Skoči na vsebino

Najave + Dogovori dnevnih voženj (ali večdnevnih)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napoved: Ilmeteo EU 

*razmere na cesti: prometSLO , HAK 

*gibanje padavindež in oblaki , Yr

*veterWindy

*prenočišča: MS vodič

*stacionarni radarji: da ne bo joka

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 urami, Danilo D pravi:

Jutri ob 6:30 iz Veleja v smeri Lesc ... če je kdo še za :)

Kje si našel ravno Lesce, hehe???:chase:

Popravljeno . Popravil Tedybear
Objavljeno

bmw motorrad ma neko pizdarijo tm :D

Objavljeno
pred 1 uro, Danilo D pravi:

bmw motorrad ma neko pizdarijo tm :D

a to se gre mim trojan? :O 

kroooof

Objavljeno

se izognem sladkemu .... gasa čez črnivec :D

Objavljeno

Se prav jutri se splača na Jadranko it :D? 

Objavljeno
pred 18 minutami, sand66 pravi:

Jutr bo v nulo....grem:grupni:

Se vidimo... =)

Objavljeno

...u splitu...z avtom :( cela jadranka dežnata, merda, vetra skor nic. kaže tud bl zaendrek. evo, tok za info

Objavljeno
pred 4 urami, HyperJack pravi:

Se prav jutri se splača na Jadranko it :D? 

Valjda, da se splača. Na jurišššššššššš ......

Objavljeno (popravljeno)

Dejstvo je, da tisti, ki umre ali pade na jadranki, je to samo posledica divjanja, pa me naj zdaj popljuva kdor hoče. Dejstvo je, da motoristi tam divjajo in tekmujejo, kdo se bo prvi sparkiral na pivu, kavi ....

Včasih ko se pelješ in vidiš, da ti v naslednjem ovinku nasproti "prleti" eden z raketo ali kakšnim drugim strojem, te je kar malo strah, da nebo mene nič hudega slutečega snel z asfalta, ker bo zajebal ovinek.

Citiraj

.... od senja do prizne sam cesto.. to se juri kao bez glave, pogotovo dostavna vozila i motori, cudi me kako nema vise nesreca i da slete u more...tu smo i nastradali ja i moja obitelj, kad mi se isto tako frajer na motoru doletio iz suprotnog pravca, presao na moju stranu i direkt po sredini auta mi se zabio! koju je on imao srecu preletio auto i odletio u neko nisko grmlje i prezivio.

Popravljeno . Popravil DL650
Objavljeno
2 hours ago, UnionJack said:

...u splitu...z avtom :( cela jadranka dežnata, merda, vetra skor nic. kaže tud bl zaendrek. evo, tok za info

Nič ne de. Bomo pa v kratkem šli kar tako, brez obvez...

Objavljeno
pred eno uro, DL650 pravi:

Dejstvo je, da tisti, ki umre ali pade na jadranki, je to samo posledica divjanja, pa me naj zdaj popljuva kdor hoče. Dejstvo je, da motoristi tam divjajo in tekmujejo, kdo se bo prvi sparkiral na pivu, kavi ....

Včasih ko se pelješ in vidiš, da ti v naslednjem ovinku nasproti "prleti" eden z raketo ali kakšnim drugim strojem, te je kar malo strah, da nebo mene nič hudega slutečega snel z asfalta, ker bo zajebal ovinek.

Drži! Se strinjam z napisanim. Je pa res, da gre večina tudi zaradi res dobre ceste, lepote Jadrana, ugodnih cen jedače, pijače, poceni bencina in vseh danih doživetij na motorju ob morju in v morju.

Pa čisto med nama. Kot Boga te prosim, daj rukni grb najbolj osovraženega, anti NK kluba v regiji in oklici že enkrat dol!!! :headbang::angryrant1:

Objavljeno

Dejstvo je, da tisti, ki umre ali pade na jadranki, je to samo posledica divjanja, ????

In to moraliziraš Ti po izjavi:

Valjda, da se splača. Na jurišššššššššš ......

Po taki izjavi, bi človek pričakoval, da suvereno odpelješ del Jadranke od Senja do Starigrada v 45-50 minutah, v kar seveda resno dvomim, bolj se nagibam k temu, da stvarnih dejstev o vzrokih nesreč na tej relaciji ne poznaš.

Objavljeno

.

... mah jebeš moraliziranje ... :sleep2:

... sam gassssssss ... :P

... pa kar bo bo ... :eek:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
3 hours ago, Rocky said:

Drži! Se strinjam z napisanim. Je pa res, da gre večina tudi zaradi res dobre ceste, lepote Jadrana, ugodnih cen jedače, pijače, poceni bencina in vseh danih doživetij na motorju ob morju in v morju.

Za poceni bencin moraš v Avstrijo, Hrvati imajo enake cene kot mi.

Objavljeno
pred 4 urami, DL650 pravi:

Jz nisem divjal k sem padu na Jadranki ...guma je spustila ....:P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 minutami, Kmet2 pravi:

ja sej, zato pa nis umrl :lol1: 

Objavljeno
pred 2 minutami, builder pravi:

nedelja:010

Poklič....

Objavljeno
pred 11 urami, Kmet2 pravi:

tisti trije k jih je avtodomar snel so bili celo parkirani :P

pred 4 minutami, builder pravi:

:P

ne ga klicat, sam naj bo za kazen :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Saj ne rečem, da vsi divjajo. Pač padeš v splet nesrečnih okoliščin in se kaj hitro zgodi najhujše.

Danes vsi lepo vozijo. Prav kar prišel v Senj. Zdaj na pumpi malo pretegneva noge in greva naprej. Po kateri poti sva se peljala pa prilepim v ponedeljek. Mater, še jaz sem utrujen. Ženo nisem nič vprašal če je kaj zmatrana. Sem jo fprašo če me ma kaj rada, da vidim če je fejst al malo zmatrana. Haha ...

Srečno vsem, ji se danes ali jutri odpravljate na "jadranje".

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!