Pervy Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 a gre kdo na alien intruderse to soboto? SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 Pupa.Dule bo sigurn tam, saj kot kaže gre na vse zbore, pa še predsednik je bil. Tud v Škofji Loki na Freisingih so ga videl. Sam pa sem bil na Hells Angels na Češkem (preberi avgustovski MOTORIST), pa sem se čist dober počutil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 Kaj pa naj bi bilo v Škofji Loki na njihovem zboru???? Ja sta pri Bonsih! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 Njihov president je "menda" nekatere odslovil (odgnal) iz zbora. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 28, 2001 Deli Objavljeno September 28, 2001 Ja Pupa, ampak ne gledajo osebo, ampak klub. Jurca je pa poglavje zase. Tud men je žal teh fantov, da imajo takega presidenta. AK a si bil zraven? Če je to res, se bo marsi kdo oddahnil. Sicer je pa SLO majhna. Hvala bogu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
badfreek Objavljeno Oktober 1, 2001 Deli Objavljeno Oktober 1, 2001 Badfreek in Evil! badfreek rock till you drop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
badfreek Objavljeno Oktober 1, 2001 Deli Objavljeno Oktober 1, 2001 Zjutraj cca 11.00h prispela in se s presidentom in druscino odpeljala na en krog do Lenarta, potem pa nazaj domov. Sva hotela na LET 3 pa ni bilo casa. badfreek rock till you drop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 1, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2001 no jaz sem prisel komaj okoli 17.00 tako da se ocitno nismo mogli videt. pa drugic. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wild thing Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 quote: sva se videla s pervyjem.bil se kdo tam? ------ anything anytime anywhere Js sem bla tut tam. Sam sem prišla šele v soboto okrog sedmih, prej smo se še mal pelal naokol. Sam zakaj sam jst nisem vidla LET 3 od zadaj pa z nagobčniki? Live free, ride free, die free! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 Bila v petek. Precej dolgcajt, malo folka. Edino eni metalci iz Ljutomera (se ne spomnim vec imena) so nekoliko popravili vtis. V soboto sem bila na trgatvi!!!!!! na stajerskem koncu in predcasno usla, tako da sva s frendico prisle ravno na moto igre. Ljudi je bilo precej ( baje vec kot lani ), muzika tudi se kar za prezivet ( Ze videni LET3 in predvidljivi OKO - ampak za zurat ravno prav ). Bilo je pa tudi nekaj scen za pocit od smeha - v kratkem posljem kako fotko - me ze zvija Pozdrav, LuCy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se