Skoči na vsebino

INDIAN BIKER'S cafe & galerija

Priporočene objave

Objavljeno

Sej se ti ni treba opravičevat. Vemo kako je to. Sej si se dobro znašel ni kaj reči.

Objavljeno
Kaj pa yst? :cry: :cry: :cry:

:wub: :wub: :wub:

Objavljeno
:wub: :wub: :wub:

:grim :grim :grim Še tole zate: :004

Zdej sm pa pomirjen. B)

Objavljeno

A ma Uzzy ob nedeljah odprto, da vemo, če se lahko ob cca 10.30 ustavimo na kofetku :hmm:

Objavljeno

A seveda. Ob Nedeljah odpremo ob 9.00. Le pridite :)

Objavljeno
A seveda. Ob Nedeljah odpremo ob 9.00. Le pridite :)

Če ne bo koga drugega jaz ziher pridem ... capuccin s ful pene prosim in ene borovničke ... bo šlo :D

Objavljeno

ma ni blema, mamo ta prave borovničke. Lahko pa tud pred 10.00, ker imamo tud ta lahke borovničke. :D Da pa o cappucino sploh ne govorim :yea2:

Objavljeno

aja sej res

PETEK 03.10.2003 - BULLDOG + ČRNA VODKA PARTY seveda s Hostesami ( ČRNI BULLDOG - 300 SIT )

Tokrat hostese original Bulldogove.

Zabava se prične ob 19.00

Vse ki pridete do 20.00 čaka presenečenje.

Objavljeno

Kaj pa stalne stranke, bomo dobili tudi po 20h kako presenečenje.

:beer2: :beer2:

Objavljeno

A so slučajno iz Škofje Loke?

Objavljeno

a ne pise na Bulldogu, da pijace ni priporocljivo mesati z alkoholom? :unsure: :lol: :lol: :lol: :wacko:

lp

:yea2:

Objavljeno
Kaj pa stalne stranke, bomo dobili tudi po 20h kako presenečenje.

:beer2: :beer2:

stalna stranka je tam pred 20h ... :) :beer2:

Objavljeno

Kurc. Včeraj sem bil tam, danes dopoldne sem bil že tam...pa še zdejle se usedem na bajk in grem tja. Pa ni hudič, da ne pridem še na hostese - ups - mislm...buldog party B)

Objavljeno
a ne pise na Bulldogu, da pijace ni priporocljivo mesati z alkoholom? :unsure: :lol: :lol: :lol: :wacko:

Zadnjič sem nekje prebral: "Nosite modrčke tovarne Lisca!"

Ne prvega in ne drugega napisa ne upoštevam. :hmm: B)

Objavljeno (popravljeno)
Predlog urnika

Ponedeljek - počivamo, fitnesiramo, gledamo Studio City

Torek - obiščemo MC Firestarters

Sreda - ob 18h na 3M, ob 20h OTP, ob 21h OLP

Četrtek - Uzzy&Mariči

Petek - prosti program "Ljubljana in okolica" :)

Vsaka prva sobota ob 17h: poslušamo Radio Študent B) :rolleyes:

Popravljeno . Popravil LuCy
Objavljeno

BTW: A je Uzzy že kaj nalimal v galerijo, da bom jaz imela o čem čvekat? :D :)

Objavljeno

Ej, Lucy, daj se ti en mal tam v Šmarci oglasi, pa boš videla, kaj dela gorenc .. ups, Uzzy. B) v galeriji visijo slikarije našega vrlega Robycopa. Sicer pa ima stalno razstavo slik indianov in harleyev.

Objavljeno

Kolikor vem pa bo že v ponedeljek zamenjal en del slik z novimi slikami vredne za ogled.

Objavljeno
Ej, Lucy, daj se ti en mal tam v Šmarci oglasi, pa boš videla, kaj dela gorenc .. ups, Uzzy.  v galeriji visijo slikarije našega vrlega Robycopa. Sicer pa ima stalno razstavo slik indianov in harleyev.

Edino pametno, ne jim verjet na besedo, pridi in se prepričaj :D

Kolikor vem pa bo že v ponedeljek zamenjal en del slik z novimi slikami vredne za ogled.

Ja res je v Ponedeljek, bo otvoritev nove razstave. Razstavljalec je Jerry the jezdec. Tehnika olje na platnu, tematika :yea2: - Pridite in poglejte. Very interesantno

P.S.- Pa ne jezdec z motosveta. Tudi ta jezdec razstavlja v Indianu ampak malo drugače :devil: :D

Objavljeno

PETEK 03.10.2003 - BULLDOG + ČRNA VODKA PARTY seveda s Hostesami ( ČRNI BULLDOG - 300 SIT )

Zabava se prične ob 19.00

Vse ki pridete do 20.00 čaka presenečenje.

P.S. - Vsi ki pridete do 20.00, vam ob prvem naročilu črnega bulldoga - podarimo še enega :D

P.S.1 - HOSTESE BODO TUDI NEKAJ TALALE OZ. PODARJALE :D :yea2: :D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!