Skoči na vsebino

Najave + Dogovori dnevnih voženj (ali večdnevnih)

easyrider
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napoved: Ilmeteo EU 

*razmere na cesti: prometSLO , HAK 

*gibanje padavindež in oblaki , Yr

*veterWindy

*prenočišča: MS vodič

*stacionarni radarji: da ne bo joka

Priporočene objave

pred 23 urami, Frenk 67 pravi:

Kaj se pa na forumu dogovarjaš z mladimi deklinami, zdej te pa žena ne pusti. :twak:

.

... čist prov mu je ... :D

... zakaj bi on lahko povsod, men pa nikamor ne pustijo ... :sleep2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torek, Sreda.. Standard primorska iz smeri Ljubljane.. Vabljeni :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V petek v Garmisch Pa. na BMW veselico,sevede ce bo vreme,zaenkrat bolj kilavo kaze.:D:eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 35 minutami, luxsa pravi:

V petek v Garmisch Pa. na BMW veselico,sevede ce bo vreme,zaenkrat bolj kilavo kaze.:D:eek:

sami patetični in dolgočasni kilometri, se nisi še naveličal? :P

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čez nekaj ur štart, smer Grčija, prvo prenočišče Niš. Vem, da bo muka in dolgčas po avtocesti, bo pa ostalo več časa in bo potem bolj fajn. Jutri še ne bo prevroče za vozit, bo pa duhamorno.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

54 minutes ago, Igi Pop said:

Čez nekaj ur štart, smer Grčija, prvo prenočišče Niš. Vem, da bo muka in dolgčas po avtocesti, bo pa ostalo več časa in bo potem bolj fajn. Jutri še ne bo prevroče za vozit, bo pa duhamorno.

Odvisno, kam v Grčijo greš. Po Jadranki, potem preko Bosne, Črne Gore in Albanije je prav fletno. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 04. julij 2017 ob 1:07, motolover pravi:

Odvisno, kam v Grčijo greš. Po Jadranki, potem preko Bosne, Črne Gore in Albanije je prav fletno. 

Po tej špuri greva nazaj. V Ohridu sem danes videl en Varadero s Celjsko registracijo, sicer zelo malo motorjev in tudi samo en slo avto.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 3. 7. 2017 ob 18:39, luxsa pravi:

se vidimo kje na poti tudi mi krenemo v petek:cool:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem mislu it v sobota na grosglockner, pa kaže slab vreme. Zdej se nekako nagibam proti jugu, morda še kdo da se ne vlačim sam? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto nekaj v smislu Škofja Loka - Železniki - Tolmin - Cave del Predil - Tarvisio - Kranjska gora - Lj... Če je kakšen interesent v LS tempu da se pridruži na kakšnem delu trase... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jutri pogledat Zarecki krov, tamal hoce tam skakat. Pol najbrz do Trgeta pa na Plominko in preko Reke domov.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Planira morda kdo kako turo za vec dni, pa morda se ne ve cisto kam, ali pa mu morda manjka kaki sotrpin? Moj plan dopusta je su nekam, tko da so zdej poti odprte, krenem lohk v petek popoldan ☺

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 29 minutami, Danilo D pravi:

Planira morda kdo kako turo za vec dni, pa morda se ne ve cisto kam, ali pa mu morda manjka kaki sotrpin? Moj plan dopusta je su nekam, tko da so zdej poti odprte, krenem lohk v petek popoldan ☺

tri tedne si prehitr......;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!