uzzy Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 Konkretne info takoj po razgovoru z noisem :D lp Uzy P.S.- Bo pa fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 Konkretne info takoj po razgovoru z noisem :D lp Uzy P.S.- Bo pa fajn :unsure: No, je kaj novega? :rolleyes: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 A če je kej novga?????? :o :huh: Poleg tega, da Uzy odpira svoj bajkerski lokal, mislim da ne. :D ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 ... Poleg tega, da Uzy odpira svoj bajkerski lokal, mislim da ne. :D ;) B) To ze, ampak mene bolj zanimajo ura, cas, timing, kdaj se dobimo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 (popravljeno) ... Poleg tega, da Uzy odpira svoj bajkerski lokal, mislim da ne. :D ;) B) To ze, ampak mene bolj zanimajo ura, cas, timing, kdaj se dobimo ;) 6. septembra ob 17-ih. ;) :P Popravljeno Avgust 22, 2003. Popravil Lucky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 ... Poleg tega, da Uzy odpira svoj bajkerski lokal, mislim da ne. :D ;) B) To ze, ampak mene bolj zanimajo ura, cas, timing, kdaj se dobimo ;) 6. septembra ob 17-ih. ;) :P Kje pa? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 ... Poleg tega, da Uzy odpira svoj bajkerski lokal, mislim da ne. :D ;) B) To ze, ampak mene bolj zanimajo ura, cas, timing, kdaj se dobimo ;) 6. septembra ob 17-ih. ;) :P Hvala Lucky! B) :huh: Ocitno sem nekje nekaj spregledal :unsure: , ker zgleda da to ze nekje pise :blink: :D In se kje... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 Soloriderji že vse vemo in imamo take lepe flyerje ... tko je to če si IN ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Avgust 22, 2003 Deli Objavljeno Avgust 22, 2003 Sej pravmo, da bo to med drugim tudi eno malo forumsko. Od vas je odvisno, kolk vas bo prišlo. :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Avgust 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2003 žal še nič novega in bolj konkretnega ( mislim v smislu reklame) . Ne dobim gazde. S Perlo sem samo na kratko govoril po telefonu . Jaz datuma žal ne morem premikati. Sej pravim letak oz.uradno vabilo bi že bilo gor a nažalost ni Noisa. KDAJ SE VRNEŠ ?????????? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 žal še nič novega in bolj konkretnega ( mislim v smislu reklame) . Ne dobim gazde. S Perlo sem samo na kratko govoril po telefonu . Jaz datuma žal ne morem premikati. Sej pravim letak oz.uradno vabilo bi že bilo gor a nažalost ni Noisa. KDAJ SE VRNEŠ ?????????? ;) Pa kako me ni saj sem ja non-stop tukaj... ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Avgust 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 Evo pogovori so stekli. Vse je uštimano. V kratkem boste v mailih dobili uradno vabilo na ' OTVORITVENI PARTY - INDIAN BIKER'S cafe & galerija, ki se ima zgoditi 06.09.2003 s pričetkom ob 17h v Šmarci pri Kamniku. Ostalo na flajerju. lp Uzzy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Ostalo na flajerju. Ki prihaja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Soloriderji že vse vemo in imamo take lepe flyerje ... tko je to če si IN ... :) ..itaq... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Se že veselimo. ;) :P :D <_< :) :rolleyes: <_< :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Se že veselimo. ;) :P :D <_< :) :rolleyes: <_< :) To nam deli Uzzy!!! :P :D ;) Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 ... a lahko "nesoloraiderji" tudi pridejo na otvoritev??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 ... a lahko "nesoloraiderji" tudi pridejo na otvoritev??? zakaj pa ne ... samo obveščeni še niste bili ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 ... a lahko "nesoloraiderji" tudi pridejo na otvoritev??? zakaj pa ne ... samo obveščeni še niste bili ... Evo sem poslala pristopno izjavo za SR ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 ... a lahko "nesoloraiderji" tudi pridejo na otvoritev??? zakaj pa ne ... samo obveščeni še niste bili ... In kdaj bomo?!?...Sm mislu, da mam kej vez....ti pa tkole....ok. ....si bom zapomnu za drugic!!! :angry: Lp Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 solo, hetero, bi, vsi.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 zakaj pa ne ... samo obveščeni še niste bili ... In kdaj bomo?!?...Sm mislu, da mam kej vez....ti pa tkole....ok. ....si bom zapomnu za drugic!!! :angry: Lp Gugo B) Poglej na prvo stran tega topica! Tam vse piše. V soboto 6.9., od 17h, v Šmarci. Zaželene stare gume! ;) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Poglej na prvo stran tega topica! Tam vse piše. V soboto 6.9., od 17h, v Šmarci. Zaželene stare gume! ;) :rolleyes: Ej...Lucky.....sej to ni bilo namenjeno nobenemu drugemu kot pa Hotschkotu...tako da se opravicujem za nesporazum....Mene bolj zanima kaj bo on odgovoru.... :angry: LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Poglej na prvo stran tega topica! Tam vse piše. V soboto 6.9., od 17h, v Šmarci. Zaželene stare gume! ;) :rolleyes: Ej...Lucky.....sej to ni bilo namenjeno nobenemu drugemu kot pa Hotschkotu...tako da se opravicujem za nesporazum....Mene bolj zanima kaj bo on odgovoru.... :angry: LP Gugo B) Aha, okej, no, nič hudga, no! Sej nič ne škodi. ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 In kdaj bomo?!?...Sm mislu, da mam kej vez....ti pa tkole....ok. ....si bom zapomnu za drugic!!! :angry: Lp Gugo B) Gugo ... ko vas bosta odgovorni za izvedbo dogodka (Uzzy) in odgovorni za reklamiranje na Motomarsu (Noise Data) o tem obvestila ... torej ... danes tudi uradna od strani Motosveta podprta reklama in vabilo ... bo dovolj dobro zate ? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave