Climber Objavljeno Julij 21, 2003 Opozori Objavljeno Julij 21, 2003 ALI GRE KDO V ROKU DVEH DNI SLUČAJNO NA POT, KI BI GA VODILA MIMO MASLENICE PRI ZADRU??NUJNO BI MORAL DOSTAVITI TJA NEKO DOKUMENTACIJO, PA SE MI NE DA SAMO ZARADI TEGA VOZIT TJA. POŠTA JE NAZADNJE POTOVALA 10 DNI :angry: MOŽNI KANDIDAT NAJ MI POŠLJE PM, ALI ME POKLIČE, ČE MA MOJO ŠTEVILKO.
hotschko Objavljeno Julij 21, 2003 Opozori Objavljeno Julij 21, 2003 ALI GRE KDO V ROKU DVEH DNI SLUČAJNO NA POT, KI BI GA VODILA MIMO MASLENICE PRI ZADRU??NUJNO BI MORAL DOSTAVITI TJA NEKO DOKUMENTACIJO, PA SE MI NE DA SAMO ZARADI TEGA VOZIT TJA. POŠTA JE NAZADNJE POTOVALA 10 DNI :angry: MOŽNI KANDIDAT NAJ MI POŠLJE PM, ALI ME POKLIČE, ČE MA MOJO ŠTEVILKO. v dveh dneh ne ... v petek pa lahko jaz dostavim ... GSM ali PM
Hanzi Objavljeno Julij 22, 2003 Opozori Objavljeno Julij 22, 2003 Predlog climber: Nesi pošto do hrvaške meje in jo tam oddaj v nabiralnik (s hrvaško markico) pa bi morala hitreje dol priti
Desmo Objavljeno Julij 22, 2003 Opozori Objavljeno Julij 22, 2003 Kaj se nisi 2 tedna prej spomnu Najbrž zarad kač. :rolleyes: :blink: ;)
SiR Objavljeno Julij 22, 2003 Opozori Objavljeno Julij 22, 2003 Kaj se nisi 2 tedna prej spomnu Zihr si je hotel zakomplicirat zadevo :)
FLAYO Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 Jaz sem bil v petek dol...pismu... flayo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se