ZED Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Gruntu sm da bi kupu hard enduro pa so vse tako drage :( :( . Na misl mi je pršu Suzuki DR350 kr mi je enkrat en omenu da ma predelanga v hard enduro. Zdej me pa zanima če se lohk kako navije DR 350 pa vzmetenje predela za trši teren. Al pa če se splača iz kšnga drucga to nardit? Drgac pa če bi slučajno finančno zmogu bi najraj uzel yamaho WR 400 F - ma kdo izkušnje?
Filip111 Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Za kolko $$$ gledaš? Kaj rabiš za registrirat? Lahko daš bol trde fedre gor, al pa kupiš športne (ohlns, wp,...=>$$$$$$$$)
enduraš Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 ZED doma zrihti ,da ti bojo dinarčke posodili pa kupi rabljenega KTMčka tko kt jz :) DR se ne splača rihtat...
D.J. Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 tale DR je naprodaj, mislim da se dobi zraven tut enduro gume kot vidiš, je videt kar spedenan, za več pa hudiča, preglej že enkrat PM
ZED Objavljeno Avgust 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 sam mene zanima tut ksna predelava motorcka, k mislm da ma drgac ukul 30 al pa mal čez konjičkov??
cyc Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Emm ... vsako stvar se da "predelat", vprasanje je za kaksno ceno - a obstajajo ze kiti za to ... ce ne pa Kovicu das za narest :lol: No, resno - predelovat v tem smislu je smiselno nekaj kar je ze top ponudbe ... ponavadi vsaj, menda se ne motim? Ce je tebi to premalo moras verjetno razmislit o cem drugem, mocnejsi serijski zadevi - 99% bo cenejse. Kaj vec kot kak izpuh menat (nekega akrapovica tudi nekako ni za gor dat :lol: ) pa ... moras zadevo poznat. Ce bi, ne bi tu tega spraseval ;) Glede moci pa ... na www.bikez.com se navaja 29KM, ceprav bi prisegel, da sem videl podatek "34KM" za DR 350.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se