uzzy Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 evo tud midva sva se vrnila s črne. Zdaj grem pa jaz še mal na ................. :D :P :D :devil: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 (popravljeno) jutri 04.10.2003 - DOMAČI VZHAJANI ROGLJIČKI ( nadevani z domaćo marmeljado ) in seveda HOSTES V MINIKI :D :cry: :yea2: O:-) :devil: :D ZADEVA SE PRIČNE OB 19.00 in ne vem kdaj se bo končala :o Popravljeno Oktober 4, 2003. Popravil uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Verjetno je to danes in ne jutri.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 ja se opravičujem DANES 04.10.2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 HOSTES povdarek na ON ... ;) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 jutri 04.10.2003 - DOMAČI VZHAJANI ROGLJIČKI ( nadevani z domaćo marmeljado ) in seveda HOSTES V MINIKI :D :cry: :yea2: O:-) :devil: :D ZADEVA SE PRIČNE OB 19.00 in ne vem kdaj se bo končala :o Hostes??? Ali hostese? Če je prvo, me ni :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Hostes??? Ali hostese? Če je prvo, me ni :o you loose ... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 A je kdo naredil sliko našega hostesa. Mi je zelo žal da nisem prišel kasneje, ampak j...., ajm loose :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 :grupni: za hostesa in njegove nogice... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 Slikce so....treba tezit Desmotu :P LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 Evo par slikic, katere je Desmo naredil s telefonom. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 še ena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 (popravljeno) pa še ena Popravljeno Oktober 6, 2003. Popravil uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 ups tuki je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 pa še ta zadnja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 da ne pozabim. DANES OB 20.00 URADNA OTVORITEV NOVE RAZSTAVE SLIK. Vabljeni vsi ljubitelji umetnosti in druženja. lp Uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 Jutri pozno popoldan - zvečer vas vse vabim v IBCG (k uzzyju v Šmarco) na kostanjev piknik in na kaj sladkega(upam). Kostanja obljubim da ne bo zmanjkalo :rolleyes: LP Hanzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 še ena Tejle bejbi bi pa prav pršu en ornk brivnik... najbolj un za ovce strižt, k mal bolj debele kocine potegne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 Ja THE MASINCA!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 Hehehe une škarje za živo mejo :D Ali pa raje kar... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 A to je bodoca Rossijeva masina ? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 7, 2003 Deli Objavljeno Oktober 7, 2003 Recimo da se jutri kostanj začne ob šestih za vse tiste ki me sprašujete. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Hanziju in Moniki se v imenu IBCG in seveda vseh obiskovalcev, zahvaljujeva za pogostitev s kostanji in sladkarijami in seveda še enkrat HANZI VSE NAJBOLJŠE :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Hanzi se opravičujem ampak mi je šele sedaj potegnilo da si včeraj praznoval. Uzzy mi je povedal ampak sem imel v glavi čisto nekaj drugega. Vse naj naj tudi od mene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 VELIKO TOČENO - 300 SIT Od jutri 10.10. 2003 dalje bomo vsak Petek in Soboto ves dan stregli veliko točeno pivo (0,5l) po 300 SIT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave