Jasa Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Vsem prijateljem motoristom sporočamo žalostno vest, da se je Dušan Skuk, 24 letni motorist s Prevalj v soboto 8. avgusta v prometni nesreči hudo telesno poškodoval. Poškodbe so bile tako hude, da je naslednji dan, kljub prizadevanjem zdravnikov Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, podlegel poškodbam. Pogreb bo v torek, 12.8. ob 17. uri na pokopališču Barbara na Prevaljah. Vsem motoristom, ki se boste udeležili Dušanovega pogreba sporočamo, da se dobimo pred Mercator centrom na Ravnah na koroškem, kjer bomo navezali žalne trakove in se skupaj odpeljali na pokopališče. Tam bomo Dušanu v slovo za minuto prižgali motorje. Vsem motoristom, ki se boste udeležili žalne slovesnosti, se iskreno zahvaljujemo. Več informacij lahko dobite na tel.: 040 792 007 (Aleksander).
Grilzz Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Iskreno sožalje tudi v mojem imenu.
greenninja Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Iskreno sožalje.. :( Vedno manj in manj nas je.. Bodite previdni.
lederman Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Iskreno sožalje tud z moje strani!
Windsurf Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Sožalje vsem, ki so ostali brez njega. Marko&Petra
erick Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 :huh: :( :( :( Naj počiva v miru v vaših srcih :( :( :( Sožalje od Erick & Lady
Nata Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 TUDI Z MOJE STRANI ISKRENO SOŽALJE pazite nase
SiR Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Žalostno. :( Potrudimo se, da bo statistika vsako leto čimbolj 0 takih primerov/letno...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se