko se vozijo iz gorenjskega konca v LJ na delo.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Varianta 1: je bolj shit! Vse stoji ze v Tacnu na mostu cez Savo, se posebej sedaj, ko so v Tacnu zgradili in tudi ze vselili nove stanovanjske bloke.

Varianta 2: je pa se bolj shit, ker po bivsi Nemski (sedaj Obvozni) gre velik del kolone iz variante 1.

Mi lahko verjemete.

Vcasih se zjutraj peljem v obratni smeri. Moram pa priznati, da mi je prav zabavno gledat, kako se nasproti folk drenja, vriva, krega, pizdi, preklinja....

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!