Vale Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Jest tut mal pogledat v soboto čez dan. :rolleyes: :) p.s. A bo tut kakšn mojih let dol al boste spet sami pionirji? :P Sej sem js tvojih let ... :P ...
Vale Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 No, pa še neki deklic bo pršlo. Superca. :rolleyes: ;) B) A pa mata s SuzukijeGSX tolk velik šotor ...
Rude Boy Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Kateri dan ne bo deževalo, da lahko pridem in ostanem nepremočen (od zunaj) ?? :rolleyes:
Manu Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Jest tut mal pogledat v soboto čez dan. :rolleyes: :) p.s. A bo tut kakšn mojih let dol al boste spet sami pionirji? :P Me je že nakregal moj najdražji, ker sem pisala v ednini : JASNO da pride tudi on - odkar me je v Dolomitih ob pol štirih zjutraj rešil pred divjimi zvermi in zmrzaljo ne grem nikamor več brez njega. :rolleyes:
AlterMann Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 p.s. A bo tut kakšn mojih let dol al boste spet sami pionirji? :P Sam pijonirčki bomo... :rolleyes: ;) :P
Vale Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 p.s. A bo tut kakšn mojih let dol al boste spet sami pionirji? :P Sam pijonirčki bomo... :rolleyes: ;) :P Čaki Alter al si spremenil plane ...
AlterMann Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Izgleda da, da. Jutri - dež, ponedeljek - dež. Tako, da bom rajš sam v soboto "mokr".
Vale Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Izgleda da, da. Jutri - dež, ponedeljek - dež. Tako, da bom rajš sam v soboto "mokr". :D :D :D ... boš kej strupa prinesu :P
AlterMann Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 :D :D :D ... boš kej strupa prinesu :P En malček... B)
aja Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Gre kdo danes, jutri ali pa v soboto dopolodne iz Ljubljane ali mimo LJ v Brežice?... in ima na motorju kaj placa za en šotor pa eno spalko recimo?
Vale Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Gre kdo danes, jutri ali pa v soboto dopolodne iz Ljubljane ali mimo LJ v Brežice?... in ima na motorju kaj placa za en šotor pa eno spalko recimo? Miš js te bom po goli riti ... js sem v soboto ob cca 11.30 v LJ in ti peljem vse kar hočeš, še moža :P
Vale Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 :D :D :D ... boš kej strupa prinesu :P En malček... B) Js tut ... bova skupi strupena :D
aja Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Gre kdo danes, jutri ali pa v soboto dopolodne iz Ljubljane ali mimo LJ v Brežice?... in ima na motorju kaj placa za en šotor pa eno spalko recimo? Miš js te bom po goli riti ... js sem v soboto ob cca 11.30 v LJ in ti peljem vse kar hočeš, še moža :P Stara moja, komaj čakam.. (da me boš po goli riti :P :D :D )! Moža ti pa ne dam - če sedi zadaj, se je navajen držat za joške voznice... tega mu pa ne privoščim! :P
Biba Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Gre kdo danes, jutri ali pa v soboto dopolodne iz Ljubljane ali mimo LJ v Brežice?... in ima na motorju kaj placa za en šotor pa eno spalko recimo? Ni problema, placa zadosti ... ti samo povej, kje in kdaj se dobimo v soboto ... ;)
aja Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Gre kdo danes, jutri ali pa v soboto dopolodne iz Ljubljane ali mimo LJ v Brežice?... in ima na motorju kaj placa za en šotor pa eno spalko recimo? Ni problema, placa zadosti ... ti samo povej, kje in kdaj se dobimo v soboto ... ;) Fajn, hvala... sem se že zmenila z Vale, da se dobimo v soboto :)
Max Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 ...Moža ti pa ne dam - če sedi zadaj, se je navajen držat za joške voznice... :P Koncno en argument, ki bi me mogoce celo preprical, da bi se peljal kot sopotnik na motorju :rolleyes: :lol: ;) B) :lol: :D Ajci bravo! B)
bosti24 Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 ql upam da se bomo spoznal ... moram pridet ... ej andrej a imas cas v soboto ??
ninochka Objavljeno Avgust 15, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2003 Jaz pa ne pridem.... :D Držim pesti, da te ne bo.. :D :P ;) :D
.T. Objavljeno Avgust 15, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2003 Zgleda, da bo tam kar lepo stevilo Motosvetovcev. Mogoce pridem po paradni voznji. Tadej
fifty Objavljeno Avgust 15, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2003 Jest tut mal pogledat v soboto čez dan. :rolleyes: :) p.s. A bo tut kakšn mojih let dol al boste spet sami pionirji? :P Me je že nakregal moj najdražji, ker sem pisala v ednini : JASNO da pride tudi on - odkar me je v Dolomitih ob pol štirih zjutraj rešil pred divjimi zvermi in zmrzaljo ne grem nikamor več brez njega. :rolleyes: :o :angry: Pazi ti to - moja večna prtljaga me bo vzela s sabo!!! :blink: In to kot šoferja! ...al kaj?! <_< In to sam zato, ker sem ji triindvajsetkrat rešil življenje v Dolomitih :huh: ;) B) B) B) PS: Glede na napovedano družbo, bova verjetno ostala čez noč (pa tut če bo dež)! :P :P :P
Manu Objavljeno Avgust 15, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2003 Da ne govorim, kdo je komu prtljaga :ph34r: p.s. Decdvejajlajkit..... B)
Vale Objavljeno Avgust 17, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2003 PRIŠLI ... PILI ... ZMAGALI ... :D :D Vse umazane podrobnosti jutri ... P.S. A je kdo vidu Mastra na zboru??? :ph34r:
Dejans Objavljeno Avgust 17, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2003 PRIŠLI ... PILI ... ZMAGALI ... :D :D Vse umazane podrobnosti jutri ... P.S. A je kdo vidu Mastra na zboru??? :ph34r: :mellow: :D
Nata Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 :rolleyes: Prišla.........našla Motosvtovce.........jim stisnila roko......... B) .............naredla nekaj fotk........... :P...............med drugim Masterja kako izmenjuje telesne tekočine.................... :D ...............(upam da bojo uspele)...... :P........... :D ............ :P .............. B) ...............ostale podrobnosti pa bo itak Vale znala najlepše opisati,ker ima taakooo veeeliiika domišljija......... :D :P B) :lol: ;) :P :D :lol: B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se