Skoči na vsebino

Najave + Dogovori dnevnih voženj (ali večdnevnih)

easyrider
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napoved: Ilmeteo EU 

*razmere na cesti: prometSLO , HAK 

*gibanje padavindež in oblaki , Yr

*veterWindy

*prenočišča: MS vodič

*stacionarni radarji: da ne bo joka

Priporočene objave

Na morju je supr,  vroce je, vroce bejbe, plavas,  ni da ni :)   Jaz  sem sel  v  cetrtk  popoldne dol do Crnegore  pa  ucer nazaj. Vrhunsko!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

19 - 20 Avgust greva z gospodično prvič na Grossglockner. Iščeva, če bi se nama pridružil še kakšen podobno misleči par najinih let (okrog 25). Zmeren tempo (za promil hitreje kot z avtomobilom), point je nekaj videt in doživet, ne pa samo vozit cel dan brez premora. Oblika motorja popolnoma irelevantna. Če koga zanima se lahko dobimo na eni pijači :) 

Popravljeno . Popravil sebar
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

28 minutes ago, sebar said:

19 - 20 Avgust greva z gospodično prvič na Grossglockner. Iščeva, če bi se nama pridružil še kakšen podobno misleči par najinih let (okrog 25).

Sicer sem +10 na nastavljeno starost po emšo, po pameti pa -10. In se zgliha hehe :D

Gor še nisem bil, in me zanima. Tempo in stil vožnje je tak kot moj. Mojo moram še vprašat, če bi šla zraven. V profilu imam telefonsko. Pošlji sms. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V začetku septembra grem v Barcelono. Cca 1500 km v eno smer. Lagano dol, recimo 2-3 dni, od petka do nedelje. 

Tam imam ene 2-3 dni biznisa, potem pa nazaj s poljubnimi postanki. V Genovi še en dan biznisa in proti domu, lahko tudi čez hribe. Recimo da bo cca 12 dni vse skupaj.  :bike: Datumi še niso določeni. 

Še koga zanima? :D

Google je nagruntal takšno pot. 

Screenshot_20170728-145502.jpg

Popravljeno . Popravil stromar-aly
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5 hours ago, sebar said:

19 - 20 Avgust greva z gospodično prvič na Grossglockner. Iščeva, če bi se nama pridružil še kakšen podobno misleči par najinih let (okrog 25). Zmeren tempo (za promil hitreje kot z avtomobilom), point je nekaj videt in doživet, ne pa samo vozit cel dan brez premora. Oblika motorja popolnoma irelevantna. Če koga zanima se lahko dobimo na eni pijači :) 

Če bi vse štimal se sliš zanimivo,čeprav je mal več let:),sam vse kaže da sm za letos motor kr dokončno parkiral:(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.... tud js še ne vem ravno kam, me pa bolj proti morju vleče kot v hribe, ker sem bil zdej bolj v hribih :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na to da vse rine na morje grem jaz kontra,v torek verjetno v Prekmurje in Medzimurje,vroce bo pa itak povsod.:kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najaulam le še zadnjih 150 km pa domača pojstla. Gorjance sem prevozil, nekaj pojem in iščem družbo. Ne da se mi samemu divjat :)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torek zjutraj razmisljam da bi sel na grossglokner. Ker kot zaenkrat kaze da bo lepo vreme, bi se splacalo it za dva dni, pa zraven vkljucit hockalpen strasse pa morda se kaj. Se kdo za?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, Danilo D pravi:

Torek zjutraj razmisljam da bi sel na grossglokner. Ker kot zaenkrat kaze da bo lepo vreme, bi se splacalo it za dva dni, pa zraven vkljucit hockalpen strasse pa morda se kaj. Se kdo za?

še Maltatal in slap Krimml dodaj, komot v dveh dneh.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, Danilo D pravi:

Midva se jutri odpravljava v tisto smer . Vendar ne greva cez Grossglockner ampak cez Gerlos in potem proti zahodu Avstrije. Greva za ene 3 do 4 dni. :cool:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@DAMI34 .... hvala za nasvet. Za te slapove spljoh nisem vedu :).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Plani so taki

Naslednji vikend 11. v Rovinj in se potem naprej potepat po istri. Za nosom. 

19. in 20. avgusta je Grossglockner. In tam naokrog. 

Od 1. do 17. septembra pa Barcelona, Andorra in Dolomiti. 

Če se želi kdo pridružiti, je dobrodošel. Turistični tempo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 28. 7. 2017 ob 14:48, stromar-aly pravi:

V začetku septembra grem v Barcelono. Cca 1500 km v eno smer. Lagano dol, recimo 2-3 dni, od petka do nedelje. 

Tam imam ene 2-3 dni biznisa, potem pa nazaj s poljubnimi postanki. V Genovi še en dan biznisa in proti domu, lahko tudi čez hribe. Recimo da bo cca 12 dni vse skupaj.  :bike: Datumi še niso določeni. 

Še koga zanima? :D

Google je nagruntal takšno pot. 

Screenshot_20170728-145502.jpg

Samo Milana se ogni, tam je zmeraj gneča za p......t. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.

... jutr ... najaulam kakšne čevape ... :P

... če se bo le dal .... :sleep2:

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 28 minutami, pik1 pravi:

.

... jutr ... najaulam kakšne čevape ... :P

... če se bo le dal .... :sleep2:

.....pridem.....:jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, dr.looney pravi:

.....pridem.....:jezik:

.

... prid ... :P

... enkrat pipoldne ... se mi zdi nekje med Novim Sad-om in Đerdapom ... :eek:

... baje ... :sleep2:

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!