S57CQ Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 OK sirno obcinstvo a je kdo zainteresiran za moto zbor na Crnem morju? www.bikerweek-bg.com Jaz sem itak dost nor za kaj takega.... LP Dane se zmeraj v Iraku ampak kmalu doma.. :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Ti, a dlje ni nobenga zbora :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 sem bil; letos ne vec,ker so vsi sopopotniki odpovedali.in sedaj je dopust ze drugace splaniran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Jaz sem itak dost nor za kaj takega.... kot bi šel v bosno, samo kakšen km dlje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Julij 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2003 Kaj se ti bunis Fritz? Da ti nebi na cevape uletu... cez par dni.... Se vidjamo ..... LP Dane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 Fritz pa DaNe! Kuga se pa zdej čevapčita tle gor!? :P Jest sem že ful lačen. Pridta že domov oba, pa da kaj realiziramo! ;) :D Lep pozdrav! ...safe flight home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Julij 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2003 Evo mene samo sto nisam..... za Fritza pa ne vem tocno kdaj uleti dam..... Fritz? DaNe Dubai P.S. Ni interesentov pa bom lepo kar u Pulo namesto v Bolgarijo uletu - Crno, Jadransko...je cist vseeno vazen, da je morje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Julij 26, 2003 Deli Objavljeno Julij 26, 2003 Evo mene samo sto nisam..... za Fritza pa ne vem tocno kdaj uleti dam..... Ojla, DaNe. Fritz je že pršu iz Bosne in je šel že po Bemflna na morje, pol gresta pa z XYL nekam naprej na morje (pa ne vem kam - pozabu, pa se mi zdi, da ne z BMW). Tolk od mene - vijesti iz zemlje. Kakor berem, ti je uspelo odleteti iz Iraka. Nice! C Ya! GL de Štabac-Mobilko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Julij 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2003 Hvala na vestima iz zemlje.... Yep odletel iz Wonderlanda in v torek zarana nach Wien und Laibach... 73 DaNe Dubai Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 29, 2003 Deli Objavljeno Julij 29, 2003 Alo, jaz sem ze doma. Bemfa je ulaufana, poservisirana itn., skratka, ready to go. Sam jaz še nisem psihično pripravljen na 1800 km one-way to happening. Za Bosno sem pa uiber ready, pa verjetno nisem sam. Se vidimo v sredo v mestu ali v OLP-ju. Enjoy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Julij 30, 2003 Deli Objavljeno Julij 30, 2003 Se vidimo v sredo v mestu ali v OLP-ju. To mi delaj! Komaj čakam, da se vidimo po dolgem cajtu. Upam, da ne bo "scalo", ker nekam čudno kaže :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se