Zoolo Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Najverjetneje sobota zvečer, ... ampak je še skor 72 ur tko da, hehe we will see ... :lol:
Vale Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Trenutni kandidati za HRUŠEVJE: Manuela & Fifty Alter & eWe Near & Katrinza Biba Sax Sanda7 Alla Alka Volk Thundercat Marja Vale & Mario Še kdo .... Pa porkadus vale, ti mene konstantno pozabljas :( Se ponižno kesam ... sem te prezrla :( :unsure: :blink: ;) :rolleyes: EINHERJAR TUT PRIDE
Max Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 (popravljeno) Še kdo .... Aha. Jep! ;) Popravljeno Avgust 7, 2003. Popravil Max
gizmOkak Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Še kdo .... Aha. Jep! ;) Jst, jst ne me pozabit, čeprou sm mal manjši :D :D
nts Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Ker nekateri poznate že Thundercata - tisto malo bitje, ki za njim cepa sem pa jaz :P Se vidimo....
Thundercat Objavljeno Avgust 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 jebenti sej bo pol motosveta tam....na koncu pa bomo sam mimo hodili in se spraševali kdo je kdo(eni nimamo še majice)! No v upanju da vas čimveč vidim.... B)
superblackbird Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 V Petek v Hruševje, v soboto pa v Sinj.
Manu Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Trenutni kandidati za HRUŠEVJE: Manuela & Fifty Alter & eWe Near & Katrinza Biba Sax Sanda7 Alla Alka Volk Thundercat Marja Vale & Mario Še kdo .... aha, še, še - Tadej -nts -Žan - superblackbird -Zoolo (verjetno) -Maša ( verjetno) - max -pa res, pa Einherjar tut menda pride :D
Vale Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Južni Primorci: PREDVIDEN ODHOD OB 16.00 IZPRED SNACK BARA
Manu Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Severni Primorci : PREDVIDENO SE DOBIMO KAR TAM. p.s. Iz zaupnih virov sem izvedela, da Vale prinese liter medice. :P Kdor je v Poreču poskusil bovlo ve, kaj ga čaka. :blink: :huh: :unsure: Za posledice odgovarjate sami, ker ste bili že danes opozorjeni. :ph34r: Podarjenemu konju se ne gleda v zobe PRESS - VEM!!!! ;) ;) ;) :) :D :lol:
motomanijak Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Trenutni kandidati za HRUŠEVJE: Manuela & Fifty Alter & eWe Near & Katrinza Biba Sax Sanda7 Alla Alka Volk Thundercat Marja Vale & Mario Še kdo .... aha, še, še - Tadej -nts -Žan - superblackbird -Zoolo (verjetno) -Maša ( verjetno) - max -pa res, pa Einherjar tut menda pride :D Pa moja visokost se bo tudi tam v soboto prikazala B)
Zoolo Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Ehhh Manuela, .... sedi pet za prizadevnost, ... ampak ak se pojavim v kamnolomu moje ženke nebu zraven. Tko da P'r Maši napiš (neverjeten) v oklepaju :P Al' pa še bolje jo kar zbriš :D C Ya All! Z.t.H.! :huh:
hotschko Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 če pridem bom tam, če pa ne pridem pa ne bom ... ;)
Manu Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 če pridem bom tam, če pa ne pridem pa ne bom ... ;) Neverjetno :o Kako ti bo to uspelo???? :blink: :blink: :blink: Ohhhhhh, vedela sem, da si nekaj posebnega :wub: :) :D ;)
Biba Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 ... Iz zaupnih virov sem izvedela, da Vale prinese liter medice. :P Kdor je v Poreču poskusil bovlo ve, kaj ga čaka. :blink: :huh: :unsure: Za posledice odgovarjate sami, ker ste bili že danes opozorjeni. :ph34r: ... Nak, tale med(en)ica je pa čist' neki druzga ... preverjeno! ;)
Vale Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 :D Manuela medica ni ekvivalentna vinu. Vino je blo od Mirkota v slabi kanti, medica je od Bibe v dobri flaši ... v rit te bom ugriznila za širjenje nepreverjenih informacij ... grrrrrr ... že brusim zobe :angry: :unsure: :blink: :rolleyes: :P
Biba Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 :D Manuela medica ni ekvivalentna vinu. Vino je blo od Mirkota v slabi kanti, medica je od Bibe v dobri flaši ... v rit te bom ugriznila za širjenje nepreverjenih informacij ... grrrrrr ... že brusim zobe :angry: :unsure: :blink: :rolleyes: :P Pa še čebel'ce poznava, al? :D
Vale Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 :D Manuela medica ni ekvivalentna vinu. Vino je blo od Mirkota v slabi kanti, medica je od Bibe v dobri flaši ... v rit te bom ugriznila za širjenje nepreverjenih informacij ... grrrrrr ... že brusim zobe :angry: :unsure: :blink: :rolleyes: :P Pa še čebel'ce poznava, al? :D Kaj se sekiraš, bo za naju več ostalo :D
AlterMann Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Šele ko bom "čebelce" vidu, bom probu. Prej ne. ;) :rolleyes:
Alla Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Mene črtajte iz spiska udeleženih.......Me ne bo....... :( :( :( Alla B)
Manu Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Šele ko bom "čebelce" vidu, bom probu. Prej ne. ;) :rolleyes: Yest tut. :P :P :P
Manu Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Mene črtajte iz spiska udeleženih.......Me ne bo....... :( :( :( Alla B) A res ne morš Lakita s sabo vzet? :huh: :( Se mu bomo vatko dal v ušeska, pa v mojmu šotoru bo lohk spau, pa vse kosti od čevapčičev mu bom prnesla... :unsure: :)
Manu Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 :D Manuela medica ni ekvivalentna vinu. Vino je blo od Mirkota v slabi kanti, medica je od Bibe v dobri flaši ... v rit te bom ugriznila za širjenje nepreverjenih informacij ... grrrrrr ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Zakaj pa misliš, da šinfam vino???? :rolleyes: Da si noben ne bo upal klunčka v medico namočt, al? :rolleyes: ;) p.s. Kar se pa tiče "grizenja grrrrr v rit".... Raje imam nežno grizljanje, prosim. :rolleyes: :) :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se