alex_w Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 ahahahaha Sym. PEPE je reku prsa in ne vamp. :D :D :D :D :D :D
alex_w Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Sym, you really make my day much beautiful. :D :D :D
Lucky Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 V petek bo lep dan. A ma kdo namen iti v Faaker see? Računam, da bom iz Lj štartal ob enih ali malo kasneje, tako da bom v miru ujel Bargerjevo podpisovanje ob 15-ih. Tja gor se kar vleče.
Desmo Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Če ne bo gužve v službi bi šel jaz. B)
Zoolo Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 OK Desmotovo mnenje mi je jasno, .... Lucky kaj je s tabo? A še kdo na Faaaaaa****** See Danes popoldan?! Ideja odhod iz Ljubljane okoli enih pol dveh?! Kak kontra predlog?! Kdo gre?! A se sploh gre?! Kwa pol ...?!
Desmo Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 (popravljeno) Zgleda da bo kar šlo pri meni. Luckyu zgleda tud. Šoško tud? Se zmenimo ob 1:15 nekje? No, Šoško gre tud. B) Popravljeno September 5, 2003. Popravil Desmo
Lucky Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Jest sem za 13.15 pumpa pri AMZS na Dunajski.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se