Skoči na vsebino

Najave + Dogovori dnevnih voženj (ali večdnevnih)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napoved: Ilmeteo EU 

*razmere na cesti: prometSLO , HAK 

*gibanje padavindež in oblaki , Yr

*veterWindy

*prenočišča: MS vodič

*stacionarni radarji: da ne bo joka

Priporočene objave

Objavljeno

Kot vsako leto. Pred hotelom Faraon.

Sier je to neorganizirano tradicionalno srečanje moto zanesenjakov, ki ima korenine še v prejšnji rajnki državi...

• Všeč mi je 3
  • 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

za yu3 najaulam:

patetiko po mnenju poznavalcev :P

• Haha 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

za yu3 najaulam:

patetiko po mnenju poznavalcev :P

Pa kje je to? To mi boš mogu pokazat...

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno
pred 36 minutami, skalar36 pravi:

Pa kje je to? To mi boš mogu pokazat...

A greva skupaj? 😁

• Haha 1
Objavljeno
pred 14 minutami, DAMI34 pravi:

A greva skupaj? 😁

Može :naughty:

• Haha 1
  • 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Nič se ni izgubilo, razširjen čvek o izletu po bližnji okolici BIHa, delu HR (željava, Petrova gora) se je premaknil sem:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Na monte Paularo (it) mam namen skočit v naslednjih 2-3 tednih (dnevna fura). V poštev pride petek ali pogojno sobota in nedelja (če ni moto GPja :P ) Relacija je del TET Italija ampak vzpon na Paularo je zlo turističen, ker je trasa obnovljena, zaenkrat je še fina šoder podlaga. Več se najde na tubi. Z mojga konca je to nekih 170km v eno stran preko Žage in Rezije. GPX je v prilogi. Če je kdo za in ima voljo se lahko zmenmo za družbo.

monte paularo.gpx

Objavljeno

Če se z datumom ujameva (sobota/nedelja) sem interesent. Javi.

Objavljeno
2 hours ago, DAMI34 said:

Na monte Paularo (it) mam namen skočit v naslednjih 2-3 tednih (dnevna fura). V poštev pride petek ali pogojno sobota in nedelja (če ni moto GPja :P ) Relacija je del TET Italija ampak vzpon na Paularo je zlo turističen, ker je trasa obnovljena, zaenkrat je še fina šoder podlaga. Več se najde na tubi. Z mojga konca je to nekih 170km v eno stran preko Žage in Rezije. GPX je v prilogi. Če je kdo za in ima voljo se lahko zmenmo za družbo.

monte paularo.gpx 985.33 kB · 1 download

Javi par dni prej🙃

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

monte paularo.gpx 985.33 kB · 2 downloads

za

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

monte paularo.gpx 985.33 kB · 2 downloads

Javi   petek👍 

Objavljeno

ok, ta vikend kaže popoldanske nevihte za Tolmezzo, mogoče naslednji...javim

Objavljeno
6 hours ago, DAMI34 said:

monte paularo.gpx 985.33 kB · 6 downloads

Po monte Paularo se splača po spustu nazaj v dolino iti še malo naprej proti Ravasclettu, pa gor na Panoramico delle Vette, spust v Comeglians in do Ovara, pa čez Zoncolan do Sutria in domov.....

Pa pozor na krave, posamezne so kar agresivne.

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
pred 37 minutami, IF7 pravi:

Po monte Paularo se splača po spustu nazaj v dolino iti še malo naprej proti Ravasclettu, pa gor na Panoramico delle Vette, spust v Comeglians in do Ovara, pa čez Zoncolan do Sutria in domov.....

dejansko lahko tam slediš tudi TETu, ampak potem je že za 2 dni. Jaz sem si vzel mal rezerve, ker mislim še mal posnet zraven z dronom, fotkat itd pa gre hitro cajt.

• Hvala 1
Objavljeno
1 hour ago, IF7 said:

Na tole panoramico se odpravlam ko bolan srat. S kje je lepse/lazje dol? Ravascleto-Tualis ali obratno?

Objavljeno

Se mi zdi da je bolje startati iz Ravascleta, večino poti je na desni strani gora, na levi pa dolina... fajn ce srečaš kakšno vozilo...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Ob 9. 7. 2025 ob 11:00, DAMI34 pravi:

monte paularo.gpx 985.33 kB · 12 downloads

To nedeljo 20.08 jo mislim žvrcniti na monte Paularo. Odhod ob 9.00 spred slaščičarna Wajdušna :D

Vreme kot kaže bo.

• Haha 1
Objavljeno
2 hours ago, DAMI34 said:

To nedeljo 20.08 jo mislim žvrcniti na monte Paularo. Odhod ob 9.00 spred slaščičarna Wajdušna :D

Vreme kot kaže bo.

Škoda,zaseden v nedeljo,next time..

Objavljeno
pred 1 minuto, DAN pravi:

Škoda,zaseden v nedeljo,next time..

škoda, sam je tut meni tak vletelo, da zna bit da ne bo časa kasneje

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

škoda, sam je tut meni tak vletelo, da zna bit da ne bo časa kasneje

Se vidimo v nedeljo

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 5 urami, DAMI34 pravi:

Vreme kot kaže bo.

A ti poznaš vreme za en mesec naprej? 😂

• Haha 1
Objavljeno
pred 10 urami, Frenk 67 pravi:

A ti poznaš vreme za en mesec naprej? 😂

zatipk :P

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

.

.... kvikli kofi Postojna :wub:

Objavljeno
pred eno uro, pik1 pravi:

.

.... kvikli kofi Postojna :wub:

fakju, sem pil alkohol...ne grem na moped :(

• Zmeden 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!