maurina Objavljeno Julij 21, 2003 Deli Objavljeno Julij 21, 2003 Zivjo! Na internetu sem zasledila zelo zanimiva organizirana moto-potovanja po Juzni Afriki (stran: www.karoo-biking.de). Zanima me, ali je ze kdo poskusil ta nacin potovanja in ce imate kake pripombe ali nasvete. :unsure: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Julij 21, 2003 Deli Objavljeno Julij 21, 2003 Szi katerim motorjem pa si mislila iti!!!??? Sliši se zelo zanimivo!!!! :rolleyes: Ciao,by Pero PS:Wellcome to MS!! ;) :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maurina Objavljeno Julij 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2003 Ha ha. Ma nee, motor dobis tam. Sicer sem potem nasla se boljse ponudbe, pa me zanima, ce je kdo ze poskusil potovati tako. Nudijo KLR, GS 650 ali Tigerja (seveda po rastoci ceni). Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 22, 2003 Deli Objavljeno Julij 22, 2003 Maurina, če spremljaš DSF na satelitu, imaš skoraj redno prispevke na to temo v oddaji za motoriste. Zelo popularna zadeva v nemško govorečih deželah. Gre pa bolj za organizirane izlete kot za potovanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 22, 2003 Deli Objavljeno Julij 22, 2003 efo,kot obljubljeno: Motobike lahko tudi pogledas na domace strani od npr. touratech in podobnih firm,ki izdelujejo stvari za off-road motorje. Sandveld veliko povezav Africa Off-Course ponudba se ena ponudba -> google -> Off Road Southafrica ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 KTM ima tudi nekaj bolj "hard" potovanj po raznoraznih deželah... Južna Afrika je med njimi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 5, 2003 Deli Objavljeno Avgust 5, 2003 Imam pa željo enkrat z motorjem na jug afrike(mogoče v penziji) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se