Skoči na vsebino

Najave + Dogovori dnevnih voženj (ali večdnevnih)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napoved: Ilmeteo EU 

*razmere na cesti: prometSLO , HAK 

*gibanje padavindež in oblaki , Yr

*veterWindy

*prenočišča: MS vodič

*stacionarni radarji: da ne bo joka

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, Snečer pravi:

V Bosni itak ne smeta bit v isti sobi, če nista poročena :)

Drugače pa če greš v Bosno pri Željavi na Bihač, potem smer Kulen Vakuf, Martin Bord (slapovi), Drvar, prijetna cesta

Ta predlog sem pa dobila že, ja 😁 pa tudi, da je dosti boljše spati tam, kot v Bihaću.... Bom videla. Do zdaj sem 250 km naredila največ v enem kosu. Zdaj imam pa že do dol toliko. Vsekakor želim premaknit mejo, ampak otom potom. Vseeno pa hvala za predlog.

Objavljeno
pred 1 minuto, pupa pravi:

Ta predlog sem pa dobila že, ja 😁 pa tudi, da je dosti boljše spati tam, kot v Bihaću.... Bom videla. Do zdaj sem 250 km naredila največ v enem kosu. Zdaj imam pa že do dol toliko. Vsekakor želim premaknit mejo, ampak otom potom. Vseeno pa hvala za predlog.

Drvar sem spal mislim da v hotelu drvar, motor so dali v garažo ... na licu mesta se vse dogovoril, in v hotelu je restoran s papico.

https://www.facebook.com/hoteldrvar/ po moje še obratuje, sicer pa ne vem, če še kakšen v mestu ... lol

Tako da če bo tam spanje, je primerna lokacija (no Drvar so pa itak al č.. al us.. :) 

Zakaj bi morala 250km v kosu odpeljat, saj pa se lahko vmes ustaviš za hip? 

p.s.

dal ti bom še najjaći nasvet za Bosno... izkopi mobilne podatke, ker je bolana tarifa za gostovanje, tudi v obmejnih legah ti lahko preklopi na močen bosanski signal :) pa tam cazin, bihač, je kar posrano z radarji, pazit

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, Snečer pravi:

Drvar sem spal mislim da v hotelu drvar, motor so dali v garažo ... na licu mesta se vse dogovoril, in v hotelu je restoran s papico.

https://www.facebook.com/hoteldrvar/ po moje še obratuje, sicer pa ne vem, če še kakšen v mestu ... lol

Tako da če bo tam spanje, je primerna lokacija (no Drvar so pa itak al č.. al us.. :) 

Zakaj bi morala 250km v kosu odpeljat, saj pa se lahko vmes ustaviš za hip? 

p.s.

dal ti bom še najjaći nasvet za Bosno... izkopi mobilne podatke, ker je bolana tarifa za gostovanje, tudi v obmejnih legah ti lahko preklopi na močen bosanski signal :) pa tam cazin, bihač, je kar posrano z radarji, pazit

Vedno se nekje wifi najde ali pa (tako kot jaz) če zagusti njihovo SIM kartico.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 1 uro, Snečer pravi:

V Bosni itak ne smeta bit v isti sobi, če nista poročena :)

To velja po celi Bosni ali le v nekaterih etničnih skupinah? Pred parimi leti me niso pri zasebniku nič vprašali in sva spala v isti sobi in to v muslimanskem okraju?

• Zmeden 1
Objavljeno
pred 2 minutami, vandrovec pravi:

To velja po celi Bosni ali le v nekaterih etničnih skupinah? Pred parimi leti me niso pri zasebniku nič vprašali in sva spala v isti sobi in to v muslimanskem okraju?

ne vse zares vzet :) ko pokažeš EUR, se vrata odpirajo kot za šalo

edino cev za vodo pa ostane na WCju...

pred 3 minutami, miran985 pravi:

Vedno se nekje wifi najde ali pa (tako kot jaz) če zagusti njihovo SIM kartico.

seveda se najde wifi, samo povem, da dokler ne prideš do wifija in slučajno pozabiš na vklopljene podatke, prejmeš pa kakšen mailček itd... si že na ceni prenočišča :)

isto ko Švica, tam pazit pa tudi Albanija, MNE itd.

• Všeč mi je 5
Objavljeno
pred eno uro, Snečer pravi:

ne vse zares vzet :) ko pokažeš EUR, se vrata odpirajo kot za šalo

edino cev za vodo pa ostane na WCju...

seveda se najde wifi, samo povem, da dokler ne prideš do wifija in slučajno pozabiš na vklopljene podatke, prejmeš pa kakšen mailček itd... si že na ceni prenočišča :)

isto ko Švica, tam pazit pa tudi Albanija, MNE itd.

Res je, opasna cena podatkov je 🙈. Enkrat sem za par sekund (nism ugasnil dovolj hitro pa sem bil še na Hrvaškem) kar nekaj evrov.

Objavljeno

Bom v slo izklopila podatke, pa šta bude, bude... Če se čez en teden ne javim, sem verjetno že hrana kakemu medvedu 🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Objavljeno

podatkov pa res ne rabiš. Izklopi podatkovni promet v gostovanju. V bih ima vsak kafič wifi

• Hvala 1
Objavljeno
pred 9 minutami, DAMI34 pravi:

podatkov pa res ne rabiš. Izklopi podatkovni promet v gostovanju. V bih ima vsak kafič wifi

Bom rekla medvedu, naj ostanke do prvega kafiča odnese 🤣🤣🤣

• Haha 1
Objavljeno

ne vem sicer zakaj iti gledat zeljavo, ce te raziskovanje notranjosti ne zanima? vzami s sabo dobro svetilko in si poglej. drugace pa tiste, ki zanima zeljava ponavadi grejo gledat se naslednje stvari (+ radarski kompleks na pljesivici, ki je ze bil omenjen):

kot so ze rekli spomenik na petrovi gori: https://www.google.com/maps/place/Uprising+Monument+nation+Banija+and+Kordun/@45.3162696,15.8049803,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x4766a71f789174fd:0x51d6207678f6fa61!8m2!3d45.3162696!4d15.8049803!16s%2Fm%2F0114nf78?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDUyMS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

ce mas sreco so vrata odklenjena in lahko gres vse do vrha. da se priti noter tudi pri zaklenjenih vratih. glede na motor, ki ga vozis bi rekel da si zmozna malo plezanja ampak glede na pisanje in starost pa ne glih.

zraven spomenika je bunker pod hiso: https://www.google.com/maps/place/Magarčevac+underground+military+radio+relay/@45.2904154,15.7844358,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x4766a74528ab297d:0x28a0c924d7fb03e7!8m2!3d45.2904154!4d15.7844358!16s%2Fg%2F11np7q21vl?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDUyMS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

zraven zeljave je titojeva vila: https://www.google.com/maps/place/Villa+Izvor,+53231,+Plitvica+Selo,+Croatia/@44.9027496,15.5717524,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x47615f29135412ad:0x1c2bfdcbef949ff7!8m2!3d44.9027496!4d15.5717524!16s%2Fg%2F11b6b4zq0_?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDUyMS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   2 članov

• nejc74
    • Ragezor
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!