Thundercat Objavljeno Avgust 3, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2003 Kdo kaj pride na zbor, ki bo naslednji vikend v kamnolomu pri Hrušovju......
mukki Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Če ne bo dežja me spoh ne bo.................. drugače pa NORMALO DA..... B)
AlterMann Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Alter in eWe - z vami vedno in povsod. ;) :)
Einherjar Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 En konec Firestarterjev se zna tudi pripeljat.
Sanda7 Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Če me ne bo odneslo kam na morje pridem ziher,sploh pa ker ni letos vstopnine za motoriste,saj ne morem verjet <_<
volk Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Najverjetneje, ker Sinj mi je mal okol, čeprav... Naj vreme bo
Manu Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 V soboto popoldne postavljava šotor. B)
šufer Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Kdo kaj pride na zbor, ki bo naslednji vikend v kamnolomu pri Hrušovju...... Pridem, samo da v Hruševje, ker Hrušovje ne vem če sploh obstaja. :P
Sanda7 Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Skor ziher pridem mal že v petek pogledat v sob pa akcija
MARJA Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Jaz se priklatim verjetno v soboto čez dan mal pogledat, potem grem pa delat. Delo, menda, osvobaja :( :(
Max Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 (popravljeno) ...Delo, menda, osvobaja :( :( Tudi meni to stalno vtepajo v glavo? A si recem, oni ze vejo! :unsure: B) Z Lucy se nisva 100%, ce se oglasiva :huh: :o <_< :rolleyes: :) Popravljeno Avgust 5, 2003. Popravil Max
Pahorini Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 Ja Max kdo bo pa pol naredu reportazo ? :o L.P. MIRAN :
Vale Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 He he, če ne bo kaj drugega vmes padlo ziher ... Manuelca pripravi se in Fifty-ja tut pripravi ... tokrat pridem z Mariotom :D
fifty Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 He he, če ne bo kaj drugega vmes padlo ziher ... Manuelca pripravi se in Fifty-ja tut pripravi ... tokrat pridem z Mariotom :D Vale, vidva kar pridta - jaz pripravljen, Manuela pa tut (vem že na pamet, ker je vedno pripravljena - ravnokar je šla oplet njivo, pa je ne bom posebej klical ;) :D ). Pripravjen sem tut če ne bo Mariota :lol:
Vale Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 Fifty obljubi, da ne boš na mono al pa vibro vključen :P
Manu Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 Fifty obljubi, da ne boš na mono al pa vibro vključen :P :blink: :blink: :blink: Kdo je mona, kje je mona, zakaj ...???? :blink: :blink: :blink: A je kdo vibrator omenu???? :o Kah, ga ne rabim <_< ..No ja, včasih :P :P :P ;) VALE ... če ne bo na mono in tudi ne na vibro, na kaj pa naj bo??? :rolleyes: Saj ne , da me matra firbec ( to me ne more, ker sem vendar ženska :D), sprašujem kar tako, da bom videla, če so potrebne kakšne predpriprave. :) :D :lol: p.s. KakopakajtvojijoškiPRESS? :P :lol: ;)
Manu Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 .....ravnokar je šla oplet njivo, pa je ne bom posebej klical ;) :D ). :angry: :angry: :angry: Jaz kopljem, sejem, sadim , orjem, obračam, kosim, molzem, zalivam, pulim, sekam, režem.... A TI PA NA INTERNETU VISIŠ??????????? :angry:
Vale Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 Manuelca moja javljam ti da pridem 100% v Hruševje, Mario tut ... joškice boš že sama preverila, Fifty je pa tut na stereo ponavadi, kar vključuje tudi mono in vibro :P Se slišimo ... lahko bi prej uletela na kako kafico v KP ... kaj praviššššššš
AlterMann Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 .....ravnokar je šla oplet njivo, pa je ne bom posebej klical ;) :D ). :angry: :angry: :angry: Jaz kopljem, sejem, sadim , orjem, obračam, kosim, molzem, zalivam, pulim, sekam, režem.... A TI PA NA INTERNETU VISIŠ??????????? :angry: ...in to ti pišem na tipkovnici, ki je slučajno montirna na motokultivatorju... :P
Manu Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 (popravljeno) Vale, srčica, kafica pred Postojno ne bo mogoča, ŽAL, ker moram ( beri zgoraj :( ) tudi doma kej narest in mal otroke pocartat :) Pa nič ne maraj, jih bova pa v Hruševju VEČ (kavic) popile, anede???? Alter, srček, SPET Z NJIM DRŽIŠŠŠŠŠ!!!!! :angry: :angry: :angry: In kaj te moti moja tipkovnica na motokultivatorju, lepo prosim????? :o :o :o Dandanašnji jo ima že vsak sodoben kmet! Vsaj pri nas, v Kanomlji!!!! B) :D Popravljeno Avgust 6, 2003. Popravil Manuela
Sanda7 Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 Jaz bi tud mela tak moltikultivator s tipkovnico,da ne bom vedno zastarela
Manu Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 Jaz bi tud mela tak moltikultivator s tipkovnico,da ne bom vedno zastarela Ti ga bom v Postojni mal posodla... da vidiš, kako to zgleda. :) (pripeljem se namreč z motokultivatorjem, tako, da bomo z žura lahko direkt na forum pisal :D )...... Sam - opozarjam te, tako zelo ti bo všeč, da ga boš zamenjala za motor. B)
Sanda7 Objavljeno Avgust 6, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2003 Možno je vse.Sicer pa si bom rajš na svojo fejzerko namontirala je hitrejša k motokultivator tako bojo tud podatki hitrejš prispeli na motosvet.Bravo jaz
Vale Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Trenutni kandidati za HRUŠEVJE: Manuela & Fifty Alter & eWe Near & Katrinza Biba Sax Sanda7 Alla Alka Volk Thundercat Marja Vale & Mario Še kdo ....
Einherjar Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Trenutni kandidati za HRUŠEVJE: Manuela & Fifty Alter & eWe Near & Katrinza Biba Sax Sanda7 Alla Alka Volk Thundercat Marja Vale & Mario Še kdo .... Pa porkadus vale, ti mene konstantno pozabljas :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se