hotschko Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 (popravljeno) Za marsikoga ne vem, od kod natančno je, koliko je star ( no ja, pri nekaterih se da to ugotoviti vsaj približno :P ), kaj dela v življenju. Vem samo, da je forumaš, da ima motor in da je fajn. To so posebni odnosi. Vsak izmed nas ima seveda doma lai kjerkoli pač že, svojo družbo, družinske prijatelje, najboljšega prijatelja itd..... Ampak. To je drugače. Manuela razumem tvoje navdušenje .... takšni so skorajh vsi moji motoristični prijatelji (ne samo iz motosveta) ... prav paše tako ... :) Popravljeno Avgust 18, 2003. Popravil hotschko
Vale Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 dočakal Rafa, Tarzana in Štrunfa, spil kavico, prijetno podebatiral pa mene kkhmm - si pa prehitro odpeketal da bi se predstavila... Bli so tudi Tatjana, Pahorini in še nekateri (celo na igrah kot ekipa Motosvet).... Striptizete so vsako leto bolj divje + sta bila dodatna striptiza pod zelenim šotorom (naturščki he he) in tud kava je bla zastonj zjutraj (kolkrkratsihotu-res pa je, da je blo treba kelnrco počakat) He he Ak, midva mava pa skor isti mucki v avatarju :P
Max Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Jaz sem tudi bil.... Aja, pa punce ''motosvetovke'' ... luštne ste luštne, samo z jajci pa ne znate :P Jah kaj se pa nisi pokazu :huh: FOTKE bojo pa tuki (cez cas ;) ) http://motosvet.tripod.com B) Vale zate posebej: fotk se ni na tej strani, te obvestim tukaj ko bodo ;) :rolleyes: B) :lol:
Max Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 ...Bli so tudi Tatjana, Pahorini in še nekateri (celo na igrah kot ekipa Motosvet).... Pa Lucy & Max... ;) :rolleyes:
ak Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 (popravljeno) Upsss, hja, drugič not prneseva, a ne? Pa zalijeva, da bo bolj držal! drži kot zalito :) He he Ak, midva mava pa skor isti mucki v avatarju ampak samo skor ... Kdaj ste pa zjutraj odšle-i? Pa Lucy & Max... eeeeee drži.... PS Bom objavil nekaj izrezov iz video materiala (po montaži)... Popravljeno Avgust 18, 2003. Popravil ak
Vale Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 ... Kdaj ste pa zjutraj odšle-i? Mislim, da okol devete ... ko so nas mravlje dodobra nagrizle ...
Alka Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Prišla, videla, odšla! Kot vedno se mela fajn v družbi znanih fac. Seveda sem najprej napisala, da ne grem. To pa vse samo zaradi ČM. Vsi, ki vemo, zakaj gre, pa ne smemo povedati v valino dobro, komaj čakamo, da ta ČM odide od nas. SuzukiGSX, prosim, da delaš na tem.... Ko se srečamo, pa se spet vidimo!!!
Manu Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Fiftx kako se pa to izgovori ? :o :) ;) :D Fifteks. :rolleyes: Tako ga po novem ljubkovalno kličem. ;) p.s. pasemmisliladasemnezmotljivaPRESS. :D
aja Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 (popravljeno) Seveda sem najprej napisala, da ne grem. To pa vse samo zaradi ČM. Vsi, ki vemo, zakaj gre, pa ne smemo povedati v valino dobro, komaj čakamo, da ta ČM odide od nas. SuzukiGSX, prosim, da delaš na tem.... ČM...???!!! Sem gledala ta vikend tri krimiče... in sem uspela razvozlat, kaj to pomeni! TO JE ZAROTA! :ph34r: :ph34r: ČM sta vendar inicialki mojih dveh priimkov!!!! SuzukiGSX je pa plačan, da me 'odstrani'!!! :ph34r: :ph34r: :( :( :angry: :angry: (zdaj mi je tudi jasno, zakaj je bil v soboto akomulator moje zverine prazen :( - je SuzukiGSX poskrbel, da nisem mogla prit v Brežice) :o :o :o :P :P :D :D :D :D :D :D :D Popravljeno Avgust 18, 2003. Popravil aja
Vale Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Hudiča Aja prav maš ... groza ... in škoda, ker vaju ni blo :( ... te nismo klicali, ker smo se ustavli v Škofljici in nas je bilo enih 10 komadov en bolj usran ko drug ...
Manu Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Hudiča Aja prav maš ... groza ... in škoda, ker vaju ni blo :( ... te nismo klicali, ker smo se ustavli v Škofljici in nas je bilo enih 10 komadov en bolj usran ko drug ... ... pa smo se bali, da bomo BRUTE FIGURE delali...... :ph34r:
master 007 Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 No, zdej pa bom še jest neki napisu, ker sem bil tut na srečanju! :P Začelo se je tako. B)
master 007 Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Kmalu se ga je začelo piti in so slike že malo meglene. B)
master 007 Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Pa sem Vale reku, da bom na forum dal slikce, pa sa jih bodo verjetn zbrisali. Komentar o moderatorji Motomarsa je na sliki! :P :lol: ;) B)
master 007 Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Pa se ga je malo spilo, pa je rekla Vale, da bo testirala mizo, če je res samo za 6 kotletov in 6 pirov. Moja teorija se je podrla. Gasilska miza je zdržala Vale in njene kotlete ter bedrca. Ni mi glih ćist jasno zakaj jo Manuela za rit drži, ampak to je že verjetno druga zgodba. :D :P :P :rolleyes: B)
master 007 Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Nad obnašanjem Vale se je kot vedno hudo zgražal Sax. :D B)
master 007 Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Tudi Tadej ni manjkal! B)
master 007 Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Zjutri je blo pa takole! Nespečneži so se dolgočasili sredi zapuščenega placa! B) :rolleyes:
master 007 Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Drugi so pa še spali in veselo svojo rit razkazovali celemu svetu!!! :lol: :lol: :lol: :P :P ;) ;) :rolleyes: :o B)
master 007 Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Ostale slikice so pod ritka kompetišn. Linka ne bom dodajal, saj je najbolj obiskana tema. :P :P :P :rolleyes: :rolleyes: B) B)
master 007 Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 :P :P Če povzamem! Tisti, ki me niste opazili. sem vas fotografiral! :P Dokazi so (slikce), kar je bistvo paparazzov! :D :D :lol: ;) B)
Frenky Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 A ni tale dečva jajčka lovila? :P
AlterMann Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Fiftx kako se pa to izgovori ? :o :) ;) :D devetinšterdst :P
Max Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 A ni tale dečva jajčka lovila? :P Pa ne sam to... ;) tut metala jih je :P na drug stran zastopstva motosvet B) pa soborka Lucy :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se